Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777516 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Октомври, 2007 г.
2 3  >  >>
Негово Сатаниско Величество Симеон Сакскобурготски порази бунтаря депутат Атанс Щерев през устата говорителя на НДСВ Станимир Илчев който публично постави на доктор Щерев диагноза сякаш взета от последния брой на "Сигнално жълто" където репортерка питаше една чалга звезда "Защо тялото ви се разпада?".Диагнозата на Щерев  е "опасност от разпад на самоличността".

Вечно небръснатият царски доктор вчера скандално напусна   заседанието на парламентарната група на НДСВ натирен изглежда защото царистите не са могли да понесат "разпада на неговата самоличност".

Щерев може би вече няма да тормози съпартийците си несподелящи скандалните му идеи за легализиране на корупцията
чрез доплащане на медицинските услуги. Ако се търкулне Щерев лесно ще си намери похлупака  в някоя партия в Народното Събрание която има повече "общо с либерализма",а не с монархизма.Той май още отначало си е объркал партията.

На следващия ден,първи ноември в “Коритаров LIVE”  Атанас Щерев засили подозренията,че разпадането на самоличността му е започнало,тоест вече напълно се е хахнал щом иска оставката на цялото ръководство на политическия съвет на НДСВ, включително и на Симеон Сакскобурготски.
Категория: Политика
Прочетен: 3308 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 03.11.2007 17:35
Докато Мехмед Дикме се развява по телевизиите и се чуди дали да иска касиране на изборите в Ардино,ардинци са започнали да събират подписи за това.До вчера са събрали 1800 подписа и се очаквало да станат 5000.Съмнявам се защото за Дикме са гласували 4107 човека от община Ардино или 44%.Александър Гаджалов от ГЕРБ има 2,5%.За победителя от ДПС Ресми Мехмед Мурад има 4995 гласа или 53.55%. От тях 3000 са били на изселници от селата от общината дошли от Турция да напазаруват,да идат на баня?! и да гласуват срещу пари.

Вестник Нов живот:Ардинци искат касиране на изборите
 
Категория: Политика
Прочетен: 2265 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 30.10.2007 13:10
 Британците от Ройтерс вчера оплюха Банско,а днес Дейли Телеграф се пъчат,че като направили класация Tоп 100 на все още живите гении тези с британски мозъци се оказали най-много-24.
На 83-то била писателката Джей-Кей-Роулинг,авторка на поредица за некое си момче Хари Потър.Той незнайно за мен как дори и като е магьосник се возел на метла,а това за всеки мъж е доста трудно предвид опазването на некои мъжки части.Това на снимката не съм аз.

image
Категория: Новини
Прочетен: 2959 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 30.10.2007 20:17
imageВ петък Даниел Вълчев щипнал едно момченце по бузката,казал му "Във вторник си на училище моето дете" и всички си помислиха,че в понеделник ученическия Октоберфест свършва. Вторник е,но учителите още стачкуват и Даниел Вълчев се къпе в блясъкът на славата на много силен лидер който може да води преговори по 24 часа на ден до края на света. Междувременно учениците продължават да се шляят,да поставят рекорди в наливането с бира, да се снимат  и да качват клиповете във vbox7.
А  Сергей Станишев продължава тайно да държи в една килия в подземията на Министерския съвет няколко гении и ги принуждава да дават безценни съвети на Даниел Вълчев и Пламен Орешарски как да размотават по седенки синдикатите докато 30% от учителите си подадат оставките и така Реформата сама да стане без да има нужда от реформиране на Кабинета.
Само дето вика purplesky учителите и учениците от четвъртък да не започнат Новембърфест и с водка и кисели краставички да си спомнят старите дни когато ходеха на училище и имаше заплати.
Категория: Новини
Прочетен: 1830 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 30.10.2007 17:37
Това започнах да го пиша вчера по обяд,но не можах да го довърша щото някои хора тогава смятат,че е най-подходящото време да спрат сайта си да го напудрят.

Днес светът е Бойко,той ще управлява нашта държава
дистанционно,от Софето до Бургас на морето,
от там ще дойде радиоктивно сухо мляко за детето,
на морето далавера чаклакаде,с бизнес партиите още по-добре.

Костов обича си Мартин ,но той си пада по София,
София обач" залюби Бойко,ох,не плачи за него Цветелина,станахме мнозина.
В чест на ГЕРБ Гео блогъ го бойдоса и как само ме ядоса,
да дойде революцията ще видим кой ще бъде първият изправен до стената.

Бойко сънува Парламента във момента,
дружина вампирска модела Софиянски,
а Кадиев черепа на Р.Овч. в оргии пиянски.


Контрабандистът
Димитър Николов  ще да бъде кмет на Бургас
Лидер на ГЕРБ мамел години държавата с внос на сухо мляко


Категория: Политика
Прочетен: 1886 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 30.10.2007 14:59
Официално наблюдателите за честни избори имат за задача да следят в деня на изборите  демократичния процес да се плъзга по мед и масло в секциите,но неудобната истина е,че те най-много от всичко друго пречат на гражданите да гласуват.

Тези хора стряскащо са облечени целите в черно сякаш са поклонници на Сатаната или атакисти,или агенти на българските и чуждите тайни служби, които се чудят кой невинен да отвлекат в тайните си затвори за да експерементират нови видове мъчения.

Те идват начумерени,натъпкват се в една редица столове  и си отиват начумерини, освен ако не хванат някой в нарушение,тогава изкарват пастите и лимонадата да се почерпят.Когато се появи избирател през цялото време го оглеждат подозрително и се чудят "Тоя тип не гласува ли вече,как има наглостта да идва втори път тук".На човек му става много неудобно като му се блещят така насреща,сякаш има намерение да пусне бомба,а не бюлетина.

Наблюдателите за честни избори сякаш злонамерено са подбрани така,че да плашат с външния си вид всеки решил се да гласува. Наистина е много жалко всеки да може да гласува,но ако трябва да се сложи някакво ограничение трябва да е законово и ясно.
Категория: Политика
Прочетен: 3491 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 28.10.2007 17:57
Снощи Битивиту показа таласъм току що довлякъл се  от  Инстанбул с един от хилядите безплатни автобуси и той каза,че "един милион" бъкел не разбиращи български език български граждани ще нахлуят от Турция за  местните избори.Било тайна как ще гласуват!

image


imageАхмед Доган призна,че е взел Мехмед Дикме от улицата,и с принципите на авторитаризъм, прилагани от него в ДПС го направил кмет,после министър,а той взел,че се обърнал срещу пророк Доган който има свещена връзка с богинята-майка  Партия.
Дикме напусна ДПС и влезе в битка за Ардино от “Новото време”.
Категория: Политика
Прочетен: 2356 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 28.10.2007 09:24
image


 imageimage

Ако видите тази мутра внимайте,може да ви сгази с черния си мерцедес номер СА 59 09 АТ марка "моя малък танк" купен с цената на стотици прегазени преди вас или вместо климатици за шивашката му фабрика .Ако наблизо има полицаи даже може да му помогнат защото смятат,че като заплатите им идват от данъци трябва да уважават и защитават големите данъкоплатци,а тоя е много голям данъкоплатец тръгнал в преследване  на голяма вноска в държавния бюджет.И даже няма врме да си присади коса.
Клипове от учителската стачка на polirang
Категория: Бизнес
Прочетен: 2758 Коментари: 4 Гласове: 0
О,брадър Джордж,дека ти е противоракетната отбрана дето ни я обеща,нали сме ти верни коалиционни партньори и желаем да ти снасяме милиарди от бюджетните си излишъци в твоите бюджетни дефицити за да бъде страната ни стабилен финансов рай.А,че ти даваш 500 милиона на Блякуотър да ти пази дипломатите в Ирак си е твоя работа. Това ПРО, брадър,дека мислиш да ни пази от Иран тая седмица  добре  щеше да ни дойде,че много беди се струпаха на клетите ни управленски глави.

Не стига,че учителите стачкуват,ами и дават много лош пример на учениците.Миналия ден във Варна 150 объркани млади проклетници  се шляели по улиците и скандирали "стачка",и всичко това НЕЗАКОННО! Не беше ясно какво точно ще се случи след това ако не се бяха върнали към ваканционното си ежедневие.То за съжаление е само чатене,пиене и снимане на клипове как друсат гюбеци, горе-долу като по време на училище, но непрекъснато.Надяваме се да им омръзне и да им се прииска да учат за разнообразие.

О,брадър,много сме разтревожени,Явор Колев ни доложи,че в последния месец в интернет нема нови клипове като "Ужасяващ женски бой в даскалото" и "Как Пешо преби целия клас барабар с химичката".За сметка на това се появяват потресаващи клипове като Пияна котка,Пияно дете в парка
,Как Да Убием Емо,Как Да Скрием Пищовите Си и 1 - Ви Ноември - Стачка Против Матурите!!!.

Ако ни беше дал,брадър,ПРО,щото Вяра Лазорова и Института за пазарна и чалга икономика не стигат,щяхме да треснем даскалите с една ракета да спрат да ни тровят бизнесклимата,да задръстват инфраструктурата и най-накрая да си заемат мястото в матрицата на макрорамката.

P.S.Добре,че  засега даскалите щото се имат за интелигентни не затварят пътищата с горящи гуми и не  скандират ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САПУН.


С уважение: С.Станишев,Д.Вълчев и П.Орешарски.

Категория: Забавление
Прочетен: 1462 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.10.2007 13:05
Тази сутрин ГЕРБ са шашнали русенци с феноменален предизборен трик на  прогресивната политическа мисъл. Снощи към полунощ когато само престъпниците и ченгетата не спят част от местните вестници Утро и Бряг  са взети направо от фирмите-разпространителки, а останалите сутринта от павилионите и сергиите и довечера сигурно ще бъдат публично изгорени на площада. Причината е платена публикация,много американско според мен, на предизборния щаб на досегашimageния кмет Божидар Йотов,озаглавена
„Лъжите на г-н Ваньо Танов” ----------->
и в нея се отговаря на всички обвинения и нападки от Танов по време на кампанията. Танов е кандидата на ГЕРБ и до лятото беше директор на ГДБОП и шеф на оная годзила дето искаше да погълне торентите-Явор Колев. Напусна ГДБОП заради "изчерпаността на службата да работи по високите етажи", макар "това да не зависело от хората, работещи в нея"?!Танов каза и ,че има "чадър над сивата икономика".Лятоска някои блогъри с его като на Бойко Борисов си втълпиха безумната идея,че те са причината за подаването на оставката на шефа на ГДБОП.

 Пълният текст на ЛЪЖИТЕ НА Г-Н ВАНЬО ТАНОВ

Надявам,се щаба на
Божидар Йотов да отпечата един милион листовки с "Лъжите на Ваньо Танов" и да ги разхвърлят и  разлепят навсякъде,даже и по стъклата на автомобилите.

А девизът на ГЕРБ е "Открито управление,гарантирано от ГЕРБ"
Категория: Политика
Прочетен: 5480 Коментари: 12 Гласове: 0
Последна промяна: 25.10.2007 16:56
Вчера в град Самара в Ирак от американски хеликоптер забелязали, подозрителни лица заети с подривна дейност срещу демокрацията, най-вероятно залагали бомба на пътя. Коалиционните ни партньори в Ирак смело стреляли от въздуха по най-вероятно вражеските сили. За съжаление наблизо е имало къща,която е била превзета от врага. Резултатът според американската армия е,че  заподозрените за терористи са били сред 11-е убити иракчани,от тях 5 жени и едно дете.Според иракчаните е имало 14 убити.

image

Вчера четох едно писмо от Ирак на морски пехотинец*****:
Най-прозорливият човек в Ирак-Неизвестен фермер в доста отдалечен район. Когато морските пехотинци от разузнавателния отряд го попитали дали е виждал чужди бойци в района, той отговорил: "Да, вас."

На 24.10 преди изслушване
на външният министър на САЩ Кондолиза Райс в Камарата на представителите за американската политика в Близкия изток антивоенна активистка е размахала омацаните си  в червена боя ръце пред лицето на Конди и е крещяла “военнопрестъпница“ и "Имате по ръцете си кръвта на милиони иракчани"

image
Категория: Новини
Прочетен: 5962 Коментари: 11 Гласове: 0
Последна промяна: 25.10.2007 13:32
Ще си копирам един коментар да видим колко верен ще излезе.
Страхотно няма що,Европата ни разреши да пишем в България общата европейска валута евро!Голям праз,щото това важи за тетрадките, вестниците и блоговете,не за банкнотите.Естествено,че еврото е било представено като невероятна победа за България от правителството(и даже от най-големите врагове на Държавата като вестник Капитал).
Залагам кон срещу кокошка,че Капитал ще излеят океан от мастило за да стане ясно,че изписването на евро на банкнотите ще струва трилиони.
Залагам и една камила че,ще гледаме еврото през крив макарон само от монетите и това ще бъде направо Грандиозен успех срещу пинтиите от ЕЦБ.
Категория: Новини
Прочетен: 1954 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 24.10.2007 22:51
imageИзпълнителния директор на държавен фонд “Земеделие” Димитър Тадаръков чува странни гласове по телефона. Един такъв призрачен глас е успял да внуши на Тадъръков,че му се обажда депутатът от БСП Георги Юруков,бивш агент на ДС и го е заплашил,че ще го унищожи, ако уволни роднината му от фонд "Земеделие".Изглежда за да не го помислят за луд шефът на фонда не е казал пред медиите кой точно е помислил,че му се обажда, само в типичен влечугски стил е дал описание-агент,такъв...

Набеденият Георги Юруков е отрекъл да има роднини, които да са подчинени на изпълнителния директор на ДФ "Земеделие".
Между другото,според специалисти по паранормалното в Парламента витаят тъмни сили,защото е построен върху римско и турско гробище.Сериозно,по Нова телевизия го даваха!
Категория: Новини
Прочетен: 1942 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 25.10.2007 09:19
image    image
Логото на "ловците на  терористи" на ЦРУ  прекалено прилича на онова на ловците на духове.Ако ЦРУ бяха  поискали помощ от българските ученици те  щяха да им направят нещо по-свястно.
Категория: Бизнес
Прочетен: 1649 Коментари: 1 Гласове: 0
Вчера по Битивиту беше най-автентичният български тв предизборен дебат,за Пловдив.Не разбирам защо информационния поток не го понесе на гребена на вълната ,и по блоговете изобщо не се споменава.Ако предизборните щабове го бяха качили като клип   във vbox7 щеше да е по-гледан от "Шест кокошки съм заклала",а в youtube ако имаше превод щеше да е видян повече от "My Humps" na Alanis Morissette .Тоя дебат беше като за учебник:беше сабахлянка между 8-8,30 когато само най-заинтересованите,тоест най-качествените избиратели могат да отделят време за политика и бТВ. Кандидатите за кметове седяха на столове на сцената в пловдивския Драматичен театър с гръб към зрителите в залата.Това  може би е била метафора за начина на управление в миналото  и намек за в бъдеще. Кандидатът с най-висок рейтинг Славчо Атанасов изглеждаше като на сгоден циганин брат му след три дена свадба-брадясал, с разчорлена коса,ризата незакопчана, вратовръзката на чомпи и ако крещеше така на улицата полицаите щяха да се чудят дали да го приберат да изтрезнее или да го закарат в лудницата. Водещият Николай Бареков си припомни старите дни в радио Ком и искрено се забавляваше. Зрителите също.
А в неделя в Хамерика също е имало дебат на кандидатите от републиканската партия за президент:

image
 
Категория: Политика
Прочетен: 1438 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.10.2007 23:41
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777516
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094