Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2013 19:33 - Протеста е сбирка на интелектуалци и не може да дойдете с автобус или кой транспорт е легитимен и ще ви направи да изглеждате куул
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 2933 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 08.09.2013 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Транспортната дискриминация е напълно оправдана, защото протеста е серизно интелектуално събитие и ще го опетните ако дойдете с автобус. Не е интелигентно.  

 Но
провинциални диваци не го разбират и заговорничат утре да нахлуят на тумби с отвратителните си автобуси в София.Но така се делегитимира всеки протест. Автобуси!   Мале, мълчи! Незаконно е да знаете, нарушавате Закона за Красотата (неформално е в сила и е първият, който ще гласуваме като вземем властта). Автобусите са обида за Интелигентността, те са запазена марка на долните класи. А и неформалният бог на протеста-Харе Кришна е настроен  доста антиавтобусно. 

П
о време на гласуването на бюджета медиите ненапразно си издераха гърлата, че конртрапротестиращите имали нахалството да дойдат в София с автобуси! Въх, ше почина от тая дума! Трябва класа, бе хора, не автобуси. Затова преди да тръгнете към протеста/контрапротеста помислете добре как ще отидете. Ето пет напълно приемливи начина:  

1
. С колело. Дори и президентът мечтае да върти педалите. Призна че го прави засега само зад дуварите на Резиденшъл Парк на детски велсипед с помощни колела. Надява се да се научи да кара колело по-бързо, от това как да бъде президент. Ако сте на колело ставате с 60% по-куул и никой няма да ви познае, че сте провинциалист.
 
2.Метрото е най-препоръчвано.Миньорите от Кърджали ако вместо да копаят руда бяха мислили демократично, или поискали акъл от някое НПО, досега да са прокопали метро до София.
Понякога стават и сакатлъци, сутринта в метрото една кифла си беше сложила толкова парфюм, че се наложи евакуация, щото помислиха, че е газова атака на Ал Кайда. 

3.Помните ли контрапротеста на ГЕРБ през зимата? На тях имаше не автобуси, а свиневози/свинебуси, но гава никой не каза една лоша дума срещу свиневозите, една, така че- правете си извода. 

4. С бебешка количка. Вторият най-предпочитан от мен начин за ходене на #ДАНСwithme и 100% екологично чист. Ако имате памперс.

 5. С кучета. Ах, любимият ми транспорт! И не само на мен, все пак БТВ непрексънато повтаряше с умиление:кучета, кучета, кучета.


 image

Важно допълнение: Но за да изглежда пристигането ви най-яко, според Съветът на мъдреците  трябва дадойдете в София с хеликоптери Кугър. 



Гласувай:
6



1. tit - убийствена илюстрация!:)))
03.09.2013 23:17
Утре битката за Минас Тирит ли ще е, или войните ще се сплотяват пред Черната порта?:)))
цитирай
2. ssstto - :)
03.09.2013 23:59
Май второто
цитирай
3. tit - Ми, дано "Този ден не е днес!"
04.09.2013 00:32
Но като знам кой го играе Арагорн, чини ми се, че верно няма да е Денят!:)
Да видим.
Режисьорите в надписите накрая!:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782354
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094