Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777537 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Ноември, 2017 г.
Днес Бойко Борисов (заедно със С2) замина на посещение в Саудитска Арабия за да се срещне с кралят и може би (необявено*) с де факто управляващият страната престолонаследник clown prince Salman, който беше представен от медиите ни като реформатор и борец срещу корупцията, който арестувал някои от най-богатите хора/принцове и те били "настанени в 5-звезден хотел в Рияд".

И толкова. Човек може да остане с впечатлението, че арестуваните са настанени в позлатени апртаменти, а не в обща стая и не спят на дюшеци на земята, нито че чужди наемници (американци), не ги овесват в с главите надолу и не ги бият, и че всъщност не са изнудванитака да дадат почти цялото си имущство на престолонаследника Мохамед бин Салман в замяна на свободата си. https://waa.ai/zIXB

image

Как е на арабски "Ваше Величество, арестувайте българските политици, защото са корумпирани и ги пратете в хотел Риц да ги овесват с главата надолу и да ги бият"?

Представете си ако същото се случваше в Сирия. Или Иран, или Русия, или Китай, м? Какъв вой щеше да надеде най-свободната, обективна и демократична (бг) преса, а,? В тон с политиците, м? Обаче СА ни крепят петродолара, така че на тях им е простено всичко и всяка критика срещу тях е забранена.
 
Дали сега Бойко Борисов отива да се бори за човешките права? Белким извоюва още някоя свобода за жените, не само като свободата да шофират...понякога (само през деня и делнични дни)...и донякъде (само в градовете). Дали медиите ще питат ББ ще вземе  ли пример от принц Салман в борбата с корупцията? Или такива неудобни въпроси са руска хибридизация? Защото Пуси Райът, са едиснтвения разрешен за медиите ни приемр за потъпкване на права, нали? 

В хвалебственото слово за Салман медиите пропускат как той наскоро привика ливанския премиер Харири (който е християнин и има и саудитско гражданство) в Рияд и го задържа. Макрон после освободи Харири, но двете деца на Харири са все още в Рияд.  

И нито дума от медиите ни за ужасяващите страданията на които Саудитска Арабия всеки ден подлага Йемен, с бомбардиране и глад. https://waa.ai/zIXZ

image

Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си (журналситически) дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Освен това съучастниците на Рияд в жестокостите в Йемен са САЩ и Великобритания, как да критикуваш Големите началници?

Нито дума как в Саудитска Арабия обезглавяват хора защото са атеисти, обвинени във вещерство, прелюбодейство. О, и става по-добре - има предложение който в социалните медии критикува властта в Рияд също да бъде обезглавяван.https://waa.ai/zIX5 

Та ако България ще отваря посолство в Рияд Външно ще трбява да търси хора, които не са атеисти, вещици, гейове или жени с книжки (ако не искат да бъдат обезглавени) и няма да критикуват властта в Рияд. О_о, проверихте ли в ИДИЛ и Ал Кайда?

И нито дума как изнасяме оръжия уж за Саудитска Арабия, а после те попадат в ръцете на терористите в Сирия. Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. 
 
Съобщението в Дневник дори е пропусната историята с "настанениете" в Риц милиардери, а в първите 25 коментара нямаше нито един критичен към СА. Ако ГЕРБ, умните и красивите и медиите прилагаха към Саудитска Арабия същия аршин, който имат и за Сирия, Бойко щеше не да подаде оставка, а да го линчуват на жълтите павета. Може би и медиите нямаше да имат катастрофално ниско доверие и само 9,7% да смятат, че са независими (донякъде). Но нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, ентусиазирано да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Така че след провала на Южен поток очаквайте сега Баце да ни докара газ по Камилски паток.

*оказа се, че Бойко Борисов се е срещнал и с престолонаследника, напук на уверенията на родните най-обективни, независими и евроатлантически медии, че ще се среща с краля. Българските медии отново доказаха, че са безполезни.
Категория: Политика
Прочетен: 4524 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 29.11.2017 17:50
Тази сутрин, след като отново преспа в Банкя, Антон Хекимян се завърна към обичайното си амплоа - да се представя за журналист, докато всъщнсот крепи властта и рейтинга на Любимият Лидер и ГЕРБ(разкритие на @KRangelova. Ето така:

image

О_о, къде отиде шлифера?

Първо Хекимян представи проучване с катастрофални резултати за българските медии:

image

След това нагледно показа защо няма и 10% от българите смятат медиите за независими - ако някой незапознат с България гледа клипа сигурно ще се обърка кой е журналиста, опитващ се да установи има ли депутати наркотрафиканти и кой е политика, от управляващата партия, защитаващ премиера Бойко Борисов, който на 12.7 Бойко Борисов каза, че в парламента има хора замесени в наркотрафик (и купуване на гласове. Оттогава медийният слугинаж на ГЕРБ дружно мълчи, че  Любимият им Лидер всъщност е объркал депутат с брат му.  

Накрая, притиснат от Кутев, Хекимян се изтърва: всичко е едно говорене ей така.

image

Дам, ние знаем, че Бойко Борисов говори ей така, по хавата си. Но защи си мълчиш? Защо въртиш и сучеш "ама то има депутата обвинен в купувуане на гласове"? Значи ли това, че има и депутат наркотрафикант? Защо лъжеш, че сте питали КОЙ е наркотрафиакнта в парламента? Нито Хекимян, нито БТВ, нито другите медии са питали нито Бойко Борисов нито сюрията гербери точещи се като суджуци из телевизиите кой е този наркотрафикант и дали въсщност ББ не се е объркал? Или вашата работа не е да правите управлението на Любимия Лидер по-трудно, а да благоговеете пред Любимият Лидер и позволявате политиците да замърсява публичното пространство с лъжи и глупости, както Бойко Борисов на който му се привиждат депутати наркотрафиканти.

БТВ, чудите ли се още защо само 10% от българите смятат медиите за независими? 
Категория: Политика
Прочетен: 3535 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.11.2017 18:39
Виждате, че пак изпреварваме Румъния. Така премиерът Бойко Борисов коментира доклада на ЕК. https://waa.ai/zUgN
И в какво я изпреварваме Румъния? В апартаменти на глава от политическото население ли? По шест апартамента на политик, нали. И то без никаква корупция. Или по производство на тикви? Не само РУмъния изпреварваме, ами всички в ЕС по този показател. Също изпреварваме Румъния и по корупция. Също и всички в ЕС Но с герберската "борба срещу корупцията" скоро ще изпревариме и всички в света.

image

Само не разбрах от умерените борци срещу фалшивите новини от групировката Ал-Джорналя това твърдение - че изпреварваме Румъния дали е вярно? Иначе са големи фанатаци на тема фалшиви новини. Ама стига да идват от Тръмп или Русия за да могат така да ги уязвят. 
Категория: Политика
Прочетен: 3491 Коментари: 0 Гласове: -1
Последна промяна: 16.11.2017 20:50
Днес по Нова тв Антон Кутев обясни защо БСП са искали Бойко Борисов да отиде в парламента (БСП мислело да му постави капан):

image

Ние искахме да дойде министър-председателят в Народното събрание и да потвърди думите си, че в парламента има 
(БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти и хора, които купуват гласове от затворници. Затова искаме Борисов да дойде и да каже какво има предвид. В момента, в който той каже какво има предвид, аз Ви гарантирам, че ще бъде осъден.

Уточнение-преди четири дни Бойко Борисов в напъните си да плюе по БСП при една от гневните си тиради обърка бизнесмена Илия Стоилов, задържан за (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафик, с брат му Георги Стоилов, депутат от БСП от Русе. Оттогава никоя медия не смее да обясни на хората за глапсуса на Скъпият им Лидер. А мълчанието на медиите заблуждава хората, че ДА в парламента има депутати (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти. Оттогава премиерът се е запънал като магаре на мост и не смее да си признае глапсуса. Вместо да си призне грешката ината на Бойко влошава нещата. Или не, защото само поражда скандали, на които любимите му медии налитат като мухи на..мед. Странното е че и всички в БСП си мълчат, изглежда надявайки се Бойко да продължи да бърка братята. Ама надали.image
 
След Кутев в Нова цъфна Цветан Цветанов и познайте дали водещият го попита дали Бойко Борисов е объркал Илия Стоилов с брат му - депутата Георги Стоилов? Нито Цв.Цв нито другите гербери, които се влачиха като свински черва из телевизиите бяха попитани. Защото Бойко Борисов е свещената им крава.

Но Бойко Борисов със сигурност се е усетил, че е сгафил. Днес при инспекцията на строителните дейности на Източната тангента на Околовръстното шосе на София по повод искането на БСП да отиде в парламента, за да обясни твърденията си, че в НС има (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьори и хора, купували гласове, Борисов заявил, че „леят се обиди, леят се закани и аз затова не исках да отида. Това не е продуктивноЕто ние показваме какво правим – има толкова неща, които са позитивни.

Дрън-дрън, та пляс. Добре знае, че няма депутат (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор, а брата на един депутат е (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор. Затова разтяга локуми. А медиите мълчаливо го държат за шлифера, гърчат се от страх (и/или кеф) и крият каква каша е в тиквата му. Голям страх ги тресе журналята. Сакън, да не лъсне голия * на Негово Величество. Иначе ревем РУСИЯ, ФАЛШИВИ НОВИНИ, ТРЪМП ФАЛШИВИ НОВИНИ. Обаче когато Бойко Борисов се обърка - шшшт, шшшт. Пълен дебилизъм и сервилност. Четвърти ден не могат да кажат разликата между двама човека, тръгнали за Европа и да се обиждат на дебили. Еми извинявайте, дебил e комплимент.
Категория: Политика
Прочетен: 3622 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 21:01
16.11.2017 12:48 - Назадък
Човек го няма една година и като се върне се надява подръжката на блог да се поодбрила. Да, да, ама не. Йок. Грам напредък няма. ГРАМ. Нещата не само са спрели на едно място, ами има и назадък. Докато другите се развиват, ние си седим в гьола и си викаме, че нещата са нормални. Отврат. Оффф. Продайте го на някакви папуаси, белким мръдне...напред или направо закривай.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7065 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 13:11
Онзи ден Росен Плевнелиев гостува цветът на журналистиката Цветанка Ризова от БТВ, която когато интервюира някой от ГЕРБ е така: 

image

Всеки път, Цецке. По БТВ Ръ.П обвини руските хакери, че са се намесвали на де що има избори по света: За мен беше повече от ясно, че руснаците по-скоро са тренирали с България, за да развият своите умения за кибершпионаж и атаки по време на изборите в САЩ, Германия, Франция, Испания, ако щете, и Англия.
Дневник:  Плевнелиев припомни атаките към сайтовете на редица институции в нощта на местните избори през 2015 г., също скорошните обвинения към Москва в кибершпионаж от страна на Великобритания, както и подобни обвинения от САЩ, Испания и Германия.

Дам, обвинения. Цветанка Ризова не го поправи, че подобни обвинения макар и да е имало ПРЕДИ изборите в Германия и Франция, обвинения които бяха истеризирани от русофобските медии, след това бяха опровергани. От германското и френското разузнаване:

image

image

image
 
image

Колко лош или продажен журналист трябва да си за да не знаеш, че френското и германското разузнаване не са намерили доказателства за руски хакери или да го знаеш, но да го премълчаваш? Може би умерено добър, по бълагрските или натовските стандарти?

Колкото за Каталуния - дам, Путин изкара един милион на протест, нали?  

image


Брекзит и САЩ са отделна история за разказване, но там обвиненията са съшити с бели конци.

БТВ, Дневник, бълагрските медии, Плевнелиев подбират част от  новината, която им е удобна О, ОБВИНИХА РУСИЯ, БОНБА, МЪЛНИЯ и премълчават неудобната (че обвиненията са се оказали безпочвени), за да се вмести в идеологическия им дневен ред - борба с Русия, на всяка цена. На това му се вика пропаганда и фалшиви новини.
Странно е, че никоя медия не излезе и не каза "Фреснкото и германското разузнаване опровергават Плевнелиев, президента се занимава с фалшиви новини". Толкова могат или затова им плащат?
Категория: Политика
Прочетен: 3795 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 12:15
Днес в парламента от БСП поискали хвалипръцкото Бойко Борисов да отиде и да каже кои депутати (БОНБА, МЪЛНИЯ) са замесени в наркотрафик и купуване на гласове, както той твърди. (Всъщност Бойко Борисов бърка един обвинен в наркотрафик, който е брат на депутат и самият депутат Георги Стоилов от БСП от Русе)

Ето как БТВ разказва историята оттук нататък : Разбира се, ГЕРБ отхвърлиха искането на БСП премиерът да дойде в парламента и да обясни кои депутати са ангажирани в наркотрафик. 

Защо "разбира се"? Защото сте правителствена радиоточка ли, БТВ, и разбира се, като всяка правителствена радиоточка изразявате, разбира се, гледната точка на управляващите? Или защото знаете, че Бойко Борисов, разбира се, е хвалипръцко и  като всеки хвалипръцко, разбира се, често говори неподплатени с факти неща? Срещу които вие, разбира се, още от времето на Бареков нямате нищо против, защото гоните бомбастичните сензации, а другарят министър председател, макар и център нападател много го бива да подава такива БОНБИ и МЪЛНИИ. Или защото знаете, че Бойко Борисов е сгафил и объркал брата на един депутат със самия депутат? Между другото, това объркване не се ли смята за фалшива новина? А, щом е Бойко Борисов, разбира се, че не.

Излиза сякаш, че в БТВ не искат да знаят кои депутати са замесени в наркотрафик. Но, разбира се, такава е цената да защитаваш Бойко Борисов. Вие искате ли да знаете кои депутати са замесени в наркотрафик? Не. Бойко ги знае, разбира се. Това стига. А ако няма никакви депутати? Шшшт, това не са фалшиви новини, такива неща правят само БСП, Русия и рускит ехакери.
Категория: Политика
Прочетен: 7834 Коментари: 2 Гласове: 6
Последна промяна: 16.11.2017 08:16
Дневна доза дебилитет, русофобия и пропаганда
Обновена: вече и от БТВ

Заглавие на Нова тв: Русия пусна "фалшива новина" за ИДИЛ и САЩ. Но ако прочетете статията се оказва, че не новината за помощ за ИДИЛ от САЩ е фалшива, а някои от снимките. Някои от снимките. Във вечерните новини и БТВ изпапагалства същия бълвоч, в надплюването срещу Русия.

Откъде знаем, че новината за американска помощ за ИДИЛ не е фалшива ли? От ББС, уважаеми псевдожурналисти: 
The BBC has uncovered details of a secret deal that let hundreds of IS fighters and their families escape from Raqqa, under the gaze of the US and British-led coalition and Kurdish-led forces who control the city. A convoy included some of IS’s most notorious members and – despite reassurances – dozens of foreign fighters. Some of those have spread out across Syria, even making it as far as Turkey. Lorry driver Abu Fawzi thought it was going to be just another job. He drives an 18-wheeler across some of the most dangerous territory in northern Syria. Bombed-out bridges, deep desert sand, even government forces and so-called Islamic State fighters don’t stand in the way of a delivery. But this time, his load was to be human cargo. The Syrian Democratic Forces (SDF), an alliance of Kurdish and Arab fighters opposed to IS, wanted him to lead a convoy that would take hundreds of families displaced by fighting from the town of Tabqa on the Euphrates river to a camp further north. The job would take six hours, maximum – or at least that"s what he was told. But when he and his fellow drivers assembled their convoy early on 12 October, they realised they had been lied to. Instead, it would take three days of hard driving, carrying a deadly cargo - hundreds of IS fighters, their families and tonnes of weapons and ammunition...reat pains were taken to hide it from the world. But the BBC has spoken to dozens of people who were either on the convoy, or observed it, and to the men who negotiated the deal.

Ако в Нова тв и БТВ работеха истински журналисти, а не корпоративни лакеи на Пентагона, които пеят по зададен русофобски тон или мързеливи невежи щяха да са по-загрижени не за някои снимки, които са фалшиви, а за фактът, че САЩ помагат на ИДИЛ. Но Нова и БТВ премълчават, че ББС потвърждава казаното от руското минстерство на отбраната. На това му се вика пропаганда, да се цензурираш, да криеш половината истина, в преследване на идеологическите си цели да се противопоставиш на Русия на всяка цена. На всяка цена, дори и да подкрепяш тероризъма, а САЩ смятат тероризъма за инструмент за борба снеудобни политици. Още от 70-те в Афганистан. А сега и нашите медии (и политици).

Медиите ни правят същото като с ИМАМЕ НОВИНА; БЪЛГАРИЯ Е НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО ПОЛИЦАИ. Не бяха проверили, че става дума за класация от само 50 държави, че Бълагрия беше включена с целия състав на МВР, не само с полицаите, и тогава както и сега само папагалстване, няма линк към оригиналния източник, защото да се тури един линк е тоооолкова трудно. И в Нова ли са като в смотания блог.бг вече? Пълна преституция и дебилитет. Отврат. Ъгхх!

Представете си, че идилоидите бяха докарани до България. Представете си, че автобустите ги бяха разтоварили пред вашата врата. Пак ли щяхте да обяснявате как руското министерство качило една снимка от игра и значи няма помощ на САЩ за ИДИЛ? Пълен медиен дебилитет.

Обновяване: в Тутър https://twitter.com/Dalatrm/status/930107412908036096?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fglav.su%2Fforum%2F5%2F2237%2Fmessages%2F
се появи запис : Heval Kahraman 4m #SDF #YPG negotiates #IslamicState exodus from #Raqqa w/ mediator "We want the #Raqqa deal all done in secret, unlike #Manbij & #Tabqa. We can send them wherever they want. No problem"

Категория: Новини
Прочетен: 3974 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 19:07
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777537
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094