Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777654 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Януари, 2008 г.
2  >  >>
 
Един приятел ми даде календарчета на ГЕРБ и аз реших да ги използвам много креативно. Опитах да ги сгъна на оригами, но нищо не излезе. Сега работя по ултрамодерен, невероятно модернистичен и леко пиромански проект доказващ, че съм единствената истинска опозиция на ГЕРБ. Нарича се КАК ЗАПАЛИХ ПОРТРЕТА НА  БОЙКО БОРИСОВ БЕЗ БСП ИЛИ ВЪОБЩЕ НЯКОЙ ДА МИ ПЛАЩА. Щото Негово кметско величество успява да подчини с инквизиторския си поглед всички български пирани от вида журналисти и виртуални псевдоопозиционери и те не смеят да докажат, че всеки може да запали портрета на софийския кмет. Нещо напълно нормално в една демократична държава със свобода на словото и хора следящи всяка дума на политиците в стремеж да открият първите признаци хахване, а не да ги подминават с подхилкване. Ако успея да запаля календарчето на ГЕРБ и да направя клип, и да го кача в youtube се надявам да бъде гледан милион пъти. Днес пробвах, но календарчетата на ГЕРБ не щат да горят. Те са направени от кевлар.

 
image   image   
Категория: Политика
Прочетен: 1361 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 01.02.2008 08:53
imageТой дойде  и Институтът за пазарна  икономика го посрещна с "Добре дошъл див европейски капитализъм". Да приветстваме с тази ужасна новина работниците от Кремиковци и Николай Бареков.

България вече си е част ет Европейския съюз и е време да спрат чудовищно некеомпетентните въпроси на телевизионния водещ Николай Бареков бил ли е източван Кремиковци. Това което медиите  истерично наричат източване си е чисто и просто нормална практика в Европейския съюз - оптимизират се производства (както се оптимизират училищата), вземат се заеми и милиарди със скоростта на светлината минават от едни джобове в други. На който не му харесват законите на пазарната икономика да бега в Русия-там олигарсите-пиявици ги хвърлят в затвора, разболяват се от СПИН и ослепяват. Ако не успеят да избягат с откраднатите милиарди в Лондон.

Щом  едни пари всеки месец, собственост на “Кремиковци” са излизали от комбината и са отивали по други части на света това прави комбината инвеститор в нещо. А инвеститорите  от Кремиковци подкокоросани от медиите излизнали  начело със синдикалния лидер Константин Тренчев лов за Прамод Митал и министри. Трябва да
разберат, че Кремиковци е малко зъбно колело в голямата машина на световната металургия и част от КОРПОРАЦИЯТА на Митал и да са готови да умрат за постигането на корпоративните цели. Ако според законите на свободния пазар   Кремиковци трябва да умре, значи така ще стане. Още повече, че и Бойко Борисов го иска.

image


Категория: Бизнес
Прочетен: 2474 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 31.01.2008 17:16
Р.Овч. Бета след като почти се превърна в демиург на корупцията започна работа в Дарик радио където не е важно колко авиокомпании си продал за жълти стотинки, а колко си невинен. На петнайстия рожден ден на Дарик радио заедно с мастите политици, кулеги журналисти и звезди е бил и бившия шеф на Топлофикация-София  Валентин Димитров, НЕВИНЕН FOREVER. Вальо Топлото( Р.Овч. 2.0) се изявил пред микрофона като  водещ на Дарик заедно с горещата Венета Райкова  и хвърлил в смут  вестник Монитор кви ги дири  там пред микрофона. В галерията на darik.net по случай рождения си ден Вальо Топлото го няма на нито една от 44-те снимки.

Защото Дарик не искат да разкриват, че Топлото е роден за радиото и ще започне работа работа при тях като водещ рамо до рамо с Р.Овч. Бета-Александър Божков, също НЕВИНЕН FOREVER.

image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1672 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.01.2008 08:51
В момента по телевизията президента Първанов отговаря на въпроси, които уж биха могли да бъдат зададени и в клип. В САЩ имаше нещо подобно -предизборни дебати на CNN и youtube.Мириканците си качваха клиповете в youtube и CNN подбираше въпроси.

Мнооу, ама мноу ми и чудно защо няма нито един въпрос към Георги Първанов във vbox7 и youtube. А има толкова патологични демократи пристрастени да блогват - Ангел Грънчаров и оня дърт разбойник Александър Божков. Главнокомандващия хакерите в България Вени Марковски е превърнал блога си в информационнна агенция и съобщава сухо  за popitaipresidenta.bg. Ехоо, на коя планета живееш Вени.

Защо главнокомандващия на хакерите в Бълагрия Вени Марковски не се е снимал в клип с въпрос към президента и не го е качил в youtube и блога си? Answer 1 Защото смята да хакне сайта popitaipresidenta.bg
Answer 2 Защото като публична личност го е страх да не стане за смях
Answer 3 Защото Вени Марковски не притежава вече истинско тяло, а съществува само виртуално като сбор от електрони
Answer 4 Защото съгласно теорията за галванизираната жаба, някой трябва първо да даде сигнал, че това е възможно




Категория: Политика
Прочетен: 1629 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 28.01.2008 08:53
 Това не е лигав кавър в стил гърчав диджей. Текстът е променен. В единия  коментар в youtube  пише, че стила е гангста. Е, вервам. Фен съм на кавърите и този е първият свестен за 2008.
purple crush and probe dms - "beef with me"
Категория: Музика
Прочетен: 1942 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 25.01.2008 23:56
Щом Бойко го казва значи е  вярно. Особено ако е изтекло от тръбопровода на всемирната политическа мъдрост Дарик радио. Във влиятелното бяснодясно радио когато вземат интервю от генералния кмет винаги чакат с изплезени езици той  да им разкрие всички чудеса на Вселената.

И тази  вечер Бойко не ги разочарова и им снесе новина.Той  обясни кой е спонсорирал запалването на снимката му в неделя в Суходол. Това е станало някъде тук. Спонсорите на това възхитително за медиите и всичко бойкофоби действие според ББ са били суходолофилите от БСП. БРАВО НА БСП!

Други ненормални конспиративни теории на Бойко Борисов които "всички разумни хора" се опитват да забрявят: че той е подал сигнала на австрийското разузнаване за Вальо Топлото, че Татяна Дончева и Атанс Атнасов са изгъдулкали компромат срещу него през Швейцария в американско списание и последното което си спомням е, че Бойко обясни защо Господ е  сринал една стена върху трима роми, което го прави нещо като Мойсей или Йоан Кръстител или друг помазан да говори с Бог и обяснява действията Му.

image

 
Категория: Политика
Прочетен: 1563 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 25.01.2008 21:12
По всичко изглежда, че обезпремиерчването за дълъг период  на Командира го е побъркало. Той е отчаян, че не е на власт на върха на държавата  и е готов  да  задоволи  тази дяволска страст с  притежаването на каквото и да е свързано с работата на министър-председателя. Така че днес Костов е поискал да види какво прави истинският министър- председател Сергей Станишев, да види какви са тези договори с Русия, сключени миналата седмица. Но трябваше да поиска и цялата  документация произтичаща от договорите, като за втората ЗВЕЗДА НА СМЪРТТА -АЕЦ Белене, да я прегледа и да обясни какви шмекерии има там:

image

 
Категория: Политика
Прочетен: 1899 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 23.01.2008 23:58
Оставете Сесилия Саркози на мира френски социалисти! Тя нямаше защо да се явява пред парламентарната ви комисия да обяснява как е освободила българските медици. Не се ровете в личния и живот от 23 юли когато на среща на 4 очи с побъркания диктатор Кадафи в последния момент е изтръгнала сънародниците ни. Трябва да сте доволни, че освободи граждани на Европейския съюз от лапите на кръвожадните върколаци на Муамар Кадафи измъчвали ги осем години. Трябва да я пратите да освободи затворниците измъчвани с вода в американския концлагер Гуантанамо.
Не ви ли стига, че осигури за западащата ви икономика многомилиардни поръчки за оръжие и ядрени реактори?
Не ви ли стига, че Битиви казва, че Сесилия няма негативна роля и няма нищо скрито във връзка с ролята на Франция в освобождаването на медиците ни?
Оставете Сесилия на мира!
Дайте ядрен реактор на Кадафи!
Категория: Политика
Прочетен: 2008 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 22.01.2008 21:37
20.01.2008 19:13 - IT'S THE ECONOMY, STUPID
Дали изобщо да ми  пука за държавите извън Европейския съюз? Дали те се управляват така демократично както в самия Европейски съюз? Особено ако тези държави доставят нещо толкова важно като природен газ.

Какво е по-важно:че в една държава извън Евросъюза има диктатура с култ към личността на корумпиран мегаломан или, че тази държава  ще  ни даде нещо без което икономиката ни не може? Как да мислим:политически или икономически/ прагматично? Дали да ми пука, че  в Годишният доклад за човешките права на американския Държавен департамент за тази държава пише:
"сурови ограничения на правото на гражданите да сменят правителството си...растящи ограничения на свободата на словото, на печата, на събиранията и сдруженията"

Все пак ако диктаторът е така добър да  даде нещо което НЕГОВАТА държава има на моята за да имам аз и милиони други работа защо да ме интересува, че е диктатор, че ще управлява до живот, че няма опозиция от там където идва газа?

Има такава  държава, но не е Русия, а Казахстан. А Нурсултан Назърбаев е  доживотен неин президент. От там би трябвало да идват 2/3 от газа за газопровода Набуко. Както казват от Брюксел: Набуко е приоритет. Не демокрацията. Боли ги тъковата еврократите за демокрацията. Също и псевдодемократите в България. IT"S THE ECONOMY, STUPID
Категория: Политика
Прочетен: 1723 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 22.01.2008 19:17
Владимир Путин в България е  повод  за безкрайно дрънкане на политиците ни и зверски спам в блуогосферъта. В Русия хората са отишли много по-напред в изразяването на чувствата си  независимо дали обичат или мразят президента си- хората успяват да концентрират всичко в песен от две -три минути    вместо да се опитват да взривят главите на избирателите с клишета от миналия век.

Пънк-рокерите антипутинисти от Свиньи в космосе са направили нещо толкова лигаво срещу Путин защото като Костов са вегетарианци, а липсата на важни аминокиселини води до изменение на клетъчно ниво. Те даже не могат да боравят с youtube.

Пропутинската песничка звучи доста по-добрe, а и я има в youtube:
Категория: Политика
Прочетен: 1735 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 20.01.2008 17:58
image

Хубави дни да демонстрираш своя костовистки фетиш!

Нищо не може да  уплаши смелите демократи от София и в този сибирски студ  те са на своя пост  въоръжени със своя нравствен дълг! Tе лепяха плакати ПУТИН ВЪН/PUTIN GO HOME следвайки своя естествен морален стремеж да покажат на целия свят, че в Близкия Изток има демокрация и да се противопоставят на злите сили опитващи се да сложат ръка на България.

Но сили на злото не спят. Агенти на КГБ и ДС преоблечени като полицаи обикалят в тоя сибирски студ, слушайки за вдъхновение на своя МП3 плеър имперския марш от "Междусвездни войни" и разлепят плакатите ПУТИН ВЪН съобщава генералът на съпротивата Атанас Атанасов.

Според  ibox Софийска община,  която е в ръцете на  тиранина Бойко заплашва храбрите борци  за свобода, демокрация и по-добра канализация :
трима представители на Столичния инспекторат, придружени униформен полицай, връчиха на главния секретар на ДСБ Светла Добрева документ, който задължава партията да свали незабавно плакати с надпис "Путин вън/Putin go home".

 Между другото това ми напомня какво стана миналатa седмица в Израел преди  Джордж ДабълЮ Буш да иде на посещение там. Една карайнодясна (бяснодясна) еврейска организация разлепила плакати с Буш, еврейския президент и еврейския министър-председател с кърпи арафатки и надпис "Те помагат на тероризма". Израелската полиция арестувала шестимата лепящи плакатите, а организаторът им пищял за свобода на словото.

Организираните в мрежа по примера на Ал-Кайда блогъри с пухкави задници дето съобщаваха за протестите, сякаш не знаят за плакатите, че да вземам снимка от Ройтерс.
Категория: Политика
Прочетен: 8072 Коментари: 17 Гласове: 0
Последна промяна: 16.01.2008 19:31
Преди посещението на руския президент българските политици е хубаво да си припомнят да внимават с непринудените срещи с Путин. Миналата година Сарко Американеца след една дълга среща с Путин, на която не са пили само вода, пред камерите се клатушкаше, ръкомахаше некоординирано и се усмихваше без никаква причина като Луи Дьо Финес.
Политици, внимавайте да не се изложите като Сарко Американеца:
Категория: Политика
Прочетен: 1960 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 16.01.2008 13:01
Сайтът на вестник Новинар не би могъл да пусне този клип  не само поради технически причини, а и защото ако някой там се опита да го направи председателя на редакционния съвет Любен Дилов-син ще го прати на Великия Сатана, а Буш без съд и присъда ще го хвърли при терористите в концлагера Гуантанамо където ще го ще измъчват с вода. Обективната журналистика по  високите американски стандарти която правят във вестник Новинар може да отразява само две гледни  точки за нашият незаменим приятел САЩ: на президента Буш и на вицепрезидента Дик Чейни.
Категория: Политика
Прочетен: 1191 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.01.2008 11:32
Леко побъркания генерал от ДСБ Атанас Атанасов се потеше днес сутринта пред цяла България като разкри, че „материалите по случая „Куйович" в МВР се съхраняват в касата на един началник отдел в бившата НСС, сега - ДАНС, който е братовчед на президента Първанов". Едва ли някой който е с ума си би споделил такава застрашаваща живота му информация защото всеки здравомислещ човек знае, че като чуе това първата работа на агента на Държавна Сигурност Гоце (президент) ще бъде да помоли агента на КГБ Путин (тоже президент) да отрови с полоний споделящия. Естествено генерал Атанас Атанасов няма никакви доказателства за тези наглед  безумни твърдения, но понеже е от партия с рейтинг в рамките на статистическата грешка едва ли би си позволил да изрече и една невярна дума. В една нормална държава това би докарало на ДСБ рейтинг с отрицателен знак и от там нататък ако някой види Атанас Атанасов от ДСБ това ще значи, че е плод на въображението му понеже партия ДСБ математически погледнато не би могла да съществува. Но държава в която всеки ненормалник има компютър и публикува в интернет болните си сънища пълни с клиширани конспирации в които той играе  Джеймс Бонд от  1980 се съмнявам, че би могла да се нарече нормална.
Категория: Политика
Прочетен: 1259 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.01.2008 22:58
Вестник Новинар=АНТИПУТИНИЗАТОР
Пентагонът разпространи видео- и аудиозапис на инцидента в Ормузкия проток от неделя, когато пет ирански катера заплашиха три американски военни кораба. Катерите са като извадени от сериала "Спасители на плажа" само, че са сини и обикалят около бойните кораби на Великия Сатана, както в Иран наричат  САЩ. Според иранците в Пентагона са изфабрикували записа, пишат америкаските медии, но българските "свободни"  да пишат каквото им падне медии като беснодесния вестник Новинар са забравили да напишат за гледната точка на иранците. Това е просто продължение на комунистическия начин на мислене, само дето сега в Новинар са правоверни американофили и антипутинисти.
Клипът:
Категория: Политика
Прочетен: 1255 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 09.01.2008 23:41
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777654
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094