Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2012 19:48 - Очаквайте хорърът "Феърплей" с Асен Блатечки в ролята на злия дух на Асен Блатечки
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 4089 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 04.05.2012 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една реклама се върти напоследък до втръсване по каналите на БТВ, онази с  с участието на (изброявам актьорите по ред, според предпочитанията на зрителите) 1. един пълен хладилник, 2.един не толкова средностатистически интернет пират (Ицето), станал посред нощ да гледа за 15-и път видеото как Кейт Ъптън  по бикини се кълчи, за да забрави, че е свалил и гледал филм с Асен Блатечки и 3.Асен Блатечки.

Но днес ръководството на БТВ публично отрече, че едноминутния клип има за цел да се бори с интернет пиратството или, че е скрита реклама на новата им интернет услуга voyo.bg  или
което е най широко споделяното мнение, да ни убеди, че, Асен Блатечки все пак играе в нещо, заслужаващо си наистина да се гледа, и поясни, че всъщност това е трейлър на най-новият им проект-първия български филм на ужасите "Феърплей". 

Филмът разказва за прокълнат сайт и за това как всеки негов потребител бива спохождан и измъчван от красив, но зъл дух, имащ освен това навика да краде храна от хладилника, докато невинния човек бавно побърквайки се след седем дни не умре, гърчейки се от ужас, а духът с дълбок гърлен глас самодоволно прошепва на жертвата си "така ти се пада, като гледаш филми без да плащаш". 

 Асен Блатечки играе призрака на самия себе си, изпълзяващ от мониторите на 
нищо неподозирщите интернет потребители,  за да ги измъчва до смърт с ужасно посредствените си театрални изпълнения на Хамлет. Във филма актьорът мизерства, заради ограбващите го интернет пирати и умира в хладилната камера на Кауфланд,  докато се опитва да отмъкне бахур и свински крака за да си сготви пача. 

Асен Блатечки каза, че лесно се е вживял в героя си и много се е забавлявал по време на снимките, особено в сцената когато се хили с маниакално над малкото русокосо момиченце, което умира, наказано заради свалянето филми на Дисни.

Продуцентът на филма Пижо Пендарев каза, че най-трудно било да намерят младеж, готов да изиграе ролята  филм с Асен Блатечки. 

Гледалият вече "Феърплей" Бойко Борисов пък намери ново оправдание на празните хладилници на българите:много пиратсвали и затова отмъстителния дух на Блатечки ги наказвал.

Американските асоциации за звукозаписна и филмова индустрия, съобщиха, че освен ангажираното от тях
 в борбата с интернет пиратството  японско момиче демон Садако смятат да привлекат и злия дух на Блатечки. 


Тагове:   bTV,   бТВ,   Асен Блатечки,   пиратство,   войо,   voyo,


Гласувай:
3



1. ka4ak - Марто,ще трябва да я видя,за да коментирам!
03.05.2012 20:40
Ако имаш някакъв линк,ще е от полза!
Поздрави!:)
цитирай
2. ssstto - да има линк
03.05.2012 21:43
в самото начало е, на първите две думи. щях да сложа рекламата ако я имаше в ютуб, ама на
цитирай
3. анонимен - око за око
04.05.2012 18:01
На същия принцип Чарли Шийн да дойде да изчука всички журналистки в БТВ и най вече всички от домашен арест.Както е тръгнало, скоро Блатечки ще му се наложи да бачка в Либхер.....
цитирай
4. анонимен - Блатечки, оповести си данъчната декларация!
10.05.2012 11:17
Този неизвестен ми Блатечки дали ще ни покаже данъчната си декларация...така както ни показва нападението си над хладилник. Я да му я видим! И тогава ще разберем дали наистина е гладен или пък е преял и вече свиква на преяждане от простотии и обслужване на упаднала тъпа телевизия, а не от изкуство. Впрочем, той какво изкуство е правил, и прави?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781976
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094