Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2007 19:45 - Бойко Борисов подари 12 милиона на Ковачки,срещна се с топ мафиот и даде съмнително интервю на съмнителен журналист
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3355 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 17.04.2007 00:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Софийскиият кмет със съмнително минало и още по-съмнително настояще днес забърка не един скандал

1-ви скандал,мини.Бате Бойко се среща с италиански топ-мафиот и се гордее с това.Герберите също.Един американски журналист преди година-две каза "Ако в САЩ  някой политик бъде заподозрян във връзки с мафията и има дела срещу него за корупция и измами с него е свършено.В Италия той става министър-председател".И тая сутрин по Нова телевизия   Бойко Борисов се хвалеше,че е бил в Италия и се е срещал с  Берлускони,който бил разтревожен от българската съдебна система:) Изглежда   герберите не знаят,че:
Някои от обвиненията в процеса за корпоративни измами в Италия срещу бившия премиер Силвио Берлускони и британския адвокат Дейвид Милс са отпаднали поради давност.Берлускони е бивш член на масонската ложа "пропаганда дуе" свързана с фалита на голяма италианска банка и паданията от прозорците,самообесванията и наистина убийствата  на свидетели
Този Берлускони е по-лош и от Софиянски срещу когото Бойко Борисов доста грачеше и ми напомня по крадливост на Доган и Негово Сатанинско Величество Симеон 2-и .

2-ри ГИГАНТСКИ СКАНДАЛ.На първа страница на днешният брой на вестник Сега се описва  продажба на земя лично от софийският кмет,което е незаконно на скандалният бизнесмен Христо Ковачки.София получила 2,2 милиона лева,а сега Ковачки иска 14 милиона.Бате Бойко обаче бил забравил какво е подписвал.

3-ти скандал,медиен.Всъщност това какво е скандал е малко субективно и въпрос на медиина политика.Та значи Черният принц на София гостува на Георги Коритаров и му дава едно такова интервю дето вика един пич нагласено,с предварително подготвени въпроси.Не знам дали е било така,но понеже няма доказателства за обратното трябва да е вярно(тази гениална мисъл не е моя,идва от Холивуд).Георги Коритаров  се пише десен,само дето десните не искат да го видят и чуят защото в предишният си живот се е подвизавал като агент Алберт.Та затова от около година го подозирам,че се е преквалифицирал в агент на ГЕРБ.Миналата седмица той направи за смях архонт Слави Бинев с въпроси като"Вие виждали ли сте НЛО?".Днес обаче Г.Кор. се лезеше на "генерала" ,може би по стар навик и не зададе нито един неудобен въпрос.Цялото интервю наистина изглеждаше като с предварително уговорени въпроси и смешки за БСП.
Не стига,че по Нова телевизия удобно не питаха Бойко Борисов спомня ли си да е подарявал 12 милиона лева на Ковачки и защо реве,че държавата отмъкнала данците на софиянци,ами и другите медии покриха Черният принц.Вместо това се пише за слепи котенца и други неща които бате Бойко извади от клоунската си шапка по телевизията.Такива скандали обичат медиите-какво бил казал бате Бойко-хахаха вижте ги БСП даже и президента го срам от тях.
Ама изглежда днес никой "журналист" не го е питал за Ковачки.В рсс.бг и новини.дир.бг нямаше нищо.Журналистика,боже опази.

image

Бойко Борисов с наследника на Дон Корлеоне.Берлускони толква пъти го хващаха и все го пускаха,значи е невинен и има заговор на левите.

4-ти скандал,вероятен-прокуратурата да не направи нищо.

Един амер

 

 



Гласувай:
0



1. meto76 - Много глупости на куп. Берлоскони ...
16.04.2007 23:34
Много глупости на куп.Берлоскони топ-мафиот.Утре и Джордж Буш ще ти се привижда на терорист.Аз пък бих казал че президента се срещна с терориста и мафиота Путкин.
цитирай
2. ssstto - Берлоскони
16.04.2007 23:50
Мара ба Мето,де се губиш пиле кьораво,чувал ли си за пропаганда дуе?За БерлУскони пишеше,че е новото съвременно лице на мафията.А,дали Буш е терорист питай иракчаните-като има по 100 убити цивилни на ден кой е виновен баба му на Буш ли?
цитирай
3. nakom - на никого не му прави впечатление
17.04.2007 00:18
мани мани тая българия направо ме кефи.ще си хвана дърмите да се разходя из чужбина да видя дали там са толкова задръстени хората.това да си избираш мутри да те управляват.представям си на сбирките в банкя как се смеят.
цитирай
4. ok3223 - Абе Мете,пиле шарено,циганино влашки,
21.04.2007 11:55
шчо тражиш у бугарето бе...
ББ-то,това ББ-е.Това е Мафията българска,софийска,вестникарска,талевизионна(а ла Коритаровчето),"независимте фирмички" за проучване на "общественото" мнение ...Всичкитеса предплатени и заплатени от нея за да го пробутват на бъгарските балъци като наш Мето,за... спасител на нацията.
Такива са жалките парадокси на българската политическа действителност.
Вместо за затвора,се готвят за скок в голямата политика.
А ББ-то,това е най-доверения човек на Симо Сакса.
Нали той от майор-пожарникар го направи за 4г.генерал-лейтенант.
И този е готов на всичко за него.
ББ-то и Сакса са от един дол дренки.
Единия е господаря,другия,неговия любим слуга.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781845
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094