Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777505 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Декември, 2014 г.
Ретроградният Бюрек,  достигнал през 2014  зенита си, през новата година хептем ще се спихне, като тесто подхвърлено във въздуха и изтървано на пода. Съжаляваме тази зодия.

Ще продължи да се движи величествено по обичайната си орбита царственият Газов Гигант Тиквурн, който ще привлича всички с гравитацията си, а невидимото му присъствие ще предизвиква масови халюцинации за по-добър живот за тези от зодията му. 2015 за  Тиквурн  ще е период за  ново интелектуално развитие, след като през 2014  научи родословното дърво на племето Кюри-Кюри.

Около него ще кръжат  бясно спътниците му Менгелевски и Пълната Нула. Последният започна трансформация във вреден радикал и според Закона на Ломоносов-Златаров  има опасност от имплозия поради претоварване с умствен багаж, но  после това  съгласно принципа на Жолио неизбежно ще донесе духовно израстване  на зодията на Деформаторите. 

  Другият спътник от зодията - на Червената кукувица ще продължава да се движи мазно по равнината Пръмова - Калфин. Скучна 2015 за зодията Голям Шлем. Тръпка се очертава само при умело боравене с винкел.

Черноморските Македонци, доказвайки че са воден знак ще са пълна боза.  Възможни са любовни скандали с предишните три.

2015 за зодията на Сърпа и чука ще бъде като да са между двете, които макар и ръждясали пак боли.

Луната ще бъде във фаза  айляк и в дом Сараи което означава   благоприятно разположение за зодия Капалъчарши, единствените тревоги ще са, че баклавата ще поскъпне, заради лошата реколта от орехи.  
Категория: Забавление
Прочетен: 1628 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 01.01.2015 11:36
Страхуват ли ви жените шофьори? Чудите ли се как държавата най-после да се справи с тях? Е, Саудитска Арабия е открила оригинален начин да спре тази ужасна заплаха.

И докато медиите ни се задавят в истерия за правата на християните в Китай и правата на олигарсите в Русия сякаш нарочно подминават петролното кралство. 

А в този стълб на евроатлантизъма в Близкия Изток и  в същото време комична дикататура дори и по потисничиеските стандарти на Персийския залив  пращат жените шофьoрки в специализирания съд, създаден да съди терористи.

Не защото карали в пияно състояние, а просто защото карали автомобили. Може би си мислите, че такива са законите в Саудитска Арабия, но всъщност там няма закон постановяващ, че само на мъжете е позволено да шофират. 

В същото време Хелзинските шушумиги са се сврели под някоя камила да смучат петрол и сигурно затова не реват, че пращат жените на съд, само задето са шофирали. Защото не се случва в разрешената  за критика държава. Нито пък критикуват Джордж Дабълидиота Буш, че ако толкова искаше да разпространява демокрация в Близкия Изток трбяваше да започне именно от там.

А и медиите ни си мълчат, вероятно защото: 1. имаме нужда от предвидим партньор в региона и 2. нима може да се осигури по друг начин стабилността на едно управление по друг начин освен чрез потискане правата на жените?
 
Категория: Новини
Прочетен: 2791 Коментари: 4 Гласове: 4
Последна промяна: 31.12.2014 21:55
31.12.2014 14:51 - Честитка за 2015
image 

 Това беше и реакцията ми след преинсталирането на ГЕРБ 2.4
Категория: Политика
Прочетен: 1716 Коментари: 1 Гласове: 3
Промиването на мозъци=хакерска атака 

image

 В напъните си да се покажат по-големи мириканци и от Обама БТВ стигнаха дотам, че обявиха хакването на Сони за терористичен акт, достоен да влезе в списъка им на 30-е войни и конфликти, които са се водили през 2014 по света. Това сигурно е коледен подарък за Големия Брат от послушната журналситика.

Макар че в Хамерика доста умни хора смятат, че зад хакерската атака стоят настоящи или бивши служители на Сони, а не Северна Корея, защото трябват знания, каквито могат да имаш ако работиш там и защото хакерите не са споменавали за никакъв филм, а искаха пари. 

Странно, но БТВ не включи към списъка на войните хакеската атака  за която  американската държава с половин уста призна, че стои и след която остана без интернет цяла държава (Северна Корея). Сигурно щото евроатлантическите ценности победиха у нас и според които всичко хамериканско е идеално, правилно и незаслужаващо критика, и интересите на хамериканските корпорации са най-важния проритет. 

Сигурно и затова медиите ни не се интересуват има ли доказателства, че Северна Корея са хакнали Сони. Може би чакаме Псаки да фотошопне спътникови снимки как Ким Чен Ун лично хаква Сони?
Категория: Новини
Прочетен: 2352 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 30.12.2014 10:53
За всеки истински учен няма съмнение, че в кабинетите по естествени науки трябва да виси задължително портрета на просветният министър Тодор Танев. А не на незаслужили нагаждачи като Фредерик Жолио Кюри, който е пълна нула и следователно всеки е нещо повече от него, факт. Ето няколко подходящи снимки, които всеки досетлив и учител може да сложи на местата на портретите на натрапените ни измислени авторитети, а и за да разчупи малко обстановката, стига с тия клишета Ломоносов и Златаров:

image

Какво ли са му изпели децата от столичното 38-о основно  училище "Васил Априлов"? Сигурно "Жолио Кюри е пълна нулА, Ломоносов и Асен Златаров не са направили нищо, трал-ла-ла, дано не чуе френския посланик, че отвори ли уста начаса ще изхвърча."

 
 image image
OMG! OMG! Това отива в Туитъра ми, за първи път виждам училище отвътре, а сигурно и последователите ми от РБ.

image 
Слушали ли сте "Селфи в огледало"? Хитът на Румънеца и Енчев е писан по тази снимка.

Категория: Политика
Прочетен: 2350 Коментари: 3 Гласове: 4
Последна промяна: 29.12.2014 19:01
Естествено, че по Коледа стават чудеса и ествено, че са сътворени лично от Банкянския Чудотоворец Бойко Борисов. А който не вярва, че е така ще бъде арестуван и обвинен в безбожие и ерес. 

Като заваляха едни ми ти Коледни чудеса, от шести декември та до след рождения ти ден, ах, Исусе. Между другото - Честити рожден ден, Исусе, ти като царска особа имаш право да си избираш кога да празнуваме рождения ти ден, и добре си се спрял на датата на езическия празник, отбелязващ  зимното слънцестоене, а в наши дни съвпадащ с шопинг истерията.

image

Откак започна втория си мандат на Баце гачи му пресъхна красноречието, но ритането на топка  изглежда изкарва най-доброто от него.Така след коледен турнир в Царско село той даде поредното си епохално интервю за да обясни, че е подхванал Коледните чудеса тази година по-отрано: От 6 декември до последния работен ден изплатихме 3,17 милиарда лева по КТБ. Последните десетина дни направихме много важни неща - дадохме коледни надбавки, пуснахме еврофондовете, разплатихме по общините. Дадохме 12 млн. за залата в Пловдив. Дадохме 10 млн. за залата във Варна

Това не са нормални неща, нали? Следователно са чудеса, нали? Забрави да спомене, че си е отпуснал и един милион за тротоари в Банкя, щото е скромен. 

И защото се е преработил от творене на чудеса имаше право да разпусне с малко ритане на топка. Но дори и отпочивайки си натвори няколко малки чудеса. Агенция ПЛИЦ аха да се задави от радостно ликуване колко голяма е Силата му: Бойко Борисов разгроми с 6:1 ЦСКА и спечели коледния турнир в "Царско село". Може би не по най-спортменския начин:

 image 

От мачлето на Баце произлязоха не една и две новини (още едно чудо). Което идва да покаже, че ако Орешарски вместо тенис на маса играеше футбол можеше още да управлява.

Но това не е всичко -  Баце ще ни вдигне тока, но неусетно, от април или юли. Така мачът между Зелените вампири и Българите продължава по сценарий.
Категория: Политика
Прочетен: 2114 Коментари: 1 Гласове: 8
Последна промяна: 29.12.2014 15:47
Има ли по-полезно и приятно четиво, а мистър модератор? 
Блогегето is strong with this one------------------------------------------>

image
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2060 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 28.12.2014 15:11
#АманОтРекламиБе 

Уж съм го спрял AdSense-а, а рекламите ме заливат отвсякъде, не само в моя блог, а и в другите. Я чакай да видим ако турим тука един AdBlock. И воала, или както казваме ние - разгеле, няма реклами нито тук, нито там.  Турете си го и вие.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2331 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 28.12.2014 14:55
#аманотмързели #ТиСиПълнаНулаБлог.бг

Може би сте чули от телевизията или новинарските сайтове за този нов  Паисий, оглавил министерството на образованието -  министър Пълната нула/Тодор Танев? Може би щяхте да чуете за великите му прозрения и страстта му да снима ученички в бели престилки, и да им се натиска първо в блог.бг, ама не. Защото когато качих клипа в youtube не го споделих в блог.бг, а в Туитър. О, вярно, то и да исках не може да се споделят клипове, нито пък снимки или аудио в блог.бг, за разлика от други платформи, които няма да спомнаваMBLR.   

Защото блогбегето още е в каменната ера. Единствената добавка за браузър е за Интернет екпслорер и тя е за копи-пействане на текст. За разлика от други платформи, които няма да спомнаваMBLR, те са направили всичко възможно да насърчат потребителите да споделят текст, снимки , аудио, клипове. Обаче тук по Дянковски смятаме, че със затягане на коланите ще се постигне повече. Даже няма да си мръднем пръста да вклчим блог.бг в shareaholic или addthis. Ще го караме като триглодитите,  оцелели милиони години без да евоюлират, щото всичко ни е наред и не ни трябва развитие, нали?! Ще се снишим в първичната тиня за да оцелеем.

Но и да бях споделил клипа тук чунким някой щеше да му обърне внимание, нали, драги модератори? 

И знаете ли какво ми отговориха на предложението за добавяне на блог.бг в shareaholic или addthis? НИЩО, щото всичко ни е наред и не ни трябва развитие, нали? А междувременно Tumblr пусна Exploreщото видите ли, ги критикували, а те будалите решили да направят нещо, за разлика от блогбегето. То и тука никой не го и критикува де.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1774 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 28.12.2014 18:11
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777505
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094