Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777654 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Октомври, 2011 г.
2  >  >>
imageКаква разумна причина може да има един  кмет след края на сравнително успешен първи мандат да се откаже  да се кандидатира за втори, въпреки, че има големи шансове, но пък да се цари за общински съветник? Под големи шансове имам предвид двата най-многолюдни частни работодатели в града (Неохим и Неотитан), собственост на бащата на кмета (на Неотитан кмета е бил шеф), плюс най-голямата счетоводна фирма-на майка му. Такава е ситуацията в Димитровград, стиснат в олигархичния юмрук на Димитър Димитров, баща на спечелилия изборите преди четири години Стефан Димитров. Това онзи кмет (вляво), който заедно с колегата си от село Сталево подариха сом на Бойко Борисов.

 Упорити слухове се носят в Димитровград, че е упражнен натиск от ГЕРБ върху досегашния кмет Стефан Димитров за да не се кандидатира втори мандат. Вместо него от коалицията му "Да за Димитровград" е издигната непознатата Катя Панева. Така се освобождава терен за кандидатът на ГЕРБ Иво Димов, взел 37% на първия тур на изборите, а Катя Панева  29%,  и то само  защото кмета Стефан Димитров постоянно е курдисан до нея. 

 Според широко разпространения слух Цветан Цветанов е викал няколко пъти Стефан Димитров в София и го заплашил, че ако не се откаже да се кандидатира за втори мандат за кемт ще вземат фирмите на баща му и майка му. Това ми напомня как наскоро властта се закани с
мащабна проверка на незаконно забогателите лица, от която се очаква нищо да не излезе. 

И както се и очакваше Иво Димов от ГЕРБ стана кмет на Д-град.
Категория: Политика
Прочетен: 2322 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 01.11.2011 15:41
image

Миналия месец политолога  Евгений Дайнов забеляза, че на челото на Плевнелиев пише, че не иска да е президент. На пресконференцията след първия тур на президентските избори тази грешка бе поправена от Бойко Борисов, който написа   на челото на любимия си пудел рекордьор Плевню  с големи букви за да се вижда от всички  "АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ПРЕЗИДЕНТ". Познай кой е АЗ?
Категория: Политика
Прочетен: 4687 Коментари: 3 Гласове: 4
Последна промяна: 27.10.2011 05:30
image Добре пазена, или по-точно забравена от услужливите медии тайна е  кой лично е натоварен от Бойко Борисов с отговорността за най-скапаната организация  на    избори в последните 20 години.  В деня на изборите и на следващия цареше пълен хаос-хората като добитък изтощени спяха по земята, оставени гладни и жадни, на студено, припадаха, чували с бюлетини се разнасяха свободно кой където свари, дори и от депутати, а по кофите за боклук имаше разхвърляни изборни книжа.  Дори и социологът Цветозар Томов от Агенция "Скала" не знае, че всъщност за кошмарната организация на тези избори е отговорен майсторът на малки постни пици Дянков. На човека просто не му остава време за избори, защото е твърде зает да обира мръвката от пиците ни, за да ги направи здравословно вегетариански.
Категория: Политика
Прочетен: 2989 Коментари: 4 Гласове: 5
Последна промяна: 27.10.2011 15:20
image

Депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов (със сакото) изнася  от столичната общиснка избирателна комисия чувал с разчленения труп на младата ни демокрация (кръвта и е червено-синя), подарък за жестокия му лидер. За снимката може да има и друг коментар:така ГЕРБ откраднаха изборите.

Част от резила с най-лошо организираните избори е и
скандала с депутатите от ГЕРБ Станислав Иванов и Иван Божилов, които вчера незаконно са били в столичната Общинска избирателна комисия в зала Универсиада. А   Станислав Иванов  дори е изнасял чували с бюлетини. От ГЕРБ се опитват да замажат скандала с заблудата, че двамата са  били там "не в качеството си на народни представители, а като районни координатори на ГЕРБ". Проблемът, както посочва Антоанета Цонева - председател на Управителния съвет на Института за развитие на публичната средa, e че

"Във
Изборния кодекс няма такова нещо като районен координататор, който може да присъства на броенето в общинската избирателна комисия". 

На втория ден ЦИК най-накрая се произнесе: Незаконно е присъствие на депутати, където се броят гласове.

Категория: Политика
Прочетен: 1558 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 27.10.2011 15:33
ГЕРБ са си взели бележка от критиките, включително и от чужбина, че кандидатът им за президент Росен Плевнелиев е един медиен балон (но непробиваем защото е от асфалт), напълно неподготвен за високия пост, както се видя и от дебатите, когато трудно връзваше две приказки на кръст и вместо това решитираше мюхлясали клишета. Затова в бюджета за следващата година има заделени 50 милиона лева повече за образование. Те ще отидат за обучението на Плевню да се научи да казва НЕ на Бойко Борисов публично, а не насаме, както досега.
Категория: Политика
Прочетен: 1647 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 25.10.2011 17:24


Управлението на Бойко Борисов е толкова успешно, че на българите вече не им е нужно да си дават зор, а трябва само да се отпуснат и да се носят като риби по течението. Но се намират и риби, толкова луди, че им хрумва да мътят  медийната среда като карат ски. 

Имам предвид бруталният медиен талибан Сашо Диков от терористичната организация АлКанал3, винаги въоръжен с опасните си оръжия камера и микрофон, и неудобни въпроси. Миналата седмица   Бойко Борисов пренебрегна дадения му съвет да се въздържа от пресконференции в страната за да не бъдат те "опорочени" от зловредни български журналисти, които могат да го поразят с опасни въпроси.

И така на 20.10 премиерът се изпъчи заедно с шефа на "Сикрет сървис" Марк Съливан пред камерите, но Сашо Диков не се съобрази, че пресконференцията е част от предизборната схема на премиера да води важни чуждестранни сановници да хвалят ГЕРБ. Диков най-невъзпитано си позволи да не надува фанфари, като колегите си, и попита Марк Съливан за апартаментите на ЦвъЦвъ и подкупа на Плевнелиев.

Естествено, като се има предвид сприхавия характер на Бойко Борисов, тези въпроси бяха като да му кажеш, че си се овързалс бомби. Затова не е чудно, че премиерът избяга/се пръждоса/спаси от опорочената пресконференция.

Но Бате Бойко, верен на стила си винаги да поучава, първо дръпно едно хубаво конско, че не бива да му се опорочават пресконференциите с негативизъм. Сашо Диков трябва да се примири, че му взривиха колата, това е част от българските изборни традиций.

Накрая, Бойко Борисов още по-верен на стила си, пак избяга от пресконференцията,
както винаги прави през последната година.
Категория: Политика
Прочетен: 761614 Коментари: 301 Гласове: 9
Последна промяна: 31.08.2019 19:41
Снощи Росен Плевнелиев, описвайки кампанията  си като "открита, почтена, европейска" се зарече, че така ще я продължи до балотажа. Но това не значи още един дебат между първия и втория тур. И изобщо не значи, че Плевнелиев се е уплашил-всъщност това решение е било взето отдавна. Защото един дебат напълно непочтено отново ще извади наяве пълната неподготвеност на Плевнелиев, който отново ще трябва да говори много, без да казва нищо, и ще трепери като чихуахуа пред чупакабрата на Сатаншив. Освен ако не си доведе собствената чупакабра Попова. Второ-дебатите са от онези ненужни американски измишльотини. А ако някой настоява за открита кампания, тя е открита. От Бойко Борисов. Човека има и други неща за откриване. 
Категория: Политика
Прочетен: 3875 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 24.10.2011 12:55
imageГерманският политолог Хайнц Брам смята, че положението в България е като в Германия през 1933 година, когато  властта е заграбена от бившият художник Хитлер. Ако атакистите предположат, че българският аналог на Хитлер е Волен Сидеров, те са в голяма грешка, защото вождът им за разлика от Бате Бойко не рисува. Добре де, може и да рисува, но не като Пикасо. Освен това, както и  тогава президентът ни ще бъде маша на Фюрера.
Категория: Политика
Прочетен: 6779 Коментари: 3 Гласове: 3
Последна промяна: 24.10.2011 12:12
image1. Преди избори Плевнелиев ще дава началото на предизборни фойерверки, като лично ще взривява колата на Сашо Диков. Защото "обикновено така става преди избори."  
 2. Президентът Плевнелиев ще гръмне устатото си вице Маргарита Попова с оправданието, че я взел за загубил се и отчаяно блеещ козел архар. Защо мислите Бате Бойко се отърва от нея? Стрелянето по хора по време на лов е много демократична практика, въведена от Дик Чейни.
3. Маргарита Попова ще отвърне на удара, като предложи референдум за размяна на местата с Плевнелиев. Ако има дебат тя ще го спечели с 99%.  
4. Плевнелиев ще организира конкурс по надяждане с хамбургери с асфалт с мотото "Асфалтът става за ядене, ако имаш българска заплата или пенсия".
 5. Нали се сещате как когато Бойко Борисов реже лентички, а преди това момичета в народни носии радостно посрещат и му поднасят пита? Отсега нататък тази чест ще се пада на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.
 6. Плевню ще се научи да излайва НЕ, защото само така Бойко Борисов ще го разбере. Свиването и треперенето от страх вече го докарва.
7. Mного пъти Плевнелиев ще възразява и ще се противопоставя на Бойко Борисов, но това ще го разберем пет години след края на мандата му.
8. Световен бестселър ще стане "Как да бъдем президент за невежи начинаещи, случайно попаднали на този пост (и особено в България)". Конституционният съд ще напише частта "какво значи социална държава и социален президент?", защото Маргарита Попова не знае и смята да пита този съд, а според Плевнелиев социален президент значело да се подобрява бизнес-средата. Запазването на сегашните заплати за 30 години е добра идея.
9. Пироманите спокойно ще се забавляват с паленето на къщи, защото това "никой не го интересува".
10. След изборната победа ГЕРБ ще обяви "Гласувахте за Плевнелиев, а получихте Бойко, когото всъщност искахте", а на президентството ще се появи същият надпис.
11. При официални случаи Веселин Маринов ще изпълнява българския химн.      
Категория: Политика
Прочетен: 2798 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 24.10.2011 12:15
image Винаги брадясалият хасковски кмет Георги Иванов, кандидат за още един мандат и за място в ZZTop, или неговите фенове  според haskovo.co са измъдрили нов, приятен метод за предизборна агитация. След поръчка на питие в  местен клуб, чашата я сервирали със салфетка с номера на бюлетината на Георги Иванов, а освен това пищни танцьорки, кълчейки се над главите на хората, разхвърляли същите салфетки.  В събота по БТВ даваха Плевню как безуспешно се опитва да направи същото с листовки за него и вицето му под звуците на Веселин Маринов
Категория: Политика
Прочетен: 15478 Коментари: 3 Гласове: 3
Последна промяна: 19.10.2011 17:33
image

Започва вечерният телевизионен терор наречен "предизборен президентски дебат по BTV" между претендентите Ивайло Калфин и Меглена Кунева за титлата "загубил на балотаж", и милионерчето на ГЕРБ Росен Плевнелиев, единствен участник в състезанието за "най-високопоставен PR на Бойко Борисов и куче-водач на впряга на шейната му".

7.30-Студиото изглежда тронско със сините светлини, но като цяло е зловещо и по-отблъскващо онова на ТВ7 от предишния дебат. Не стига, че кандидатите за президенти и вицета са излишно много и не можеш да не се спънеш в бабата на някой от тях (поне при мен е така), ами същото е положението и с водещите-ще са двама. 
7.31-Представят Росен Плевнелиев и  къщата му от кубичния   период на великия Пикасо Борисов. Щастливец, живеещ в богаташки квартал с ограничен достъп. Което значи, забранено за обикновените, нещастни, бедни българи. 
7.34-Ивайло Калфин има кафе-машина на 18 години.
7.37-Представят Меглена Кунева, която не може да готви нищо друго освен кафе. И изрецитира сърцераздирателно стихотворение.
7.41-Кунева:България е в женски род.
7.42-Претендетите стоят прави, въпреки, че имат столове зад тях.
7.44-Изненада:включване от секретния бункер на социолозите, които ще проведат изследване за представянето на тримата в дебата. Проучването ще е по телефона, а не по интернет заради партийните тролове,  бродещи там.
7.45-Данък реклама. 
7.49-Незнайно защо на сцената излязоха и вицетата. Пълна къща и лудост, защото те са безмислени фигуранти, освен ако президента не се застреля по време на лов или не бъде изяден от любимата си вълчица. Водещите няма да теглят жребий, а оставят кандидатите а се разберат сами за три минути за реда, в който ще отговарят.   
7.52-Първи въпрос: кой се опитва да взриви ситуацията с бомбата срещу Сашо Диков? Кунева очаква отговор от властите, а президента можел да пита.  
7.54-За Плевнелиев взрива е нещо обичайно и е срещу управляващите. Значи ако спечели да очакваме още бомби.
7.55-Калфин обвини некадърния Цветанов.  
7.56-Плевнелиев взема думата, демонстрира решителност и обвини Стефан Данаилов, че не е полицаи и няма работа да ходи в Катуница.     
7.58- Попова каканиже с дразнещия си глас за правомощия. 7.59-Според Кунева не бива да се мълчи за Катуница, само за да не се наруши рахата на правителството.    
8.00-Ако Кунева е президент няма да подпише назначение на съдия от приятелския кръг на ЦвъЦвъ.  
8.03-За Кунева най-добрия президент е Желев, Плевнелив отговори неясно, сякаш е на автопилот и изобщо не разбра въпроса. За Ламбо е Гоце. Попова замаза положението споменавайки Петър Стоянов  
8.05-Кунева иска референдуми. Попова отново взе думата, за да ни  изнесе лекция за референдумите, изглежда Плевнелиев е временно извън строя, докато не му сменят спуканите гуми и не си спомни назубреното за дебата. Калфин обяснява, че закона всъщност забранява референдумите, за да се подтиска народа.  
8.08-Плевнелиев обвини Калфин, че е популист, защото иска референдум за шистовия газ.  
8.10-Попова иска президентът да се съобразява с парламента и да няма инициатива за референдуми.  
8.11-Най-накрая се намеси и вицето на Кунева, името му сякаш има значение, но пък има брада.  Добре де, казва се Любомир Христов.
8.15- Плевнелиев пита Калфин дали одобрява АБВ на Гоце и ако спечели дали това няма да е негов трети мандат.
8.16-Кунева: Росенчо, стига си защитавал правителството, като послушно кученце.
8.17-Попова отново заграчи с втръснали, изтъркани клишета. Сбъркали са си местата с Плевнелиев.
8.22-Кунева измерва армията в "пиксели". Плевнелиев имал ясен инвестиционен план. За армията?! Олеле, терористите щели дойдат да ни свалят кулите. За Калфин бг армията е една шепа контингент за охрана на опиумните полета в Афганистан. Министъра на армията Аню Ангелов си е купил апартамент, а после забранил на войниците да си купуват жилища.
8.23-На Плевнелиев му трябва модерна армия. Ура, с безпилотни самолети ще бомбардираме невинни жени и деца в Афганистан и Пакистан. А може и Македония. По погрешка, по погрешка.
8.25- Плевнелиев и вицето на Кунева се надвикват.
8.26-Кунева ако днес  би трябвало да направи обръщение би говорила за бедните и Сашо Диков.
8.26-Плевнелиев би държал реч за изборите като пиар на ББ-гласувайте за тези които движат държавата напред.
8.28-Обръщението на Калфин би било  за  бюджета и окуражение да затегнем коланите.
8.31-БТВ и кандидат-президентите предлагат на зрителите да си прекарат десет мегавата интернет.
8.34-Яне Янев се намеси в дебата с реклама.
8.35-В първите резултати от социологическото проучване има ясно изразен водач, другите двама участници са с близки резултати. Няма да споменават имена засега.
 8.37-
Калфин обвини БТВ, че са наели  агенция "Маркет линкс" на шефката на кабинета на ББ, за да измери резултатите от деабта. Водещите изглеждат крещят възмутено и изглеждат изненадани, че са разкрити какъв грандиозен и срамен гаф  са забъркали. Но това е напълно в стила на управляващата олигархия.
8.38-Плевнелиев не обръщал внимание на социологически проучвания по време на избори. По време на криза трябвало да се говори за стабилност, не харчене, а политика. Умрете, бедняци.
8.39-Какво знае Данаилов за кризата:бедния става по-беден, а богатия по-богат. Калфин обвини ББ и Дянков, че искат да уморят хората с ниски доходи.
8.41-Кунева била чела учебници и се радвал на магистралите, но дали вместо 100 милиона за спортна зала не трябвало да се дадат за  училища?
8.43-Плевнелиев извади от ръкава водното огледало и го размаха като провал на НДСВ.
8.44-Вицето на Кунева Христов:сегашното правителство е дръпнало ръчната спирачка на икономиката, вместо да ни извади от кризата.
8.45-Кунева пак напомни на Плевнелив и Попова, че се опитват да защитават  правителството. Тя няма да е социален президент, а президент на бизнеса.
8.46-Стефан Данаилов вкара в разговора гениалната идея на ББ за въвеждане на български заплати в Европа. Само така българите щели да се върнат.
8.48-Плевнелиев няма да бъде социален президент, а прагматичен. Социален президент значело да подобряваш бизнес средата. Айн Ранд получи оргазъм в гроба. Правилно, само бизнесмените и корпорациите са хора.
8.51-Плевнелиев дръпна конско на Калфин за пенсиите. Двамата джафкат по темата.
  8.54-Сега пък всички се лаят едновременно.
8.55- Попова  не знаела какво значело социален президент и трябвало да се пита Конституционния съд.
8.55-За Плевнелиев най-драстичния пример за корупция е договора за магистрала Тракия. Шест милиарда подарени без конкурс. 
8.56-Калфин отвръща:тази сделка не се е случила. Корупцията за него е президента да си даде гласа за премиера.
8.57-За вицето на Кунева най-отвратителния случай на корупция е случая с бирения олигарх Мишо Бирата.
8.58-Попова  като отвори една уста дъра-бъра, хулите институциите. Аааа, ушите ми кървят от нея.    
9.00-Кунева погали по главичката Росенчо: толкова си беше добре като си играеше с багерчетата и магистралките.
9.02-Рекламна почивка от хвалбите за магистралите и обвиненията за минали грешки
9.09-Водещите искат Калфин да предложат друга агенция, която да измери резултатите от дебата, за да няма съмнения, че всъщност е все едно да се пита Бойко Борисов дали е доволен от Росен Плевнелиев на дебата. Ужас, 36 агенции работели за ГЕРБ!
9.12-Плевнелиев щял да бъде партньор, а не подизпълнител на премиера. Да бе, като партньор в женски род.
9.15-Кунева:Гоце и ББ са братя и работят добре по енергийните проекти и т.н.
9.16-Калфин пита дали Плевнелиев ще се противопостави на ББ като нарича депутатите  бездарници, дали е съгласен да бъде подслушван и дали ще се противопостави на леля Цецка, когато разпуска парламента?
9.17-На което Плевнелиев между много неяснотии успя да скалъпи един, що-годе отговор-че сигурността била важна.
9.18-Кунева ще направи стрес-тестове и планове за работа на институциите.
9.19-Реотана на Плевнелиев загря: щял да се противопостави. 
9.20-Стефан Данаилов сметна:100 милиона за подслушване, 41 разрешения за подслушване се давата в София на ден. Бюджета за МВР е в трилиони, а за култура жълти стотинки.
9.21-Кандидат-президентите се дърлят, водещите мълчат като пукали. Плевнелиев няма нищо против подслушването. Водещия сложи кай на какафанията.
9.22-Майор Деянов се скара на БТВ, че са провалили дебата, като са поканили и вицетата
Най-накрая  вицетата ще се изметат от екрана. 
9.24-Дават Плевнелиев като мистър Бийн във фабрика. Слушал всякаква музика без чалга.
9.27-Сега излъчват хроника от кампанията на Калфин и Стефан Данаилов. Ламбо нацелува няколко хиляди жени.
9.31-Меглена Кунева яде питки из страната.
9.38-Трета част-лични въпроси. Колко пари сте изхарчили досега за кампанията? Калфин:около  милион. Кунева имала дарения от по 10 лева. Плевнелиев не каза число.
9.39-Лов или футбол. Калфин футбол, Кунева-не и лов, Плевнелиев-мач.
9.40-Колко струва един хляб. Калфин-над 1 лев, Кунева си взема за 90 стотинки, а Плевнелиев харесва хляб от по 1,90. Ццццц, сигурно е от злато и го пече Чичо Скрудж.
9.41-Синя лампа? Кунева и Калфин-не и ако няма нужда. Плевнелиев мрън-мрън.
9.42-С колко отслабнахте? Калфин с 6 кила, Кунева не се тегли, Плевнелиев с 4.
9.43-Какво ще правите с президентската вълчица на Гоце? Кунева ще я пусне. Плевнелиев увърта, Калфин си мисли, че е на Гоце.
9.45-Реклама. Плевнелиев спатъхна без Попова.
9.50-Временно класиране 33%, 19%, 17%. Без имена.
9.52-Кунева пита Плевнелиев колко е независим от леля Цецка и Бате Бойко, който се е държал унизително с малкия Росенчо. Плевнелиев не е член на ГЕРБ, щял да върне бюджета, ако има основания.
9.53-Втори въпрос-добре ли е една партия да концентрира цялата власт? На което Плевнелиев не отговори.
9.55-Плевнелиев пита Кунева за подкрепа от Доган. Тя отговаря:не Доган, а гласовете на ДПС, или да казвам гласовете на Бойко Борисов. А вие какво ще правите с Атака?
9.56-Още ли сте в НДСВ принцесо Кунева? Хвърлихте ли си партийната книжка? Кунева отвръща на удара: за хвърляне на книжки питайте Бойко Борисов, който избяга от БКП и от парламента, след като го избраха за депутат.
9.58-Кунева пита Калфин как няма да бъде Гоце2 с трети мандат. 10.02-Калфин пита Кунева за най-големия проблем на сегашното правителство. А той бил, че властта е надменна и не говори с никого. С кого да говори ББ, със себе си ли?
10.03-Плевнелиев към Калфин: съзнавате ли, че подкрепяйки ДСП за предсрочни избори ще дойде апокалипсиса? Същия въпрос зададе и по ТВ7.
10.06-Плевнелиев "ние от ГЕРБ, въпреки че не съм член на ГЕРБ, се гордеем..."
10.07-На Плевнелиев от миналия дебат не му е хрумнал никакъв нов въпрос и отново попита Калфин защо като е бил в правителството на Станишев е излъгал, че не е имало криза.
10.09-Калфин:Кога отказахте последно на ББ. Преди две седмици за енергийната ефективност. Сириозно?! Но тогава Плевнелиев не е бил министър.
10.10-Кой е бг политикът пример за Плевнелиев. Стамболов,  а не Бойко Борисов.
10.12-Отново прекъсване. Някой хора баялдисаха от празните приказки на 
отегчителняи дебат, на други им се спи.
 10.19-Последни финални думи. Резултатите от социологическото проучване за това кой победи-утре в новините. Според мен агенцията, ще трябва да обяви
Кунева за победител. Плевнелиев се изгуби и не беше убедителен, освен когато хвалеше сегашното правителство, а най-големия му противник беше устатото му вице. Калфин изглеждаше прекалено надъхан. Все пак като се има предвид, че  социологическата агенция ще е на шефката на кабинета на това правителство, сигурно мижитурката Плевнелиев ще бъде обявен за победител. Но ако имаше още няколко дебата, резултатите щяха да са различни.

Категория: Политика
Прочетен: 8126 Коментари: 12 Гласове: 8
Последна промяна: 16.10.2011 22:40
image


imageТова е част от чисто новата линия Първомай-Димитровград на прехваления от Росен Плевнелиев в дебата по ТВ7 "свръхскоростен влак". Толкова е нова линията, че Бойко Борисов още не и е прерязал лентичката, което е насрочено за следващия месец. Но след първия пороен дъжд на един завой с наклон в края на новата линия на влака Стрела  насипа е тръгнал към Марица.
Категория: Новини
Прочетен: 3373 Коментари: 2 Гласове: 3
Последна промяна: 16.10.2011 08:59
image Съвременният Леонардо да Банкя Борисов получи похвала от бащата на валутния борд  у нас професор Стив Ханке за революционното си пророчество от Прага. Според Ханке Бате Бойко не само не е сгафил, а е прав като предлага на европолитиците да направят заплaтите и пенсиите в страните си кучешки български - тоест 5-10 пъти по-ниски за да се справят с бюджетните дефицити по-големи от 3%.

Едно, че недоволните пейзани може да си спомнят как се обезглавяват и гилотинират крале, ами намаленото потребление и приходи в бюджета?!

Но понеже вече се множат гласовете за изравняване на запалтите и пенсиите в ЕС до българските, европейските лидери могат приложат идеята  нобеловия лаурет за икономика за 2008 Пол Кругман. 
Той смята,  че ако бъде обявена фалшива тревога за извънземно нашествие икономиката ще цъфне и върже, както американската по време на Втората световна война. Воала! Щом Пол Кругман е взел Нобелова награда заради извънземните сигурно и ББ ще вземе. Воала!
Категория: Политика
Прочетен: 3447 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 13.10.2011 14:40
7.43-Започва дебата между псевдо-гербера Росен Плевнелиев и псевдо-социалиста Ивайло Калфин. Нито един от двамата не е член на партията, от чието име са издигнати. След бягствата на Фандъкова сега и ББ на миналите избори, о, чудо, най-накрая гербаджия на дебат.
 7.45-Предстаявят отбрана публика, докарана за да изглежда много важен дебата. Сигурно на мача с Уелс има по-малко българи.
 7.48-Теглиха объркан и безмислен жребий.
  7.52-Президентът е обединител бля, бля, каза джуджето Плевнелиев, а желето Калфин обвини Бойко, че иска да бъде баща на нацията. Тогава президента ли ще бъде майката?
 7.54-Плевнелиев пита дали Калфин би приел гласовете на ДПС, а Калфин отоговори, че би ги приел, а също и гласовете на циганите, които щели да гласуват за него .
 7.55-Представят ВИП-пиерсоньите, дошли да подкрепят двамата палячовци.
 7.58-Калфин измъкна червена папка с данъчните си декларации за последните 10 години. Резил.
  7.59- Плевнелиев се обяви за победител, защото с хвърляне на папки само се губели дебати.
 8.01-Слугата на ББ обвини БСП в  разхождане на буркани. 
 8.02-Въпрос за Катуница.   Плевнелиев се обяснява колко правилно са постпили ГЕРБ. Смях в залата по енгов адрес. Два пъти. 
8.03-Калфин:Ако някой има проблем с институциите това са Плевнелиев и Цецо. Гербаджиите във властта спяха.
 8.04-Плевнелиев пита защо Катуница е гласувала за БСП на миналите избори?
8.06-А Калфин отвръща на удара с:Цар Киро е в ареста защото полицията го пази. 
 8.07-Двамата дават висока оценката на досегашните президенти, с изключение на моментите на грешки.
8.09-Комунягите кадруват в съдебната система и са виновни за всичко.
 8.10-Кой ще е премиерът в случай на служебен кабинет-РП не знае, но със сигурност ще бъде компетентен, ИК-нито един от сегашното правителство. Правилно Бойко няма д абъде служебен премиер защото е некомпетентен.
 8.13-ББ отрязал лентичка във В. Търново на пречиствателна станция, която няма да работи следващите две години.
8.14-Калфин бил избягал от БСП през 97 година.
 8.15-Как РП ще гарантира свободата и достойноството на гражданите, при условие, че се е съгласил да бъде подслушван?
8.17-Ръпчо не отговори, а обвини БСП в лъжи и манипулации.
 8.18-Какво мислят селяните от Благоевград, включително и учителката по математика за Плевнелиев? Ооо, рябва да си избъшва сълзите от умиление.
 8.22-Феновете на Калфин обаче са в София. Професор Хикс обвини РП, че вместо да говори по същество, премина към лични нападки, а също е некомпетентен изрод, никога не чувал за Кон$титуцията.
8.23-О, имало и карикатури.
 8.24-Калфин:Не знам защо протвника ми иска да влезе в бг  политиката.
8.25-Желю Зелев задава въпрос за националната сигурност и правомощия и тем подобни.
8.25-Плевнелиев изглежда нервен.
8.27-Край на първа част. Остава още един час. Мошениците от ТВ7 трябваше да поканят и Меглена Кунева.
 8.35 -Калфин хвали Гоце, че бил социален президент. 
 8.38-Плевнелиев бил прочел "159 " стратегии на министерства. Така каза.
8.39-Калфин се хили като пача.
8.40-Плевнелиев щял да създава съвети за това и онова, но такива съвети имало, обясни Калфин.
 8.41-След Плевнелиев последвали масови уволнения в министерството, а настоящата министърка приказва точно обратното, на РП.
8.43-Плевнелиев:Думите на политиците нямат значение. Сириозно?!  Той си призна, че не може да му се вярва и е лъжец. Бареков се опитва да замаже положението, нямало време. Това за думите сигурно се отнася за ББ, който сутрин казва едно, по обяд друго, вечерта нещо трето.
 8.44-Калфин щял да назначи първо референдум за шистовия газ. 
 8.45-Ръпчо не бил за Голям шлем, а за практично решение, не бил за, не бил и против Големия руски шлем в енергетиакта.
 8.47-Плевнелиев нападна Калфин за АЕЦ, вместо да отговори за или против добива на шистов газ е.
8.48-Бареков имал въпрос, сигурно е гениелен. Вярно за здравеопазването.
8.49-Плевнелиев смята, че Бърза помощ трябва за 5 минути да стигне до болния.
8.50-Калфин ако е президент не би допуснал резерва на Здравната каса да бъде налят в магистралите на Плевнелиев, и да бъдат затворени общинските болници.
 8.52-Голям спор за магистралите и парите за тях с конкретни числа, които едва ли някой не може да потвърди. 
8.54-И двамата са срещу премахването на валутния борд.
 8.55-Малката Пица спрял 800 милиона плащания за бг бизнеса.
8.57-Публиката срещу клоуните на арената.
 8.58-Плевнелиев смята, че кризата не си е тръгнала през последните три години, но БГ не е в центъра на кризата. Попитан относно шистовия газ (трети път) гербаджията започна да шикалкава, публиката вика и иска отговор да или не. Джуджето Плевнелиев така и не отговори.
 9.02-Защо Калфин криел за кризата когато е бил в предишното правителство?
9.03-1. Тогва властта не излъгала, а казала:нямало банкова криза. Кой е прав- Малката Пица, обявил сто пъти край на кризата или Плевнелиев, според когото сме още в криза?
9.05-Комунягите от София отново оявиха Плевнелиев за пълна трагедия.
 9.07-Селяците от Благоевград мръзнат на студено и викат като дрогирани за ГЕРБ.
9.10-Време за социални въпроси. Първа е мис Бг.
 9.12-Плевнелиев смята да наложи диктатура на математичките за да има повече инжинери. Помощ, математикааааа!
Прекъсване за защита на частни корпоратини интереси, чрез промиване на мозъка с лъжливи обещания за евтини чудодейни сапуни.
9.23-Последна част в дебата-накъде в Европа? 
9.27-Трябва ли Русия да бъде наш стратегически партньор?
9.28-Плевнелиев отоговаря неясно.
 9.29-Клафин е "за" с две ръце.
9.31-Плевнелиев предлага да се загробим с внос на ток от Турция, вместо да строим Белене.
 9.32-Калфин е против Турция в ЕС, Плевнелиев пак е уклончив и се хвали за някакъв тунел и връхскоростни влакове. Да, бе видях ги как я строят линията за влака Стрела-с три камиона и две фадроми.
 9.41-Калфин затапи Плевнелиев: дкакви са тия глупости от Бай Тошово време, че армията трябва да е адекватна на съвременните предизвикателства. Комуниста иска изтегляне от Афганистан до края на 2012.
 9.42-Плевнелиев бил много запознат с цифрите, а също и слуга на САЩ,както е на Бойко. Сега се опитва да ни изплаши с терористите от много гледане на  "24".
 9.45-Бизнес проекта на Плевнелиев, с който той се гордее, бил свързн със заменки.
 9.48-Някакъв плешив идиот поиска микрофона само за да каже, че не знае какъв въпрос да зададе. Да се беше кандидатирал за президент, плешо.
 9.50-Калфин го удари на хоремак и предлага да се хващат на бас (втори път) за някакви европейски пари.
 9.52-Надутия Плевнелиев вместо да гледа към задаващата въвпрос социалистка на пет метра, и е обърнал гръб. Щото я гледал на екрана. Подлата комунистка го попита дали знае президентите на Китай, Португалия... Гербаджията пак започна да се хвали как се е срещал "двайсет" пъти с китайци, но не отговори.
8.56-В Благоевград феновете на ГЕРБ скандират ПОБЕДА. После тълпата се връща в музея на соц изкуството.
  9.58-От София българските бенефициенти по европрограми "пращат много поздрави на Плевнелиев".  
10.02-Поляха Плевнелиев с  Румяна Желева. 
   10.03-Финални реплики. Фейсбук толкова ми липсваше зрез последните два часа. Скучния гербаджия  ще спичели изборите, просто защото беше скучен и неясен, край.
 Странно, преди дебата никой сайт, с изключение на bnews, не написа  една думичка за дебата, а след дебата-точно обратното-изтрепват се  давсички пишат. Какви лицемерни медии!
Категория: Политика
Прочетен: 3119 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 13.10.2011 14:33
image

   През уикенда на бял свят изплува сензацията, че непризнатият български гений Ван Гогойко Борисов най-после е бил оценен от колегите си и е бил приет за почетен член на Съюза на българските художници.  

   После някои медии изтълкуваха виската чест като непочтена сделка и лакействане пред властта. И че заради разрешаването на проблема със собствеността на сградата на СБХ в центъра на София   е отдадено дължимото на безкрайното его на Бате Бойко, вманиачен да колекционира лентички, титли, награди и снимки с известни люде за да доказва, че не е никакъв... премиер... малък... някакъв. Затова някакъв журналист го подразни, питайки го: Колко картини има?

 Първо   Геният от Банкя   се сопнал: "Дали нещо по–сериозно може да ме питате?". Ма, Бате Бойко, защо така се караш на журналиста, сякаш е любовника ти... Бареков?! А аз знам, че го правиш, защото каза, че само на любовниците е разрешено да се караме.
 
   Но накрая ББ все пак великодушно отговорил: Не съм ги броил (картините).  Иван Костов така отговаря като го питат за роднините му, които са около 7 милиона.

Премиера трябваше да покаже на журналята шедьовара си "Бате Бойко на море в Обзор." Нарисувал я е докато с едната ръка ядял филия, а с другата ритал топка на плажа. И ако продължават да го дразнят следващите му картини ще ги нарисува с кръвта нахалните журналисти, задаваши несериозни въпроси.
Категория: Политика
Прочетен: 2754 Коментари: 3 Гласове: 6
Последна промяна: 11.10.2011 10:30
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777654
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094