Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2015 19:55 - Българските медии вече ще се преструват на албански, а Пискова на албанскa журналистка
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 2420 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.02.2015 15:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След като се разбра, че в класацията по свобода на словото албанските медии са  82 място, а българските на 106  последните обявиха с  грандиозна кампания по ребрандинг, че стават албански медии. Затова от една седмица вестниците излизат на първа страница с Je suis albanska gazeta.

 Единствените други европейски медии по-назад от 106 място се оказаха македонските, които според новоизлюпените им албански колеги са просто второкласна разновидност на българските.  Компания на македонските правят медиите от Камилистан и Епъленд.

Ангелина Пискова, говорител на новосформираният Съюз на албанските журналисти заяви: сега с ръка на сърцето можем да признаем една дълго крита тайна - българските медии са жасни в работата си, както се казва в демократичните държави full of shit . Вярвайте ни защото сме работили в тях. Като част от опита си да подобри имиджа си Пискова напуска блог.БГ и ще пише за blog.alban

Медийният магнат Иво Прокопиев сподели удовлетворението си, че от стотно място миналата година сега българските медии са потънали на 106 и добави: Това просто показва, че в "Дневникът на един олигарх" работят послушни журналисти, изпълняващи моите нареждания. 

 Според албанската преса отношението на българските медии към властта наподобява на това на куче към гениталиите му. Близането е редовна и смущаваща гледка.

 Очаква се БНР и БНТ вече да означават ал-Бански Национално Радио и Телевизия, за разлика от досега  когато Б е било за Банкянско. Понеже журналистите редовно са ходили на инструкции в Банкя.

 Междувременно командирът на Севернокорейският журналистически корпус Мун Чо отправи поздравлно хайку към българските си колеги за пропагандата в полза на властта.


Тагове:   медии,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812667
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094