Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2012 18:58 - МВР задържа пет облака с безакцизен сняг
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 945 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.01.2012 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageКатегорично отричайки, че МВР се опитва да компенсира провала си в Мировяне и позовавайки се  на заповед на премиерa Бойко Борисов за ловене на снежинките във въздуха Цветан Цветанов съобщи, че при специализирана полицейска операция “летящия снегорин”, проведена на българо-румънската граница е разбит канал за нелегален внос на сняг в особено големи количества. 

Задържани са пет облака от особено опасния вид "високи купести" натъпкани общо с пет трилиона  сняг без необходимите документи, обясни министърът застанал усмихнат до хладилна чанта, в която по твърденията му имало от   контрабандното вещество, което щял да покаже за доказателство на репортерите.    

Леко раздразнен от въпроса Цветанов изрази пълната си сигурност в точната бройка на задържаните облаците, защото лично ги преброил три пъти. Той увери журналистите, че това не е първата подобна операция, а МВР ежедневно провеждало страшно много подобни рутинни акци като част от борбата срещу нелегалната метереологична дейност и често задържаните облаци са били много повече.  

По повод акцията в Мировяне Цветан Цветанов защити столичните полицаи и ги похвали, че показват все по-добри резултати: "Миналия ден 20 от колегите от София конфискуваха пет кутии незаконни цигари, а преди една година пращахме 40 само заради един плакат на Краси Аврамов."

Задържаните облаци без бандерол щели да залеят страната със снежинки руско производство и от вид, забранен от Европейския Съюз заради опасната си форма, създаваща подсъзнателно внушение. Министър Цветанов  сподели, че пратката с незаконния сняг е била част от кампанията на Русия за контрол на умовете  на българите и за настройването им  срещу добива и проучването на шистов газ, защото снежинките били във формата на притеснителни лозунги в  спираловидна форма. 

"Ако разрешите шистовия газ ще ви спрат торентите", "вижте какво причини на котката ми шистовя газ youtube.com/watch?=sdfgdfdfgdf" били само част от обезпокоителните надписи, които хората щели да четат без да усетят. Така се потвърждавали подозренията на икономическия министър Трайчо Трайков за натиск на Москва върху общественото мнение и организирани на протестите.



Тагове:   МВР,   Цветан Цветанов,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811751
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094