Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777507 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Март, 2015 г.
Я, какво е довлякла водата? Видра? Или гигантски воден плъх мутант, с големината на котка? Вие какво ще кажете, че е? 

 image

 Вижда се и дърво на което...ъмммм бозайника е бил и е му е изгризал кората.

 Мястото е блато или езеро, образувано от разлив на Марица или от разтопения сняг или и от двете. Имаше още едно изгризано дърво, а също и още една животинка, която плуваше, но това не се вижда на долната снимка. И патки имаше, но в далечния край.

image 
Категория: Туризъм
Прочетен: 4541 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 22.03.2015 22:40
18,08- Предаването закъснява с 8 минути от широко рекламираното  начало за 18 часа. Какво фиаско! Чакай, да не би да е започнала войната с Русия и главнокомандващия да се е скрил в бункер? Колкото Плевнелиев е президент толкова го има и предаването "Питай президента". 

  18,11- Разгеле, започнаха, с 10 минути закъснение от предварително обявеното време, май е трябвало да има и време за реклама, да живее пазара, а също и за лотария, което си е легална тв измама в национален мащаб.

image

  18,15- Кои са олигарсите? Президентът разтяга лукуми. А име? Йок. А кои са икономическите кръгове в държавата? Ни нам, аз съм президент не казвам имена.

  18,17 - Росен Плевнелеив (РП): не вярвам във силни фигури, които ще дойдат на бял кон и ще ни спасят. КАКВО???? Водещата не посмя да го попита дали Бойко Борисов не е точно такъв рицар на бял кон.

  18,18 - Защо няма осъден политик за разлика от Румъния? Институциите, работещи институции, справедливост и още клишета-виждам сблъсък на идеи, на нова коалиционна култура, пред очите на хората.

 18,20 - Пускат видео с Миков и Местан, опровергаващи РП, че имало консенсус.

   18,22 - Минахме към въпроси на граждани от ръководството на ДПС (Местан) - дали РП говори с езика на омразата и провокира терористични актове срещу ДПС? Ифтар, ифтар, ифтар, което се превежда като ненене.

  18,23 - Защо не наложихте вето на последния заем, а наложихте на заема на Орешарски? Нищо смислено, само кухи опорни точки за деца и иконо-мистици- тогава приходите били завишени изкуствено, а сега не.   

18,27- Говорят В. Симеонов и Сидеров. Защо лъжете, г-н президент? 

 18,28 - Те трбявало да направят разлика между съгласие и пълен консенсус, а и нищо подобно не съм казал. Всяка партия добавяля стойност.

 18,29 - Ред е на гражданите Цв.Цв и Радан Кънев.

 18,33 - РП: истинската социална политика е тази която дава възможност на всеки да изкара пари? На коя планета живее тоя? Планетата Идиот? Или БКП,  защото подобна политика имаше при комунизъма.

 18,34 - Ред е на мъжът на годината да зададе въпрос. Това не е нито ББ, нито РП: търсите ли българските стоки.

  18,36 - Параолимпиец пита: нужни са толкова скъпи автомобили на политиците?

  18,37 - Президентът, който бил един от най-охраняваните хора мечтаел да кара кола, щото нали сега не му позволяват от съображения за сигурнсот. Страхотен отговор. Той не е виновен бе, че тъне в лукс, заедно с другите политици. 

 18,39 - Не бива да си позволяваме излишен разкош. Да де, ама въпроса беше защо си го позволявате. После минахме по тъча и стигнахме до изборите.

   18,40 - Какво ще си купите с едни 35 лева, колкото са едни детски.? Виж ся, проблема бил, че не произвеждаме.

   18,41 - Костюмчето български ли е, г-н президент? Българско (от Своге).

  18,41 - РП: НЯМА НИЩО ПО-ВКУСНО ЗА МЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ РОЗОВ ДОМАТ, С МАЛКО СИРЕНЕ, С МАЛКО ЗЕХТИН. Български зехтин, нали? 

  18,42 - Кой е виновен за енергетиката? Според Гламчо - Държавата. Но слагал там и себе си. Вече няма Голям шлем, а саниране. Май Гламчо не е чул как вчера ББ призна, че Големия шлем е спрян от лоялност към ЕС.

  18,43 - Либеразацията е много важна. С нея ще имаме повече тръби. За съжаление реалността не е съгласна с него. Той избрал ниската цена, а не транзита на газ. 

   18,45 - Неговата позиция не е против Русия, а ЗА върховенството на закона, на честни избори да се избират правителства. Мир и просперитет може да има ако има ред. Да, но Минските споразумения не се спазват от ЕС и САЩ, който вкарват въоръжени сили в Украйна. Освен това САЩ не се е отказала от традицията си да прави преврати, в чужди държави.

    18,46 - Наводненията са нещо екстремно, разбираш ли, не било нормално това което се случва, УЖАС, това което имаме като наводнения вече не е потоп,а нещо повече.

18,47- Ред е на гражданите доброволци, помагали при наводненията да задават въпроси.

  18,48 - Веднъж в Благоевград президента спасил един удавник. А в Германия редовно бил вадил хора от катастрофирали автомобили. Поне десетина пъти. Е, предполагам като спиш по паркинзите е така.

  18,49 - Кога ще имаме армия, а не наемници? Ми то сме имали армия. Май не я забелязваме, щото е микроскопична. Освен това КТБ изяла парите за армията, където потънаха 3 милиарда и не знаел колко точно президента. Важното са милиардите, милионите са подробности.

 18,52 - Клипове с баба и дребен ученик, който говори с политически клишета. 

  18,52 - Втори мандат? Гърчим се като червей, сега съм тук, всякакви сметки са контрапрофуктивни, и още дзем лакърдии, които завършат феерично с ще кажа КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО

 18,53 - Плевнелиев призна, че няма спомен на кого е израза  КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. Водещата си затрая. Или си беше глътнала езика?

   18,54 - Има ли диспропорции в правителството на ББ? Тука се оплете президента съвсем, или не разбра въпроса или плочата в главата му се върти ей така по навик и квото излезе. само и само да не засегне генералския началник.

 18,55- Суперлативи за вицепремиера по социалната политика мммммм...ммм, ЗАПЕЦНА, не можа да се сети за името му, добре че водещата му го напомни.  Ама той знае кои са минситрите на Барако Бамер, не българските.

  18,56 -Това май беше сигнал "Закривай".

  18,58 - Поне половината въпроси бяха от политици, мъже на годината, баби на годината и деца на годината, започна късно, свърши рано, и слава Богу, че ако го баха питали за още някой министър щяхме хептем да станем за смях, щото накрая взехме да даваме фира. А водещата верноподанически знаеше кога да си замълчи за да не изложи главнозабравящия. Нито един от моите въпроси не беше зададен, като например "Сноудън герой или предател е?". Но като се има предвид, че Плевню забрави кой е социалния министър напълно основателно, да не го повредим...още повече с подобни въпроси с повишена трудност.
Категория: Политика
Прочетен: 21683 Коментари: 3 Гласове: 9
Последна промяна: 21.03.2015 18:27
image
So tv. Very viewerz. Much fun.

Чакай да се похвалим в тая социална мрежа как БТВ ме забеляза в оная другата социална мрежa.  

http://btvnovinite.bg/video/videos/emisii/btv-novinite-v-17-chasa-04-03-2015.html 5"30"" 
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3836 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 04.03.2015 20:05
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777507
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094