Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2007 15:30 - Пътеводител за Банско
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1677 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2007 06:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ние не блокираме пътя защото сме срещу Натура 2000,правим го защото държавата заедно с мафията открадна снега и не ни осигурява нов сняг всяка седмица.

Понеже нямаме сняг,моля носете си колкото смятате,че ще ви е необходим.Досега и ние от Банско си мислехме,че снегът е безплатен и то на цени доста под производствените,но нали така държавата  се грижеше за националните си интереси.

Ако обичате червеношийки и онез другите птички с жълтите гърди,не се притеснявайте,все още се срещат.Осигуряваме безплатено оръжие и  патрони.

Всички слухове,че в Банско няма вече истински банскалии и че са наети статисти за туристическият сезон не са верни.Същото се отнася и за Разлог.

Затова не е верен и слухът,че кметът на Разлог е робот който се управлява с помоща на мозъчни вълни от туристическата мафия.

И спрете с това "туристическа мафия" моля ви се,щото ако бяхме мафия щяхме само да ви смъкваме  кожите,да ви вземаме парите и да ви боли,а при нас ако искате можете и да си изкарате добре.

И само да го фаниме тоз дето е измислил
Тъпи разлогчани спрете се сега
за да не живеят в пустиня вашите деца

И ако все пак Банско след 100 години се превърне в пустиня имаме резервен план-ще направим луксозен старчески дом за роботи,вече се договорихме с японският синдикат на роботите.

Банско и Разлог са белите дробове на столицата на България.Изследване на НАСА доказва,че всичкият кислород в София се пренася с вятъра от района горите на Банско и Разлог.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782642
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094