Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2007 21:18 - Красивата и с неизвестно IQ актриса Ваня Щерева утре ще бъде експлоатирана телевизионно.Сериозно!
Автор: ssstto Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4961 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 27.01.2007 20:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Красивата и с неизвестен коефицент на интелигентност актриса Ваня Щерева утре ще участва в предаванeто на bTV Пирамида  предупреждава    личният  и сайт .В красивият сайт от който могат да те заболят очите заради  белият текст на черен фон обаче няма предупреждение за миналоседмичното участие на актрисата,певицата и т.н. Ваня Щерева.В красивото,интересно и с неизвестен рейтинг предаване Пирамида утре още участват още историкът за когото предполагам,че има висок коефицент на интелигентност Божидар Димитров и Йорданка Благоева която е   олимпийска вицешампионка,но от bTV не знаят по какво е била вицешампионка.Според гугъл Йорданка Благоева е вицешампионка по скок на височина през 1972.Като  питах bTV за какво участват тримата спорещи  за пари или слава те не отговарят. Ваня Щерева ми писа,че тя си имала пари и слава и не давали пари на участниците,началото на писмото беше"Не отговарям на въпроси" , а следващото и писмо започваше с "Ще отговоря на риторичния въпрос" .Това ми напомни за   "Pretty, Stupid Actress To Turn Down Stupid, Pretty Role"   
Струва ми се несправедливо на хората които ще направят утре едночасовото шоу да не им се плати. Това си отвратителен капитализъм който експлоатира българската интелигенция по най-долен начин.
Е,някои  изглежда нямат нищо против да участват и да   гледат Пирамида.Досега съм гледал 2 цели Пирамид-и едната беше миналата седмица.В другата Пирамида която гледах Рангел Вълчанов  не беше разбирал кой е отговорен за акциза на ракията,но не даваше да се каже една лоша дума за  Меглена Кунева!!!

Има и още едно нещо което прецаква предаването.Гласуването за тримата спорещи е през цялата седмица преди самото предаване в събота. И естествено не е безплатно.В края на самото предаване идва краят на мистерията кой от всички гласували ще вземе наградата от 4000 лева.
Миналата седмица много предвидимо Ваня Щерева имаше голям аванс в гласовете още преди да е започнало предаването и накрая беше победител.Как се е гласувало през седмицата преди да започне предаването се съобщава в самото предаване.Предполагам и утре победител ще е Ваня Щерева.
 
Vanya_Shtereva@abv.bg
piramida@btv.bg
 galina_valcheva@btv.bg ми писа: "Последните рейтингови данни поставят предаването "Пирамида" на челно място в "Топ 50" на най- гледаните предавания."
Не стига,че не посочва източник на информация и не дава линк  тая жена се опитва да ме убие със смях.



Гласувай:
0



1. sineater - личен опит с ваня щерева
27.01.2007 01:01
понеже направо ме отвращава с плиткоумието и претенциозността си, само ще разкажа без да коментирам.

подавам й книгата за автограф (за подарък, да не си помислите нещо друго) и то, милото, пише: (името на рожденика), това сигурно е най-хубавия (замисля се и оставя краткия член) подарък, който си получавала.

Абсолютно без коментар.
цитирай
2. nakom - вероятно пиратството е започнало
27.01.2007 08:14
да я ограбва от към обноски, след като е свършило "творчеството и".Последното сигурно се е изчерпало доста бързо.
цитирай
3. анонимен - и мен ме дразни
27.01.2007 09:45
посредата на статията да ме препращат към друга и да се чудя какво и защо съм започнала първоначално да чета. http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=banish
цитирай
4. assumtoi - Абе, к`во ви дразни толкова!
10.02.2007 10:06
Вижте, според мен най-лошото в тая държава, е че се занимаваме с живота и живеенето на другите.
Ако се погледнете малко в огледалото и си кажете, че искате да се интересувате от себе си а не от другите - вероятно ще ви е по-интересно!
Ваня си е много готина и... айде малко по-трезво мислене при даване на оценки...
Стига с жълтите новини!
цитирай
5. анонимен - Какво ли разбирате вие!
13.02.2007 00:57
"Забелязвам го напоследък. Винаги, когато някой си тръгне от къщата ми, започвам да чистя. Със замах. И с удоволствие. Докато е тук- оставям килима, пропит с бели влакънца, откъде идват, все се чудя, ей така да си се цапа сам, от никъдето, чиниите с връх в мивката, книгите, списанията, разхвърляни навсякъде... И когато си тръгне вече...
Толкова много ли цапат хората, които преминават през живота ни, дори за ден-два?
Май тези за ден-два най-много цапат. Именно поради факта, че са за малко и кога ли ще се върнат пак, и изобщо ще се върнат ли... Така е то, боклука през балкона няма да изхвърлиш, щото всеки ден минаваш под този балкон, но на Витошка можеш спокойно да хвърлиш, там все някой ще почисти, а ти си само нищожен миг от днешния ден на Витошка, какво ти пука, освен ако не се върнеш утре да си купиш от Sisley оная блуза, щото снощи си я сънувал и днес си решил, че без нея не можеш...
Проблемът ми не е в цапането обаче. Проблемът е в удоволствието от чистенето."

.................Какво ли разбирате вие.......................
цитирай
6. анонимен - Каката е номер едно!
13.02.2007 01:00
Каката, благодарим ти, че ни даваш цвят в живота! Ама така де!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782223
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094