Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777521 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Декември, 2007 г.
Партия Атака с голямо удоволствие съобщава,че утре по обяд в 12:00 архонт Слави Бинев ще води празнична Новогодишна литургия.Отчитайки огромния технологичен напредък на своите привърженици от партията обещават  литургията да бъде излъчвана с видеокамера директно и по Скайп/Skype от потребителското име на архонтина arhontslawi@skype.

Богослужението първоначално трябвало да бъде за мир,любов и братство,но в светлината на последните събития около партия Атака това за братството е отпаднало.Освен,че ще се моли за мир и любов архонт Слави ще заклейми хомосексуализма, педофилията и всички национални предатели.Особено онова бледо копие на Волен Сидеров водачът на тенгрианската армия и водещ на телевизионно предаване по ББТ Боян Расате.

Архонт Слави Бинев се надява да се впише в историята като първият българин  водил литургия по Скайп.Той ще спука балон с образа на Боян Расате символизиращ кухите обвинения които снася в предването си.Очаква се Негово Светейшество архонт Слави да нарече Расате мижав телевизионен водещ,ламтящ за славата на Николай Бареков,но не можещ да стъпи и на малкия му пръст.

P.S.Ето аз си умивам ръцете.Д.В. отсъства.

Последна промяна 01.01.2008.Окей.Това беше майтап.Ако съм подвел някой съжалявам.Това не се отнася за  модератора на блог.бг.Все още смятам,че Гео и компания заслужават да бъдат нашибани с камшик пред НДК заради дизайна.Това последното също не беше сериозно.
Категория: Политика
Прочетен: 15869 Коментари: 36 Гласове: 0
Последна промяна: 01.01.2008 22:04
imageМалко Кабала.Или нумерология.

Много е лесно да се докаже,че в Бойко Борисов се е вселил самия Дявол.Обикновено при такива доказателства се взема разстоянието от Земята до Луната,разделя се на разстоянието от брадичката до пъпа на Бойко и така нататък докато се получи 666.







Доказателството е много просто-вземат се първите букви от


бат бойко борисов

и се получава числото на Звяра 666/ббб.

Някой да не каже после "Ни знаехми,че и той и мъскара кат" другити".
Категория: Политика
Прочетен: 6750 Коментари: 10 Гласове: 0
Последна промяна: 31.12.2007 18:48
Какво мислите за раздаването на милиард и кусур лева от бюджетния излишък в края на годината:



  image

Александър Божков, бивш политик принуден да изкарва прехраната си като радиоводещ:
-Това беше коледен подарък на корумпираната власт за олигарсите. Направо ми призлява при мисълта те да  забогатеят още повече. Ще ми се и аз да бях олигарх.


image

Симеон Сакскобурготски,нереализирал се до момента като монарх,принуден да работи 4 години като министър- председател:
-Толкова много злоба има в някои хора,толкова са завистливи. Честно казано боли ме жезъла за мнението на измислени икономисти за излишъка.

Категория: Политика
Прочетен: 2768 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 22.12.2007 20:07
Преди една година имаше голям шум в защита на  Иво Инджев.Сега обаче,не знам защо има пълна тишина като журналистът си призна,че на 20 години  сам е отишъл в Държавна Сигурност да се предлага за агент .Това обяснява защо "Джеймс Бонд" като му е писал имейли за президента го е наричал колега.
bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=4017
 
Категория: Политика
Прочетен: 3431 Коментари: 6 Гласове: 0
12.12.2007 22:25 - POLITIK KILLS
MANU CHAO - POLITIK KILLS.MP3

politik need votes
politik needs your mind
politik needs human beings
politik need lies

 

Категория: Музика
Прочетен: 2743 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 12.12.2007 22:39
Тръгна  четвъртата национална телевизия TV2,или ТВ2 .В нея засега преобладават  водещите с нестандартна сексуална ориентация -Азис ЪЪЪЪХ! водещ на "Шоуто на Азис" и прекалилия с инсталирането на нови зъби Дим Дуков,водещ на Пирамида.
Огнян Димов, генерален директор на ТВ2 като го питат кой стои зад този твърде гей  проект и кой инвестира в него  отговаря "международен инвеститорски консорциум, базиран извън България".
Според един вестник зад ТВ2 освен Красимир Гергов стоят и супер-мега-капиталиста  Иво Прокопиев и социо или политолога Иван Кръстев.Ако са те има защо да се крият-за да не им лепнат етикет "тайното гей общество,което управлява България".
Категория: Новини
Прочетен: 3162 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 02.12.2007 12:49
Всяка година,по няколко пъти,различни по калибър български земеделци,от частни арендатори на стотици хиляди декари до собственици на няколко крави в Родопите стачкуват и пищят като заклани,че са на ръба на фалита и искат помощ от държавата.Тая година държавата беше много благосклонна към бизнеса, намали осигуровките и така му остави милиарди левове печалба.Но земеделците май не намазаха нищо,пак са на ръба на фалита и протестират в цялата страна срещу некомпетентното ръководство на земеделието.Онова в Министерския съвет дето води политика на земеделски геноцид.Вчера земеделците изкарали по пътищата трактори и комбайни окичени с плакати  "ЗА ДА СТЕ НА ВЛАСТ ДАЙТЕ И НА НАС",барикадирали се зад машините и блокирали за час някои части на страната имащи нещастието да имат богата почва и бедни българи.Земеделците били  бесни,че обещаните им 147 милиона лева  субсидии не са предвидени в бюджета и че бедните безработни българи бягали в чужбина да работят в чуждестранното селско стопанство,а властта не си помръдва пръста да ги върне или да внесе бедни безработни македонци и руснаци.Не га и срам властта!
Категория: Новини
Прочетен: 1665 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.12.2007 21:46
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777521
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094