Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2013 11:38 - За симулация профила на Бойко Борисов бе наказан с червен картон
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1897 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.09.2013 12:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Фесйбук моментално разконспирира поредния фалшив профил на Бойко Борисов като част от по-мащабна схема за манипулация и измама, и затова му показа черен картон, потвърди на стената си си Марк Зукърбърг.

От своя страна от ГЕРБ се оправадаха, че Бойко не е бил изгонен от социалната мрежа, а сам е избягал: преди бягахме с Бойконалдо от парламента, за да се подготви за мачовете в Б група, но бягането от Фейсбук е много по-куул.   А и кой друг може да бяга от Фейсбук, за да тренира, освен скъпия ни лидер?   

Самият Борисов обясни, че щял да публикува формулата за превръщането на оловото в злато, като част от прогрмата му за излизане от кризата, но комунетата му хакнали Фейсбука. 

Най-осведомения човек в ГЕРБ-Цветан Цветанов коментира:
Т
ова, което имаме като нов домашен любимец на Путин-хакера Едуард Сноудън, не се ли чудите какво прави? След като през зимата Червената кибер армия деинсталира ГЕРБ от управлението сега  под предводителството на Сноудън и  по заповед на Путин хакнаха профила на Бойко Борисов . Това което имаме като НАТО трябва да се намеси срещу този невиждан акт на агресия

 image
 На снимката: изваждането от строя на профила на Бойко Борисов.


Анонимни източници от ГЕРБ смятат, че профилът е бил хакнат, защото лидерът им е разрешил в партията да им само две пароли-"магистрали" и "винету". 

 Борисов обвини НСО, че не са му отпуснали още 20 бодигарда да му пазят онлайн профилите. Той скоро щял да влезе и във World of Warcraft и призовава всички гербери да го пазят от ордите орки комунета, жадни за кръвчицата му.

За симулирането виновният профил няма да бъде допускан в социалната мрежа за неопределн период, но х
убавата новина е, че наказането сепише не на Бойко Борисов, а на онлайн сянката му. Лошата е, че няма да може да ни покаже как се садят картофи във Фермата.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810779
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094