Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 17:32 - Политически хороскоп за 2015, годината на реформираната тиква
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1632 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.01.2015 11:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ретроградният Бюрек,  достигнал през 2014  зенита си, през новата година хептем ще се спихне, като тесто подхвърлено във въздуха и изтървано на пода. Съжаляваме тази зодия.

Ще продължи да се движи величествено по обичайната си орбита царственият Газов Гигант Тиквурн, който ще привлича всички с гравитацията си, а невидимото му присъствие ще предизвиква масови халюцинации за по-добър живот за тези от зодията му. 2015 за  Тиквурн  ще е период за  ново интелектуално развитие, след като през 2014  научи родословното дърво на племето Кюри-Кюри.

Около него ще кръжат  бясно спътниците му Менгелевски и Пълната Нула. Последният започна трансформация във вреден радикал и според Закона на Ломоносов-Златаров  има опасност от имплозия поради претоварване с умствен багаж, но  после това  съгласно принципа на Жолио неизбежно ще донесе духовно израстване  на зодията на Деформаторите. 

  Другият спътник от зодията - на Червената кукувица ще продължава да се движи мазно по равнината Пръмова - Калфин. Скучна 2015 за зодията Голям Шлем. Тръпка се очертава само при умело боравене с винкел.

Черноморските Македонци, доказвайки че са воден знак ще са пълна боза.  Възможни са любовни скандали с предишните три.

2015 за зодията на Сърпа и чука ще бъде като да са между двете, които макар и ръждясали пак боли.

Луната ще бъде във фаза  айляк и в дом Сараи което означава   благоприятно разположение за зодия Капалъчарши, единствените тревоги ще са, че баклавата ще поскъпне, заради лошата реколта от орехи.  


Тагове:   хороскоп,   ГЕРБ,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807795
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094