Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777510 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Март, 2011 г.
2 3  >  >>
image

   Ето снимка на управляващия ни Пинокио от подривния сайт Фацебоок, управляван от Ал Кайда и комунистите, обединили силите си да свалят верните приятели на Барик Обима по света. Според хактивистите излиза, че Бате Бойко по три пъти на ден трябва да си кастри носа, защото непрекъснато расте от "лъжите" му-че Варна била село, че операция "Зората на Одисеята" била авантюра без ясна цел... От фейсбука на "1-ви Април - Ден на лъжата, ден на ГЕРБ". P.S. Утре ако някой блогър не пусне постинг за 1-ви април, трябва да бъде прегледан за шап.
Категория: Политика
Прочетен: 7699 Коментари: 3 Гласове: 5
Последна промяна: 31.03.2011 22:01


В събота великият мъж с IQ 990 напусна мегаполиса и столица на Вселената Банкя и се разходи до Варна за една лекция по садене на картофи. Друга цел на посещението му беше да "открие" автобуса за местните аборигени. Без срам и угризения той сподели безценните си мисли за Варна:

Еми, ще си стоите село.

Когато Евгений Дайнов направи свиркана премиера във вестник Седем написа, че гаджето му Бойко е мразено от селските лузъри, кой да знае, че половината от тях са варненци?!
Категория: Политика
Прочетен: 3505 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 31.03.2011 21:03
1. Министърът на малките пици Симеон Дрянков:В бюджета няма пари за увеличаване на минималната работна заплата. 

 2. Четири и половина милиона лева ще струва на българския данъкоплатец участието на фрегатата ръждясалата гемия "Дръзки" във военната операция на НАТО , о, значи не било война, за Либия.  

3. Дянков: Социалният министър Тотю Младенов да намери пари за по-високи заплати.

  По примера на финансовия министър следва прехвърляне на отговорности във властта:
-Веждито ще строи АЕЦ Белене.
-Герберските депутати Николай Рашев и Николай Коцев ще напишат учебниците по история и как България се е освободила преди 500 години от турско робство.
-Бойко Борисов ще вкара ФК Витоша Бистрица в Шампионска лига.
-Симеон Дянков ще се погрижи да ядем само здравословна храна.

 Хвърлянето на пари за война и отказването на пари за заплати има един резултат-така се убиват хора.  
Категория: Политика
Прочетен: 1937 Коментари: 1 Гласове: 5
Последна промяна: 07.04.2011 18:53
Продължава хитовия сериал "Аз съм невероятен задник, министър-председател на България и мога да използвам думите, както Джак Изкормвача скалпела". Попитан за починалия негов бирен министър в сянка Михаил Михов Бойко Борисов реагира по свойствения за него арогантен и безчувствен начин: 

Защо мен ме питате? Аз какво да направя?

 Какво си мислят шибаните журналисти? Че Бойко Борисов има бездънна торба с добри маниери ли? Или че може да съживи Мишо Бирата и да го превърне в кръвожадно зомби?
Категория: Политика
Прочетен: 2597 Коментари: 3 Гласове: 5
Последна промяна: 30.03.2011 21:49
Една от най-най-най-опасно тъпите постъпки на  министър-председател на държава в Европейския съюз е арогантно да се подиграва с гражданите на страната, както направи Принц Картофчо при Диана Найденова.  

В правителството обаче има достатъчно болни мозъци да  публикуват този ужас в сайта на правителството. Боже, помолете се, преди пак да го видят очите ви.
Категория: Политика
Прочетен: 4451 Коментари: 11 Гласове: 9
Последна промяна: 26.03.2011 17:49


 С гласовете на Бойко Борисов, депутатите от ГЕРБ Николай Рашев и Николай Коцев, освободили ни преди 500 години от турско робство и водещата Диана Найденова, и за фон Daft Punk с Derezzed-The Glitch Mob Remix
Категория: Политика
Прочетен: 1153 Коментари: 0 Гласове: 4


 Отделни журналисти не са наясно с трудовите си взаимоотношения с Бате Бойко-тяхно основно задължение в риалити шоуто му е да се лигавят в негово присъствие и да не му задават неудобни въпроси. Вместо това те не пропускат възможност да го ядосат и да гo накарат да се чувства засрамен, че един от министрите му се среща с престъпник №1, друг фалшифицира документи, че министъра на бирата нарушава закона... 

  Докога смятат журналистите, че могат да продължават с това омаскаряващо поведение? Да не си мислят, че премиера си няма друга работа освен да седи на сладки приказки с тях? Кога ще му остане време да рита топка и да открива магистрали?

 Казват, че ако се вглеждаш в дърветата, може да не видиш гората. Но ако се взираш в гората няма да видиш дървоядите 

  Така почти всички медии се фокусират върху безработицата, Либия-я-я-я-я-бя-бля-бля и си заравят главата в пясъка за да не виждат разклатените нерви и неадекватното поведение на Бойко Борисов.

 А през последния месец не е имало пресконференция, от която той да не е избягал позорно уплашен от неудобен въпрос. Така стана вчера, когато го попитаха за срещата на Симеон Дянков с Октопода Алексей Петров.

Медиите си мислеха, че имат право на безкрайни пресконференции с премиера, но не  защитаваха това право, когато Бойко бягаше от тях. И сега правото им беше отнето.

Но може би както става обикновено, от случая с ДДС-то до Либия, Бате Бойко ще размисли и ще промени решението си.
Категория: Политика
Прочетен: 2659 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 01.04.2011 16:15


 Депутатите Николай Коцев и Николай Рашев от ГЕРБ поздравиха българите с Първа пролет, дошла  в България по думите им за първи път на този ден преди 500 години. 

  Според тях през последните четири и половина века   празника не е бил празнуван, защото е бил забранен от управлявалият 450 години комунистически режим.

 Двамата се похвалиха, че с 1 милиард лева ГЕРБ са ремонтирали въздушните магистрали за лястовици и щъркели, които били в много лошо състояние и станали  неизползваеми от птиците.

 Като част от плана за икономическа стабилност на правителството герберите раздадоха картофи за сеене и изнесоха лекция за последните модерни технологии за саденето им.

Николай Коцев обеща да развърти мотиката си в нивата на всеки желаещ нагледен урок.

 (Днес Николай Коцев даде интервю по БТВ и журналята пропуснаха възможността да го накарат да се почувства зле, в което и се състои 50% от журналистическата работа, като го попитат за 500-те години от Освобождението.)

Категория: Политика
Прочетен: 3191 Коментари: 4 Гласове: 3
Последна промяна: 24.03.2011 20:43


Разследваният за изнасяне на тайната рецепта за малка постна пица  от трезора на БНБ Симеон Дянков отиде на крака при нарочения от правителството за престъпен гений №1 Алексей Октопода Петров, също и шеф на Съюза за Стопанска Инициатива.  

Да си престъпен гений влиза в длъжностната характеристика на шефовете на работодателските организации. Също и "да   говориш на един език с финансовия министър".

 Което си пролича-Дянков беше приет с отворени пипала, двамата клиенти на прокуратурата обсъдиха пакта за финансова стабилност и накрая идеята на министъра получи подкрепата на Октопода. Още-постигнато беше споразумение пакетът за финансови икономии да бъде кръстен "пакт за финансов октопод на Дянков".

 Бойко Борисов, обявил миналата седмица, че среща между Дянков и Октопода няма да има, вчера се изненадал като научил, по какви мъже ходи слънчицето му.

Разговорите по пакта за финансова стабилност между Дянков и Петров вероятно ще продължат в затвора.
Категория: Политика
Прочетен: 2360 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.03.2011 12:13


Великото Картофено Интервю в
 предаването на Диана Найденова  "Опасно тъпо", в което Бойко Борисов се опита да подобри рекорда за най-гламав  премиер,  не намери място в сайтовете на  "Труд" и "24 часа".   

 А то беше фундаментално събитие в държава в отчайващото положение, което се лекува с безкрайна обиколка на политици из медиите. Егоцентричният ни, нагъл, безотговорен, безпомощен и безчувствен премиер каза, че и 2000% да скочи цената на картофите него това не го касае,
препоръча хората като него да си садят картофи и изнесе лекция как става това. 

 Напълно в духа на най-десните икономически идеи Бригадирът Бойко
ни посъветва да заграбим пустеещи земи за картофената кампания и за пореден път, отказвайки да поеме отговорност за нещо, най-арогантно пак хвърли вината за безработицата върху самите безработни, защото са "некомпетентни и неграмотни".

Може би
 в "Труд" и "24 часа" си мисля, че те са над подобни неща като картофите, но премълчавайки за Великото Картофено Интервю всъщнocт потвърждават, че са тоалетна хартия на властта.
Категория: Политика
Прочетен: 3950 Коментари: 3 Гласове: 6
Последна промяна: 05.04.2011 10:37
Всяко съмнение, че в офшорния ни рай българските работодатели олигарси са престъпници се разпръсна. В събота на тяхна страна на заседание на съвета за тристранно сътрудничество в Министерския съвет се появи обявения за престъпник на престъпниците Октопода Алексей Петров

С човек като него в редиците си българските робовладелци ще се бранят по-успешно от профсъюзните искания за повишение на заплатите. И  ще продължават да осъждащ на мизерия народа. Което изобщо не е незаконно
.
 
Категория: Политика
Прочетен: 1283 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 22.03.2011 15:32
Категория: Политика
Прочетен: 1844 Коментари: 1 Гласове: 7
Последна промяна: 20.03.2011 23:52
Ето още един епизод от сериала "Защо никой не вярва на българските  медии".  

На 17 март в Ню Йорк Таймс излиза статия в която се описва акция на ЦРУ, при която  американски безпилотни самолети обстрелват пакистанския град Дата Кхел. Ако се вярва на Ню Йорк Таймс повечето от 26-те убити са възрастни и местни жители, преговаряли с талибани за мина за желязна руда.   Заглавието на статията е "
Безпилотни самолети на ЦРУ убиват цивилни в Пакистан".

 Преведено на български от услужливите ни медии това от военно престъпление се превръща в спечелена битка в борбата срещу тероризма. Заглавията са победоносни и ни изпълват с гордост и патриотизъм към Големият брат:  

"
Най-малко 24 екстремисти са ликвидирани при американски въздушен удар в Северозападен Пакистан"

"
Американски самолет ликвидира 12 бунтовници в Пакистан".
Категория: Новини
Прочетен: 1238 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 20.03.2011 15:58
imageДръгливият и вмирисан на тютюн трол Евгений Дайнов отново с блестящата си мъдрост разпръсна мрака на невежеството ни и хвърли светлина върху  виновника за лошия имидж на България в чужбина. След като предния път направи на салата лузърите от село, мразещи гаджето му Бойко, сега в "24 часа" той стовари своя гняв върху омаскаряващите България чужди журналисти: 

Представяме си някой типичен отговорник по България (плюс Румъния и Молдова) в някоя международна организация като ЕС, ОССЕ, СЕ, ОИСР и пр. Рано състарен, омачкан 35-годишен неудачник, когото всички подритват. Щом отговаря за нас, значи е последна дупка на кавала. И го знае. И отчаяно завижда на колегата на отсрещното бюро, който отговаря за Полша, Словакия и Чехия

Дайнов е виновен Бойко Борисов да обвини  
българина, че никога не търси вината в себе си
 
 
Категория: Политика
Прочетен: 1877 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 21.03.2011 08:31


Най-доброто лекарство срещу кризата в нашата кочина(цитат) e пропагандното риалити шоу на Краля на драмите Бойко с бодри интервюта, вдъхващи вяра в действията на най-демократичното, съществувало някога управление, влачещо ни победоносно към светлото бъдеще по приказни магистрали.

 Докато ни влачат към бъдещето някои от нас може и да са оковани и голи, но такава са заповедите на лорд Цвъцко, защото бъдещето е садо-мазо.

 И  нашият най-демократичен премиер днес се опита да разпръсне от екрана любов и оптимизъм, и да ни убеди, че животът ни не е безкраен низ от гадости. Препоръчваната доза е едно интервю на седмица в предаването на младият професор Вучков-Николай Бареков-  "Бодилник".

 Но в записания по-рано разговор с Бойко Борисов на въпрос защо президента мълчи за кризата, министър-председателят, размахвайки назидателно пръст на камерата като Кадафи, отговори с отвратително обобщение, обвинявайки българите, че са мързеливи и озлобени, като тролове:

Никога не търси вината в себе си българинът, никога. Че се е докарал да е безработен, че се е докарал да не го искат на работа. Щото не е достатъчно квалифициран или дисциплиниран или каквото и да е било. Той не се чувства виновен. Той търси виновен-правителството, Борисов, Бойко, никога себе си.

Обаче още в следващото изречение  се оправда, че никога не е обвинявал народа и се опита да замаже положението, казвайки, че в страната имало много кадърни хора.

 За високите цени той, в стила на описания от самия него българин, обвини:
незапомнената световна икономическа криза, световната финансова криза, цунамито и ядрената катастрофа.
А скоро и извънземните, надявам се.

 По повод на изтеклия в "Труд" доклад за автомагистрала "Тракия", според който тя се строи върху пепел Борисов отказа да коментира с обяснението: 
Не чета „24 часа” и „Труд”.

Следователно, всичко прочетено от Бате Бойко е истина и понеже "24 часа" и "Труд" не са в списъка му те са пълни с лъжи.

 Господарят на кочината направи и друго странно изказване:
Магистралата до морето е мечта за всеки българин.

 Българите по морето не че не са българи, те също си мечтаят за магистралата, за да ходят на почивка в София.

 Колкото до онези българи, на които не им е по джоба да ходят на море и
живеят с 230 лева лева, макар според министър Трайчо Трайков това да е невъзможно, както каза Бате Бойко те са озлобени мързеливци.
Категория: Политика
Прочетен: 5786 Коментари: 8 Гласове: 9
Последна промяна: 18.03.2011 23:17
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777510
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094