Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2007 09:50 - Да не забравите да дойдете на митинга!
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1648 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 01.11.2007 09:01


Те вече се подготвиха за митинга:image
От дясно на ляво:

Али Хайредин- водач на българският клон на Ал Кайда,на която ГДБОП затвори два сайта.Хайредин беше така любезен да достави всякакво талибанско оръжие.
Георги Константинов -най-видният български анархист и борец за по-добро роботронно общество.
Иво Прокопиев-съвременен български пират,с чието любезно финансиране ще свалим властта,ще намалим данъците,ще увеличим пенсиите и ще пуснем пак торент-тракерите.
Сергей Брин-основател и мажоритарен собственик на най-голямата пиратска компания google.Наскоро срещу google беше заведено дело за 1 милиард долара за пиратство.
Последният в дъното пожелал анонимност  е един от многото българи недоволни от спирането на замунда.нет.Той беше приготвил 20 кила развалени домати и яйца за четвъртък.
inet  безпричинно подозирайки в симпатии към БСП кметът Борисов недоволстваше,че   митингът  на феновете на торентите   е преместен от четвъртък в събота,но кметът си имаше скрити мотиви.Като врял и кипял във защитата  на властта той знае,че най-лесно  се  прави държавен преврат в почивен ден когато Народното събрание и Министерският съвет са най-лесни за превземане от революционери.
Всички недоволни от управляващата тройна коалиция да заповядат  в Южния парк пред постоянната сцена към 5 без нещо.Смятаме до мръкване да свалим  тираничното и предателско  управление на коалицията което не само забранява свободният обмен на файлове,но и ожениха тайно вчера 11-ия наследник на Негово Величество Симеон 2-и за една от наследничките на  турския султан и така направиха напълно възможно обединението на България с Турция.Не ги е срам тез от коалицията.




Тагове:   митинга,


Гласувай:
0



1. andreytcho - снимката направена от
24.03.2007 13:24
Al Andreytcho motherfucker привърженик на джихада срещу некадърните политици :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805557
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094