Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2006 10:58 - Нещо дето се гърчи
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 4499 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2006 20:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какво е общото между  най-гледаните забавни  тв предавания
Шоуто на Слави,Господари на ефира,Сблъсък и 10-те най?

image
                                                                                   













 
image











  



 


image





















Във всяко едно шоу освен водещи които разказват вицове и има и по нещо дето се гърчи-балет Магаданс, адреналинките и асистетнката на Иван и Андрей.В "10-те най" по Битиви има само един водещ,не водеща-Димитър Павлов който съвместява двете функции на водещ и на нещо дето се кълчи.Той е по-гърчав  отколкото балет Магаданс,адреналинките и асистенката на Сблъсък взети заедно.Когато води предаването "10-те най" така се гърчи,че не може да бъде уловен на снимка,а хората които го гледат получават морска болест от неговите движения и затова предаването е само 20 минути.Тук са успели да го снимат след като с е уморил да се кълчи.
image



















Нещо дето се гърчи е заглавие на разказ от Удхаус.Сигнално жълто на Албена Вулева не съм го включил в списъка,но според мен то също е сред най-гледаните. 



Гласувай:
0



1. filip - :))
17.12.2006 12:42
За Митко Павлов не знам :) Весело му е предаването, честно казано влиза и то доста добре в кадър :-)
цитирай
2. sunflower - :)))
17.12.2006 12:55
Нищо лично, ама не сте ли мъжката публика причината за нещата дето се гърчат по предаванията?
Или поне така си мислят режисьорите, а за вас дали е удоволствие, вие ще кажете .... аз, понеже обичам танците, поне балета на Слави го гледам с кеф ... когато го гледам .... а всъщност почти никак напоследък, но ... в миналото, все пак, го гледах ... :)))
Виж "гърченето" на адреналинките .... е по-трудно да се нарече "танц" ....а, асистентката май само ..."ходи" ... мисля, че се гърчи само като минава през въжетата :))))
цитирай
3. ssstto - ами
17.12.2006 13:10
Вярно,че мъжката публика е причина и така Господари на ефира се превръща в танцувално-забавно предаване.А в шоуто на Слави балета подгрява публиката защото Слави малко е поизстинал като се занимава не само с водене на шоуто ами и с организацията му и със Сървайвър-толкова фалшиво се смее,даже Джордж Буш имитира по-добре смях от него.От чужбинските гледам само от време на време Джон Стюърт и Стивън Колберт и там няма балети.Има едно друго предаване по Битиви "Горчиво" там водещият е с искрена исмивка,прилича на Джон Стюърт.Все се чудя има ли някой който може да изгледа отначало до край 10-те най.Асистентката в Сблъсък вярно,че не се гърчи,но се кълчи на ринга межу рундувете с една табела.
цитирай
4. sunflower - Сега като се замислям ...
17.12.2006 14:15
... балерините може и да правят услуга на Слави, но благодарение на неговата популярност, са гледани и те. В смисъл, че народа гледа Шоуто, и доколко то е изкуство аз не мога да кажа, но танца Е изкуство. Предвид на това, че изкуството облагородява, а народа не би дал някой лев да иде на някой балетен спектакъл специално, си мисля, че е готино да има истински балет ... при когото и да било ... пък било и при Слави, пък било и за по няколко минутки ... :)
цитирай
5. celebrities - Слави не заслужава
17.12.2006 16:04
да бъде споменаван в едно изречение с Джон Стюарт(който е просто велик!):))
цитирай
6. dekameron - Zestokost....
18.12.2006 01:43
Ave xora tazi televizija 6e vi promie mozucite.Ne6o bajat ste zaciklili na tazi tema :(A da zabravix 4e sega e moderno da se plue po drugite,ina4e ne6o se gur4i !!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782774
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094