Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2007 21:34 - Разлог се готви за война,вика на помощ Муктада ал Садр и Боба Фет
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1794 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.03.2007 20:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Инициативен комитет по проблемите на “Натура 2000” в Разлог е изпратил на трети януари декларация подкрепена от Общинският съвет на Разлог до министър-председателя Сергей Станишев и всички държавни институции. Кметът на Разлог инж. Любен Татарски  пояснил, че са изпратени съвсем незаплашителни покани за разговор до всички представители на централната власт, имащи отношение по проблема.

“Надявам се да се отзоват и на 9 януари от 11 ч. да се срещнем в читалището в Разлог, защото това наистина е един много сериозен проблем и ако централната власт продължи да не може да пази националните интереси както в случая с  акциза на ракията може да се стигне до гражданско неподчинение,и правителството да понесе сериозни последствия ”, каза още инж. Татарски.Преведено от дипломатически жаргон последните три думи означават обявяване на война(справка Ирак).


Предвидливи  общинари,граждани и инвеститори от Разлог вече се готвят за евентуален конфликт и затова са се свързали с известният борец за независимост на Ирак 
Муктада ал Садр за подкрепа в отстояването на интересите на местното население.”Както всеки знае”    хората на  ал Садр са не терористи,а “шиитски бунтовници”.За подкрепа от въздуха разлогчани са  извикали известният наемник Боба Фет,защото американските самолети които могат да хвърлят напалм все още нямат бази в България.


Муктада ал Садр                                                            Боба Фет

image image













                                                                                        

                                                                                              Боба Фет в действиеimage


Тагове:   война,   Разлог,   Муктада,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9809618
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094