Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2008 21:47 - С одобрението на МВР Тодор Батков и Сашо Томов ще организират бой със седалки
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1231 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2008 22:05


Шефовете на ЦСКА и Левски -Александър Томов и Тодор Батков обявиха, че ще организират бой със седалки и бутилки вода в края и началото на всеки футболeн сезон, а така също и преди всяко дерби между оборите им.

Сашо Томов обясни : "Това не е наша идея, поръчката дойде от Българския футболен съюз и е част от таен екшън-план за съживяване на футбола. Българските футболни фенове са прочути със своята лудост, пиянство и разсипия, и в БФС просто искали да задоволят тези им извратени потребности. ЦСКА и Левски имат хиляди счупени седалки и с удоволствие ще ги дадем на верните си фенове. Сигурно от БФС се надяват всички диваци да се контузят и да не стъпят на стадиона, така че телевизионните камери да не показват батални сцени по време на мачовете. "

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов защити идеята :"Обществената среда е напълно подходяща за подобни събития. Особено преди дербитата между Левски и ЦСКА когато медиите нажежават обстановката с заглавия като "МАЧ НА ЖИВОТ И СМЪРТ". Надявам боят със седалки да стане традиция и да съперничи на надбягването с бикове в Памплона. Боят тябва да е стане задължителен"

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков бил възхитен от идеята: "Превъзходно, гениално, идеално. Ще подпиша разрешението с две ръце. Надявам се рицарят на честната игра Даниел Боримиров да участва, сигурен съм, че червените фенове изгарят от нетърпение да се срещнат с него на една ръка разстояние.Ако Томислав Русев от Дарик радио участва във въргала може и аз да се пусна."

Психологът Ангел Грънчаров коментира в своя канал в youtube: "Простащината във футбола най-накрая ще се институализира. Но това ще има благоприятен резултат защото нищо не сплотява футболното обществото както един добър кютек. Планът от гледна точка на анализа, и спортен и икономически, и психологически е просто гениалeн, изглежда сякаш бащата на българския футбол Иван Славков го е измислил. Предполагам, че новият треньор на Левски с присъщите му маймунджулъци ще открие официално боят разбивайки десетина седалки с главата си"."

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781718
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094