Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2012 10:24 - Блатечки, вампири и други любими български чудовища за Хелоуин
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 8427 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 30.10.2012 16:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В сряда е Хелоуин, общо взето езически и чужбински  празник, на който децата в страшни костюми обикалят за сладкиши, а непорасналите деца, като вицепремиера Владислав Горанов, чиято емоционална възраст е около 12 години използват като извинение за да се напият.

imageВампирите са традиционни български чудовища. Ако не вярвате идете утре в Националния исторически музей, управляван от най-големият български фен на "Здрач" Божидар Димитров. Той няма търпение да дойде Хелоуин за да изпълзи от кабинета си и  да заразправя наляво и надясно без никой да му се смее, че е господар на вампирите. Той ще ви разясни, че е задължително чете Стефани Майер сложили вампирските си зъби.  








imageМного е лесно да се маскирате като най-новата звезда на престъпния свят  Асен Блатечки по прякор Хладилника - просто си сложете  една червена блуза и нападайте хладиниците на хората. И  заменете традиционното  "лакомство или номер" с "лакомстов и номер, така е честно".     






imageКриско (aka Дриско) е костюм подходящ не само за момчета. За да се представяте за  най-известния български рапър  слагате една ръкавица, отровно зелена  тениска и същия цвят цайси  и вместо "Лакомството или номер"  пискате с тъничък гласец "Ооо, Катенце, така е чесно" докато обирате каквото ви скимне, включително и коли. Което е малко вероятно, щото ако знаете кой е Криско, вероятно още не можете да карате.




imageБате Бойко е традиционен  костюм за Хелоуин по името на  легендарна българска мутра. Която напоследък обаче се превърна в българския еквивалент на Едуард Ножиците. Вече можете да вместо да се обличате в бандистско черно просто да размахвате ножици и да питате "Картофи или магистрала искаш?"





imageАко вратовръзката и костюмът са задължителни на работното ви място, а и носите очила, в сряда може да твърдите, че сте финансов министър. Тази година това е много популярен костюм за плашене на хората, дори някои чудовища като Неси, Чупакабра и злите извънземни роботи ще се маскират като финансови министри. Подходящият поздрав е "Лакомството или лихвичката? Или и двете да ти взема". Но внимавайте ако се правите на Дянков и като него разправяте наоколо колко много ви обичали избирателите, някои от тях може да ви подгонят за да ви наобичат едно хубаво.



imageСекси битюрентка ще е голям хит тази година. То и миналата беше, само че се наричаше чалга звезда.














imageМоже да съчетаете полезното с приятното и да "отидете" на купон по случай Хелоуин с водолазен костюм или облечени като русалка.















imageДруг голям хит са спящите/легналите  полицаи. Ако ви питат що не сте легнал, кажете, че сте в почивка и само тогава имате право да се поразтъпчете.













Маските на зомбитата са други традиция, но не ви ли омръзна да гледате Иван Костов?

Aко пък сте фен на Костов или сте някакъв вид друг вид цвят демократ може да нарамите сърп и чук за да се правите на Сергей Станишев. Не забравяйте да питате "лакомство или подписче за референдум".
         
imageВ сряда е Хелоун и а image. З imageЛакомство imageе imageне само   imageТова било задължително imageна imageе и   imageи   imageза да      



Гласувай:
6



1. анонимен - Браво!
31.10.2012 16:21
Разсмя ме! Благодаря!
цитирай
2. ssstto - ;)
31.10.2012 18:03
Пак заповядай
цитирай
3. zaw12929 - http://store4. data. bg/angel...
03.01.2013 16:10
http://store4.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806084
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094