Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2007 21:42 - Дядо Галактион е удостоил с титлата "Принц на Мрака" Слави Трифонов и Иван Костов
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 3364 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2007 22:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обявеният за църковно издирване   Старозагорски митрополит Галактион заформил нов скандал в Рим давайки   в рамките на един час една и съща църковна титла “Принц на Мрака” два пъти.

Старото католическото звание "Принц на Мрака" може да бъде носено само от един човек,както санът "ПАПА",предишният "Принц на Мрака" Ричард Пърл се е отказал от  санът си след като е останал доволен от постигането на  целите си в  Ирак,а именно да  направи репетиция за Апокалипсиса. Репетицията  наричана още "установяване на демокрация" още не свършила,но това е била и една от целите на Пърл.

Дядо Галактион  е напълно убеден в правотата на действията си защото според него в обществото съществува реална нужда някой да носи званието "Принц на Мрака" и след като има платежоспособно търсене той е направил всичко по силите си за да го задоволи.Старозагорският митрополит  е посветил със силата му дадена свише в сана най-напред Слави Трифонов срещу едно ферари в цвят червен,а веднага след това и Иван Костов срещу създаване на фондация "Глактион" със седалище Аруба.

Специалисти по демонология от Ватикана очакват   да има напрежение между лидера на ДСБ и тв-водещият докато остане по-достойният да се титулува  Принц на Мрака.

Утре се очаква Старозагорскяит общински съвет  да обяви митрополит Галактион за почетен гражданин на Стара Загора за заслугите му името на града да бъде споменавано в медиите  за последните три седмици повече отколкото в предишните три години.Старозагорският кмет бил възхитен:"Това е най-добрият пи-ар за града ни,просто блестящо"


Тагове:   дядо,   МрАкА,


Гласувай:
0



1. анонимен - а тия двамата "принцове на ...
25.01.2007 21:51
а тия двамата "принцове на мрака" локални ли ще са за нашия регион. единия принц на дискултурата трябва да е дето седи на трона БТВ а другия как да го титолувам частно не се сещам?:)
адолф:
цитирай
2. ssstto - Ами да
25.01.2007 22:02
Вярно локални ще са.Чудя се кой на кого ли ще бъде даден санът "Син на Зората"(Луцифер)-Николай Бареков,Георги Коритаров или Сергей Станишев?
цитирай
3. adolf - те двете сутрешни предавания могат ...
25.01.2007 22:19
те двете сутрешни предавания могат да ги нарекат"...надежда всяна тука оставете" а пред министерския съвет вече го пише само трябва да си отвориш третото око и готово:) лошото е че при много хора то е закърняло
цитирай
4. stalker - :)
26.01.2007 20:09
Ами тя,Надеждата,вече е оставена,а титлата "Син на Зората",разбира се отива при Бареков,чието име би могло да прозвучи и като Бароков,ако заменим едната гласна с другата отворена такава,като в такъв случай крилата мисъл на Херцог Дьо Бери:"Колкото повече,толкова по-весело,само никога не казвай истината" ще лепне моменталически на този Зорин Син
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781766
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094