Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777665 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Октомври, 2008 г.
2  >  >>
image

КХХХХХХАААААААААААХХАХА (само да си поема дъх)ААААХАХАА
Категория: Политика
Прочетен: 3463 Коментари: 3 Гласове: 0
Също като побъркан имам на Ал Кайда в джамия няколко месеца вече атакистите вилнеят пред президентсвото и скандирайки по високоговорители ХАЙЛ ВОЛЕН, долу Гоце и т.н. тероризират служителите в околните сгради. Мързеливи терористи атакисти! Столична община спа, но се събуди, изпълзя от дупката си и доказа как действат българските институции когато трябва да защитават гражданите-предприемат действия когато някой отгоре ги натисне, а не когато забележат нещо незаконно. „В деловодството на Столична община ЗАЧЕСТИХА сигнали от служители, работещи в близост до сградата на Президентството на Република България. Сигналите, подадени от граждани, са относно нарушения на разпоредбите на Наредба № 1 за обществения ред и опазване на общинските имоти на територията на Столична община, а именно - невъзможността им да извършват служебните си задължения поради високия шум. Във връзка с изложеното Ви уведомявам, че следва да се предприемат незабавни мерки за спазване на обществения ред и намаляване на звука, за да не се възпрепятства нормалния процес на работа на институциите”, се казва в писмо на заместник-кмета Юлия Ненкова до коменданта на мероприятието Десислав Чуколов. Всъщност преcсъсобщението е фалшиво защото преди това Бойко Борисов e имал остър разговор с началника на кабинета на президента Никола Колев. От прессекретариата на държания глава изтъкнали, че проявите на ПП "Атака" пред Президенството накърняват по недопустим начин провеждането на официални церемонии и срещи, свързани с дейността на президентската институция, включително чрез поругаването на български и чужди национални символи и изобщо чужденците оставят с впечатление, че българската държава се управлява от пълни глупаци.
Категория: Политика
Прочетен: 3573 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 17.10.2008 18:55

Случай едно
вторник, 14 октомври 2008 Цветан Цветанов разказа, че вътрешният министър Михаил Миков е забил първия еврономер в понеделник върху кола, собственост на близък до автоджамбази.

вторник, 14 октомври 2008 Преди часове научих, че лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов ме е обявил за автокрадец, на когото министърът на вътрешните работи Михаил Миков е поставил първата европейска регистрационна табела на автомобила, каза за АСН собственикът на въпросния автомобил Бисер Бойчев. Нищо не съм откраднал през живота си, игла дори, каза той. Вчера чаках ред за регистрация на автомобил, който внесох лично от Швейцария. Изборът на моята кола за поставяне на табелата стана случайно, твърди г-н Бойчев.Бойчев е автомонтьор по професия и има собствен автосервиз. Той се намира в двора на ТПК “Димитър Благоев” в западната промишлена зона, далеч от двора на КАТ.Обидата е голяма, чакам приятел адвокат да се завърне тази вечер във Видин, за да решим как да действам. Вероятно ще заведа дело за обида, каза г-н Бойчев. Днес следобед той е направил опит да свърже с местните лидери на ГЕРБ, за да поиска извинение, но те му затваряли телефона. От пресцентъра на ОДП във Видин вече съобщиха, че Бисер Бойчев няма криминално досие. Два пъти е бил тъжител на полицията, след като негов автомобил е бил обиран.

Случай две
На 9 октомври Цветан Цветанов предаде на главния прокурор документи за финансиране на предизборната кампания на БСП със 150 000 лева от фирмите "Палмигруп", "Еврофриго" и "Родопа".  Софийската градска прокуратура е образувала проверка по материалите, внесени от Цветан Цветанов и е възложила тя да се извърши от ДАНС.

Но в „Здравей,България” Цветанов заяви, че реално сумите, които са дадени за финансиране на БПС не са в конфликт със Закона за финансирането на партиите, но съществува морален елемент по въпроса. 

Дали Цветан Цветанов не познава закона или смята, че прокуратурата е морална полиция?

Категория: Политика
Прочетен: 2177 Коментари: 0 Гласове: 0

image
Colin Powell, center, dances onstage with Nigerian hip-hop group Olu Maintain at the Africa Rising Festival at the Royal Albert Hall Tuesday Oct. 14, 2008.

В началото на президентския мандат на републиканеца  Джордж У.Буш  Колин Пауъл му робуваше като външен министър и изпълнявайки заповедите на господаря си ходеше да лъже в ООН, че Садам Хюсеин имал оръжия за масово унищожение. Но последните слухове са, че   Колин Пауъл  ще подкрепи Барак Обама. 

Категория: Политика
Прочетен: 1610 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 17.10.2008 12:10
image

Тази снимка, обявена за една от снимките на деня от британския вестник Телеграф   прекрасно илюстрира резултата от последния дебат между Барак Обама и Джон Маккейн. 
Категория: Политика
Прочетен: 2417 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 17.10.2008 10:42
В кеша на yahoo се пази копие на статията на vsekiden.com за връчването на заповедта за уволнение в която пише:

От своя страна министър-председателят поиска подписката да бъде донесена и да бъде проверена. “Проверявайте ги”, отговори Цветанов. “Нашата работа е да ви ги предадем, а може би вашата е да се съобразите с тях”, каза Петър Москов от ДСБ.Освен заповедта за уволнение, премиерът получи и една произволно избрана папка със заповеди за уволнение „за да си я държи в кабинета”. “Може ли да дадете и другите”, каза премиерът и получи отговор, че папките са в урната отвън и може да ги прави „каквото намерите за добре”.

В момента последното изречение с предложението на на Петър Москов от ДСБ липсва в статията.
Категория: Политика
Прочетен: 1597 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.10.2008 22:40
Днес беше ужасен ден за България. Министър-председателят Сергей Станишев падна дотам, че да краде от най-долнокачествения източник на информация-блоговете за да оправдае лошо свършената работа на екипа си. За съжаление/щастие това беще моя блог където сутринта в 10 и 35 писах какво е казал Пешо Москов от ДСБ. Някой от Министерския съвет, може би самият Станишев, забравя, че всичко трябва да се прави с писма и документи  и не е уведомил опозицията. Това създаде поредната клоунска ситуация-снощи по Битиви репортерката да казва първо, че урната е открадната, а после, че е прибрана в Министерския съвет.

http://news.ibox.bg/news/id_1219246400: Премиерът обаче припомни думите на Петър Москов за подписите в урната, казани миналата седмица, когато на Станишев символично бе връчена една от папките: „Направете, каквото смятате за добре". На базата на това вчера тази урна е прибрана, обясни Станишев.

Нито думичка от медиите по въпроса какво означава "каквото смятате за добре". Те очакват циркаджиите да ги потърсят отново за да започнат да се замерят с още обяснения.
Категория: Политика
Прочетен: 1546 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.10.2008 23:06
image
Вътрешният двор на Министерския съвет се е превърнал в концлагер, където министър председателят събира от циркаджийската си битка  с опозицията, която се мъчи да му отнеме  званието Главен клоун ръководещ парада, трофеи и пленници, и ги подлага на мъчения. Днес Сергей Станишев за да уважи кръвожадния нрав на медиите лично заведе представителите им до мрачния и влажен двор, където от вчера е заточил открадната любимка на тройната опозиция-Урната. Там Урната е подложена на неописуеми политически репресии. Затова на  опозицията не и стигат думите да ги опише, но представителите на медиите лично се убедиха-Урната е самотна, на тъмно, влажно и без полагащото и се внимание от медийната класа. На снимката вляво ясно се вижда мръсния, покрит с петна уред за мъчения. Цветан Цветанов от ГЕРБ заяви, че е загрижен за телесното и психическото здраве на Урната защото  Станишев сигурно ще се опита да я изкорми за да види вътрешностите и.
FREE URNAТА NOW! --->/shum.bg/index.php?item=25572
Категория: Политика
Прочетен: 1826 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 14.10.2008 22:42

В тези дни на Голяма Депресия, когато всеки ден сервира на американците само отчайващи новини най-накрая се появи светъл лъч на хоризонта.  Започна да се снима онзи порно филм за новата любимка на Америка Сара Пейлин, за който преди месец имаше обявено свободно работно място  в  craigslist.org :
Looking for a Sarah Palin lookalike for an adult film to be shot in next 10 days. Pay: $2000-3000.

image


Една от глупостите повтаряна от самата Пейлин, а  и от нейните поддръжници по телевизиите е, че имала опит във външната политика защото "от Аляска се вижда Русия".  Във филма губернаторката  на Аляска ще придобива още опит във външната политика от руснаците.

Преди около месец Хедър Малик, известна дотогава само в Канада, в държавния новинарски сайт cbcnews.ca подхвърля сравнения с порно звезда за Сара Пейлин и загатва за импотентност на републиканците. Естествено Малик е заклеймена в САЩ по FOX тв като "свиня", а статията изчеза защото не отразявала фактите. Според канадката тя пишела за интелигентни канадци, а не за американските зрители на Фокс. Такъв и бил проблема.
Категория: Политика
Прочетен: 3421 Коментари: 0 Гласове: -1
Последна промяна: 14.10.2008 23:35
Циркът от който се нуждаем

Тройната опозицията изпадна в циркаджийската ситуация да не може да и се вярва какво приказват водачите и. Когато Станишев нарече символично връчващите му седем милиарда  заповеди  за уволнение Цветан Цветанов,  Иван Колчаков от СДС и Петър Москов от ДСБ циркаджии, последният отсече твърдо пред камерите  "Можете да правите каквото  намерите за добре (с папките), нашата работа е да Ви ги предадем, господин премиер".  Понеже в медиите ще се намерят глупави хора, също като премиера, подвели се по думите на Петър Москов, днес тройната опозиция ще даде пресконференция за да разясни какво точно е имал предвид десебаря с "каквото намерите за добре". А също и да обясни, че това е бил хитър капан Станишев да повярва, че може да прави "каквото намери за добре" с урната с папките, да я открадне за да изгори папките и после да стане ясно, че е най-големия крадец във Вселената.
Категория: Политика
Прочетен: 2110 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.10.2008 16:29
   image

Преди месец бях ядосан от новия кошмарен дизайн в бившия Канал1. Но вътрешнодизайнерските безумия обхващат все повече телевизии.
Изглежда в къщата на "Биг брадър 4" и в студиото на сутрешното предаване на БНТ1 "Денят започва" е вилнял един и същ вътрешен дизайнер маниакално пристрастен към:
-масички от стъкло и метал.
-бели столове с еднаква конструкция.
-червени петна не само по стените, но и по пода.
-бели диванчета.
Все пак в Къщата тези елементи изглеждат много по на място.
 
Категория: Новини
Прочетен: 1828 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.10.2008 12:59
След като Върховният административен съд прекрати предсрочно пълномощията на Георги Ангелов,победителя в редовните избори за кмет на село Крум, Димитровградско, се стигна до извънреден вот миналия ден. Георги Ангелов e бил отстранен от поста заради влязла в сила 3-годишна условна присъда за умишлено престъпление. Но поради пропуск в законодателството той може да се кандидатира и така в събота е събрал 192 гласа срещу 201 за Минка Илиева от ГЕРБ. Самият Ангелов коментирал, че ще се кандидатира до дупка.
Категория: Политика
Прочетен: 1725 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 13.10.2008 11:44


Стоян Мавродиев, който е ръководител на икономическия екип на ГЕРБ:"Всичко беше проведено много прозрачно и добре организирано. Според мен това е класическият прийом на БСП да изважда дребни факти."

Значи когато ГЕРБ управлява броя на измамите ще бъдат дребни факти, а масовата заблуда на населението за грешки на управляващите ще продължат да са обичайна практика. Онази фитка Цветанка Ризова не попита Мавродиев как си обяснява че според МБМД само пет процента са казали, че са подписали и близо петдесетте които дават други агенции искащи смяна на правителството.

Най-странното е, че медийната класа, чийто основен инстинкт е да си вре гагата навсякъде заради параноични предположения, не погледна в папките със заповедите за уволнение преди да ги изсипят пред Минситерския съвет за да види дали няма нещо гнило.
Категория: Политика
Прочетен: 1875 Коментари: 0 Гласове: 0
На Джордж У. Буш му трябваха седем години президентстване за да стане на американците толкова противен, че когато излезе да открие спортно събитие да бъде освиркан. На кандидатката за вицепрезидент от партията на Буш-Сара Пейлин и отне около месец след като беше номинирана. Когато миналия ден тя излезнала да пусне първата шайба във Филаделфия била посрещната с оглушително УУУУ.

Клип на фен:



Клип от тв

Категория: Политика
Прочетен: 1564 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 13.10.2008 10:02
Ако либертарианците, които възприемат държавата като Годзила в Ню Йорк и произвеждат всякакви ултрадесносмъртоносни инструменти с цел да я смалят до размерите на гумено пате за да я удавят във ваната си, ако тези същите десномислещи хора, както бяха основали "Клуб ниски данъци" за да преследват настървено въвеждането на плоския подоходен данък, от което те спечелиха, но разкриването с колко би било данъчно престъпление и затова те не подписаха декларации за конфликт на интереси при влизането си в Клуба, ако тези хора бяха преследвали със същото настървение намаляването на съдилищата и влагането на повече държавни пари в информационните технологии, ДАНС нямаше да се заблуди за Пламен Юруков. Но това щеше да означава смъртта частни фирми Дакси, Сиела... Съдебната ни система не куца, както казва опозицията а е предала богу дух, но един българите геройски погребани под нея-Пламен Юруков никога няма да си промени мнението, че с повече държавани пари това нещастие нямаше да се случи, а и няма как да се промени. Защото основният десен закон татуиран на задника на всеки седесар е "по-малко държава, всичко трябва да е частно".
Категория: Политика
Прочетен: 1867 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.10.2008 19:02
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777665
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094