Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777614 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Март, 2007 г.
2 3  >  >>
Известни личности или разглезени травестити, дали има разлика в тоз Вип брадър хич не знам.Но ето една от набедените за "известни личности" Петя Павлова на която името досега в България са чували пет човека ще стане много известна.И майор Деянов,a.k.a. професор Данаилов може да си я вземе да си я включи в рекламата "пратството уграбва" без пари,щото Петя била  голям защитник на правата на Джаба и дрогираните холивудски парчета.
Много модно стана да се писва за брадърите и да се плюва по тях,ама това си е част от стратегията.Не е като с айдъла нъл тъй?
Ама много гей-вид има сайта bigbrother.bg!
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2929 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 08.04.2007 20:30
Онзи изпечене мошеник  Румен Петков и армията му от компютърните гении си мислят,силна дума според мен,че ако тракера на аренабг.ком бъде затворен и остане само един списък с линкове с описание пиратството в България ще спре.
ХА-ХА-ХА!Аренабг са решили да покажат ,че знанието и мисленето  не   виреят в изпълняващото поръчките на вещицата Станислава Армутлиева  МВР:

Нека пробваме нещо заедно !
То е съвсем просто за изпълнение. Необходимо е само да свалите и сийдвате това:
Teenage Mutant Ninja Turtles TMNT 2007 PDVD CUSTOM SWESUB DVDr-S
Може да не ви трябва този рилийз, може да ви се стори прекалено голям, но го направете ! Ще помогнете много ! Съвсем скоро ще разберете защо. За сега е добре да обърнете внимание на скоростта с която ще го свалите и някои други параметри на този рилийз.
Коментирайте ТУК (ако форума не е претоварен) 
Подсказващи въпроси:

1. Нормално ли сваляте ?

2. Кой е тракера ?

3. Ако АренаБГ затвори тракера си и остане само една "черна дъска" с линкове ще се промени ли с нещо комфорта на крайните потребители ?

4. Или и линковете ще забранят ? Ами то тогава и Google  е "пътник" в България. Или я направо да забранят Интернет и да горят PC-та на клади.

5. Ще намалеят ли новите филми, музика и игри ?

6. Ще сваляте ли по-бавно ?

7. Кого ще арестуват тогава ? Тези които само свалят, ли ? Но нали само преди седмица г-н Василев от ССлС ги амнистира с изявленията си в медиите ?

Аз   мисля,че "Костенурките нинджа" с тракер Пиратдският залив ще се дърпа повече както са решили да пробват отколкото ако тракера беше  аренабг.

И ко праим ся пиратството като фърка като лудо Румене?

Вчера в НС Румен Петков съвсем естествено изкриви  истината  за законите за пиратството в Европейският съюз.
 segabg.com/online/article.asp?issueid=2597§ionId=2&id=0000405
Категория: Технологии
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.03.2007 11:01
Класация на медицинското списание The Lancet за   най-опасни наркотици  :
1.Heroin 2. Cocaine 3.Barbiturates 4.Street methadone 5.Alcohol 6.Ketamine 7.Benzodiazepines 8.Amphetamine 9.Tobacco 10.Buprenorphine 11.Cannabis 12.Solvents 13.4-MTA 14.LSD 15.Methylphenidate 16.Anabolic steroids 17.GHB 18.Ecstasy 19.Alkyl nitrates 20.Khat

Най-големият производител и трафикант на наркотици през 19-ти век е била британската Източноиндийска  компания.И е имала  монопол в Британската империя,а бедните майки са слагали  в храната на малките деца опиум за да ядат по-малко.

Бандата изпечени мошеници които понякога за благоприличие  наричаме Mинистерски съвет започна да ги застига дългата ръка на Закона.Надявам се той да им стовари няколко тона справедливост на кратуните.
    1.Прокуратурата погна бившият военен министър и настоящ депутат Николай Свинаров за сделка за 6 самолета за 33,2 млн. евро.
    2.ДСБ  
дават на прокурор
борецът за авторските права на Ваня Щерева и Джаба Хатянина министър Румен Петков  за фалшиви документи.
    3.Министерският съвет и Станишев отиват на съд заради Натура 2000.


"Какво гласувахме днес ли? Никой не знае." Такъв отговор давали в четвъртък повечето депутати само минути след като  приели окончателно важни текстове от закона за лекарствените продукти в хуманната медицина.

Тази седмица по Битиви нямаше нито едно интервю с бате Бойко,но го замести Радослав Точев който ми  заприлича   на
 младият Евгени Минчев.
Десетина младежи чакали от 16 часа в неделя да може в понеделник   ГЕРБ  първи да се регистрират.Младежи,а ?За една девойка не съобщиха и това е много,много подозрително!

Цяла седмица върви гейският ВИП Брадър 2,хвърлих му едно око за 10 минути и се отказах   от  Азис и Ники Кънчев.

В сряда четата на Стоичков завърши 0:0 в София с Албания.Не се разочаровах защото и не очаквах нещо хубаво от този мач.Боби Михайлов защо да не даде още   десетина шанса на Стоичков,белким ни класира на Европейско или Световно?
25 март 2007  три дена преди мача с Албания
Родният футболен селекционер Христо Стоичков ще получи по-късно днес видеозапис и анализ на мача Албания- Словения, който се игра вчера в Шкодра и завърши 0:0.

Емил Кошлуков и неговите суфльори се борят с ботсванци,азербейдажанци и тринидато-тобагци кой ще изстиска повече от
информационните и комуникационни технологии.


Категория: Новини
Прочетен: 1557 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.03.2007 09:18
Преди около месец варненският депутат Христо Кирчев донесе вода от десет дерета да обясни колко опасно нещо е Натура 2000:земята на хората ще се национализира, ще дойдат мърляви еколози, ще си опънат палатки, ще развъждат тюлени-монаси и ще осмърдят всичко на риба.Б-р-р-р-р.В интерес на истината срещу Натура 2000 не беше само Христо Кирчев със своите тюленски мустаци,а почти всички депутати,с изключение на  Евдокия Манева .Тази защита на инвеститорските интереси приличаше сякаш депутатите ръфат Зайченцето Бяло живо.Добре,депутатите са алчни и корумпирани типове и може и да ядат сурово заешко.

Обаче днес почти всички депутати се обединиха не срещу птичките и пчеличките,а срещу българските медици които гният в затвор в Либия и отникъде надежда за тях не виждам .Освен ако не стане чудо.Депутатите не рачиха да се напънат и да променят закона за да могат осъдените на смърт да се кандидатират за евродепутати.И пак донесоха от десет дерета вода да обясняват колко е лошо е предложението на Яне Янев да се промени закона и медицинските сестри да станат евродепутати.

Кадафи може и да не ги освободи,но не пречи да се опита,нали?Ами да,нали ако сестрите станат евродепутати ще вземат местата на някои от "нашите" хора.Депутатите  пак доказоха,че нямат съвест и планини от трупове не ще ги спрат да докопат пържолата.Но когато пак се появят по телевизиите лицемерно ще са с лентички.

Заместник-председателят на парламентарната група на левицата Ангел Найденов каза, че тази идея е натоварена с много спекулативност и популизъм.
Заместник-председателят на ДПС Лютви Местан заяви, че в тази идея има повече популизъм, отколкото реализъм, защото тя няма да помогне за спасяването на медицинските сестри.
Заместник-председателят на ПГ на ОДС Христо Кирчев каза, че не трябва по този начин да се подиграваме с ужасните условия, в които се намират медицинските сестри. Той определи идеята като много лош анонс към тях. Да се правят популистки изказвания, че могат да бъдат спасени по този начин, е нечовешко спрямо тях, смята Кирчев.
Категория: Политика
Прочетен: 3006 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 28.03.2007 20:02
От МВР са много доволни,че продължава да се спазва традицията всяка седмица да бъде намиран по един човешки череп,независимо дали е на престъпник или на полицай.Главен комисар Петкан Драганов съобщи,че в Южният парк тази сутрин е бил намерен череп и изказа личното си мнение,че е на компютърният гений от ГДБОП Явор  Колев:

"Всички улики сочат,че организираната престъпност в събота е принесла в жертва  колегата за да умилостиви своят зъл бог Торент."

Според сайта vsekiden 40-годишният американски агент Джак Бауър с  одобрението на Румен Петков е донесъл главата на Явор Колев на митинга за да се внедри успешно в престъпната секта на младите пирати.

Министърът на вътрешните работи Румен Петков отрече това и каза,че не е толкова сигурен дали черепът е на Явор Колев:
"Може това да черепът на Явор Колев,може да е на някоя нещастна жертва на бродещото в Южният парк гиганстко чудовище Чупакабра или Бойко Борисов отново се е превърнал във вълк и изял някой общински съветник.Версията за Явор Колев обаче се подкрепя от факта,че преди това и той като Иван Може е давал интервю на Николай Бареков."
Категория: Забавление
Прочетен: 1861 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.03.2007 10:26
Все повече се убеждавам,че е по добре да съм конска муха отколкото да имам морал на политик или партиен блогер.
Доста отдавна забелязах,че блогът на Александър Божков(известен още и като Господин 10%)  се превърнал в  огледало в което да се отразяват медиините изяви на бившият десен министър който  подаде оствка от  правителството на Костов от не един пост.
Предпредпоследният му постинг (излезнал и във вестник Сега от тая седмица,но това не го пише АлБож в постинга си,даа загря той) показва класическа дясна параноя-за всичко лошо  е виновна държавата,ама за всичко.Държавата и правителството преследват навсякъде доброто дясно.В блога на хобитът е същото-параноя до шия .
Бизнесът изобщо не е виновен,че харчи десет пъти повече ток отколкото в Западна Европа.Така се прави дървена философия  и десен блог-обвинявай за всичко правителството и държавата и винаги ще има малоумници които няма да забележат на АлБош гигантстките  глупости
-Гусин 10 % изобщо не се съмнява в тези  данни за 10 пъти повече разходи за енергия,но щом му отърва значи са верни нали?
-Гусин Бошков не казва кой докара милиардите инвестиции в Марица Изток,ма как ще си признае,които вдигат и ще вдигат цената на тока
-Гусин 10% едва ли знае как се работи на новите площадки на Марица Изток,щото аз разбрах,че там се работи на минимална заплата,а се дават много повече пари
-Гусин Дяснаикономика всъщност иска държавата да субсидира производителите на еленергия от възобновяеми източници плащайки им повече отколкото на АЕЦ.Те това е десен иконимист,само да си му седнал от дясната страна,че да ти подава.
Гусин 10% е много запален по възобновяемите източници,но ако неговият дом  трябва да бъде потопен на дъното на язовир и го обезщетят със земя на баира откъдето да гледа всеки ден многомилионните кубически метра безумие може друга песен да запее.
И как в тоя  вестник Сега една свястна снимка не могат да качат в сайта си,тея там всичките ли са кръгли идиоти.В този новинарски сайт имат  най-лошите снимки.
Категория: Политика
Прочетен: 3440 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 27.03.2007 20:37
Кока - Кола се правела от червеи --> или по-скоро насекоми които се използвали  за цвят -->

Негово Сатанинско Величество Симеон Втори е продал не само душата си на Дявола за сто хиляди декара земя,но и 11-ият си внук.
Горките родители със Симеон-Хасан:

image


В почивните дни когато нормалните хора копаха лозе и садиха лук политиците от БСП и НДСВ работиха представяйки кандидатите си за евродепутати.В тях има:
-само един ром
-нито един турчин
-затова пък има двама евреи което си  е класически  ционистки заговор
-една бивша тв звезда която от много работа като политик е станала сто кила

Ще научим в близките дни какви точно машинации кроят общинските съветници на БСП срещу Бойко Борисов и какво са намислили за да го изпързалят с боклука -->

От утре с Азис(така чух) и доста чалга звезди започва ВИП Брадър 2:GET RICH OR TRY FUCKING

АмериканскиятСенат се предаде на терористите в Ирак и  иска да изтегли американците през 2008 от Ирак.Джорд Буш напук на конгерсмените обясняваше колко е хубава войната,така че що да не продължи още стотина години.

Иракчаните отпразнуваха четвъртата годишнина от началото на войната  по обичайният начин:взривяваха  коли-бомби.

Главатарят на престъпната организация Топлофикация остана в затвора.
Категория: Новини
Прочетен: 2348 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 28.03.2007 10:29
Те вече се подготвиха за митинга:image
От дясно на ляво:

Али Хайредин- водач на българският клон на Ал Кайда,на която ГДБОП затвори два сайта.Хайредин беше така любезен да достави всякакво талибанско оръжие.
Георги Константинов -най-видният български анархист и борец за по-добро роботронно общество.
Иво Прокопиев-съвременен български пират,с чието любезно финансиране ще свалим властта,ще намалим данъците,ще увеличим пенсиите и ще пуснем пак торент-тракерите.
Сергей Брин-основател и мажоритарен собственик на най-голямата пиратска компания google.Наскоро срещу google беше заведено дело за 1 милиард долара за пиратство.
Последният в дъното пожелал анонимност  е един от многото българи недоволни от спирането на замунда.нет.Той беше приготвил 20 кила развалени домати и яйца за четвъртък.
inet  безпричинно подозирайки в симпатии към БСП кметът Борисов недоволстваше,че   митингът  на феновете на торентите   е преместен от четвъртък в събота,но кметът си имаше скрити мотиви.Като врял и кипял във защитата  на властта той знае,че най-лесно  се  прави държавен преврат в почивен ден когато Народното събрание и Министерският съвет са най-лесни за превземане от революционери.
Всички недоволни от управляващата тройна коалиция да заповядат  в Южния парк пред постоянната сцена към 5 без нещо.Смятаме до мръкване да свалим  тираничното и предателско  управление на коалицията което не само забранява свободният обмен на файлове,но и ожениха тайно вчера 11-ия наследник на Негово Величество Симеон 2-и за една от наследничките на  турския султан и така направиха напълно възможно обединението на България с Турция.Не ги е срам тез от коалицията.


Категория: Забавление
Прочетен: 1643 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 01.11.2007 09:01
"Ще оттеглим филтрацията, тя беше наистина крайна мярка и имаше за цел да защити потребителите", каза за "Дневник" вчера ръководителят на отдела за компютърни престъпления в дирекцията Явор Колев.-->

Директорът на столичното следствие Светослав Василев  обясни, че полицейското разпореждане за филтрацията е помогнало да се запазят данните за обмена на файлове.-->

Столичната следствена служба и Главната дирекция за борба с организираната престъпност са отменили полицейското разпореждане, с което бе филтриран достъпът до интернетсайта ArenaBG.COM. Това съобщи заместник-директорът на Столичното следствие Светослав Василев пред репортер на БТА.
Филтрирането е било разпоредено само за няколко дни, за да бъде ограничена външна намеса над торенттракерите.-->  (за да се запазят данните за обмена на файлове)

Някой лъже като разпран,но защо трябва да ни учудва,това е нормално за държавните служители,те депутатите и министрите ще умрат от глад ако спрат да лъжат.


От блога на Нели Огнянова http://nellyo.wordpress.com/

Конституцията на РБ (чл.40) предвижда забрана на цензурата и спиране на носител на информация (печатно издание, но няма съмнение, че нормата се отнася и до останалите медии) “само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността.”

[Допълнение. Става ясно от първа страница на разпореждането, че е съгласно Постановление на следовател при Столичната следствена служба по образувано наказателно производство 27/07.]

 nellyo.files.wordpress.com/2007/03/423111638_cd5adc1b0e_b.jpg

image
Още документи за филтрирането на БТК
http://isoc.bg/images/gdbopfiltriranepage1.jpg
http://isoc.bg/images/gdbopfiltriranepage2.jpg
Категория: Технологии
Прочетен: 4774 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 23.03.2007 09:27
Днес по bTV   малко след седем  сутринта едно нещо ме разсмя и почти ме разсъни-от утре до неделя  щяло да има семинар "Журналистите и високите технологии" на който бг журналисти щели да учат мръсни думички като:
уеб 2.0
екс-пи(щото сутринта по битиви показаха,че  Уиндоусът им  98 или МЕ, дали не  и 95)
блог
браузър
истинска свобода на словото
youtube,vbox,vdub

Нашинските журналисти,че не са стока,не са,ама сега стават за смях на кучетата и котките.Светът отдавна е село,но нашенската журналистика се прави на високомерно гражданче и си разпространява вестниците Труд и "24 часа" по интернет само като платени pdf  файлове,отказва да критикува свои хора като Иво Инджев които не поради мързел го изритаха от Битиви и Николай Бареков на когото нямаше да му се размине току-така в една по-добра държава.
Сутринта видях по Битиви моят любим блог  и си мисля,че някои журналисти ще вземат идеята му и ще я пренесат в България като започнат да критикуват крайно обидно всички партии,но без ГЕРБ и Бойко Борисов.Не че аз не го правя,но аз си пиша  най-вече срещу Бойко Борисов.
Българските журналисти ако решат да си правят блогове ще трябва малко да се напънат за да не заприличат блоговете им като  този на Александър Божков в които гачи 90% от постингите са копипействани скучни   интервюта дадени на някои вестник или сайт и  някой музикален клип.
Мисля,че ще им трябва и по-богат кажжжгоде... речник щото като чете вестници понякога човек се пита хора ли са го писали или слепи и глухи роботи.
Категория: Новини
Прочетен: 3291 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 22.03.2007 22:25
В мрежата има всякакви дивотии,например ujas.org които приемат залози за следващото показно убийство,както и сайт на комикс умело маскиран под името"вестник Новинар" в който нещата се пишат така,че само и само да излъжат по детски наивните и незапознатите да си купят комиксът или да продължат да посещават сайтът им.

 Добре,че не бях обявил залози за това дали бате Бойко ще се появи официалнлно облечен в дрехи в цвят различен от  черният защото той днес го направи и направо ме разби.Това е за мен истинска НОВИНА която софийският кмет е произвел.Разбира се журналистите си имат собствено виждане за това що е новина,за тях новината е,че Долни Богров се е извинил на бате Бойко.Или поне така каза той по Нова телевизия,затова и няма смисъл да се пита Дони Богров.Долни,че и Богров моля Ви се.Като им чуеш името на всеки става ясно,че освен да обижда кметове друго не могат.

Днес започна кампания "Спри болката" и странно,но до седмица щяла да се открива някаква болница за лекуване на болката.А главоболието трябва да се лекува защото е опасно-много често се случва човек  да изпадне в дълбока депресия и да се стигне до алкохолизъм или наркомании от постоянната болка.Добре,че Бойко Борисов не си носи всеки ден по един от плетените от майка му пуловери защото цялата нация щеше да се поболее.

Журналистите като едни от най-големите фенове скриха срамната дреха с която се развяваше в кметството идолът на нацията.Само Нова телевизия показа как беше облечен днес Бойко Борисов и това със сигурност е докарало  мигрена на герберите свикнали да виждат в бате Бойко един Нео който ще ги освободи от червената матрица,а не едно мамино синче което се докарва на селяните и носи селски дрехи.
Само след седмица  герберте които днес масово получиха мигрена  ще могат да се лекуват в болницата по неврология и психиатрия "Св. Наум".
Категория: Новини
Прочетен: 2148 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.03.2007 23:58
20.03.2007 14:31 - vodbg.com sux
Ееее не можах да се сдържа да не си запиша какво мисля за сайтът на Амотера(същите които си сътрудничат с министерството на културата за ограничаване на пиратството) vodbg.com.Ми,сайтът е пълен боклук защото:
-има някъф  звук чжжж на началната им страница
-после отивам на най-новото и каква изненада няма нито един филм от 2007-а.А сега е 20-и март,почти три месеца са минали от 2007-а година.Къде е Спарта?
-и ако искам д агледам един филм имам 24 часа на разположение,после пак трябва да плащам
Категория: Бизнес
Прочетен: 2455 Коментари: 2 Гласове: 0
На Елионора Николова никога не може да и се угоди,все намира кусури на света в който живее.Отначало не е харесвала Бог, капитализма и демокрацията,после е била срещу БСП,Георги Първанов,Русия,тоталитаризма и Дявола.Напоследък  не и харесват Надежда Михайлова,Петър Стоянов,СДС и семейството заради скандалите с които бившият президент  изгради блестящият нов имидж на СДС-то за евроизборите и изглежда затова госпожа Николова няколко седмици не се е вяскала в Народното събрание.

Как да се угоди на тази капризна жена никой не знае-нито Бог,нито Дявол,нито СДС. Логично е в такъв случай само  Бойко Борисов да знае как да  задоволи политическите претенции на Елеонора Николова.Затова   бившата русенска кметица обяви днес,че  става независим депутат и се  присъединява към сдружението Европейски демократичен път. В неговото ръководство влизат Димитър Абаджиев и Мария Капон които са замесени в евроизборите на ГЕРБ.

image
Категория: Политика
Прочетен: 1667 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 19.03.2007 21:44
Еми какво да кажа,неграмотниците са не само на държавна служба,но и на по-скъпо платена частна служба в Дарик....
Мммм...или...Дарик  по принцип е ултрадясна медия и внушаването на идеята,че торентите са лошо и незаконно нещо(което вреди на бизнеса)си е напълно нормално за една дясна медия.

http://darikradio.bg/
Категория: Технологии
Прочетен: 3298 Коментари: 6 Гласове: 0
В събота беше осуетен безпрецедентен случай на терористична заплаха в България.Отряд от терористи-самоубийци маскирани като журналисти успели да проникнат в сградата на Софийския районен съд и под предлог,че искат да  интервюират проводник №1 на американското влияние в България Елиян Гешев,същият още и собственик на аренабг.ком  са атакували  полицейският конвой охраняващ Гешев.

С най-висок професионализъм и понасяйки незначителни телесни повреди(само един полицаи е бил ухапан и менискусът му е скъсан) в сблъсъкът  служителите  на Съдебна полиция са опазили живота на Гешев от оръжията скрити в микрофони и камери на на мнимите журналисти и взривовете под дрехите им.
Накрая полицаите,под ръководството на началника си дошъл по спешност от фитнеса изритали терористите от Софийският районен съд предотвратявайки взривяването му.

media.dir.bg/2007/03/17/news1478539.html
 novini.dir.bg/2007/03/18/news1479332.html
standartnews.com/bg/article.php?d=2007-03-19&article=182442
Категория: Новини
Прочетен: 2717 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 19.03.2007 20:10
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777614
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094