Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777530 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Май, 2012 г.
2 3  >  >>
Знаете ли, че Европейския  съюз се крепи на правила като маастрихтските критерии забраняващи на страните бюджетен дефицит над 3 процента от БВП? 

A знаят ли хер Флик Дянков и послушния ученик на Меркел Бойко ефенди колко пъти през последните 10 години  вманиачената да налага фискална дисциплина Германия е спазила това правило? 6 от 10 си е направо гръцка дисциплина!

image

 
Един ден след публикуването на този постинг: 
  Европейската комисия предложи  да бъде прекратена процедурата за  прекомерен дефицит срещу Германия, защото през 2011 е бил 1% и се очаквало да се свие още. Което би трябвало да стане ако затягането на коланите работи. Но последните проучвания в Германия сочат възможна криза т.е. гръцки сценарии.   
Категория: Политика
Прочетен: 4488 Коментари: 1 Гласове: 9
Последна промяна: 07.02.2013 08:51
Незнайни са пътищата на мислите в бляскавия Бойкоборисов ум. Там лъжи като "скандинавските държави са първи по броя на самоубийствата"  са живи напук на статистиката. Заради политическа си некомпетеност понякога Бойко Борисов се затруднява да говори по важни проблеми като младежката безработица, цените на картофите. Но пък високото му самочувствие му помага да излезе от затруднението - с бойковизми. Днес премиерът продължи спора си с Ахмед Доган, който го обвини за лошото състояние на икономиката.  Бойко пък се защити с фикс-идеята си за стабилните ни държавни финанси и пренаписа Корана с поредния си бойковизъм:

Дори Аллах е казал, че когато фактите говорят и боговете мълчат.

Което може и да е вярно ако Аллах е българин и затова е диктувал  на Мохамед  български народни поговорки. Медииите ни естествено са във възторг от откритието, че Аллах е българин и не си дават труд да опровергаят Бойко ефенди.

 Но Ахмед Доган наистина нищо не разбира-държавните финанси наистина са цъфнали и вързали като блатни кокичета. Само че те са единственото красиво нещо... в цялото блато. Едно блато, даже и с кокичета  си остава кална, неплодорона, пълна със змии и опасна за разходка дупка. Това Бойко го знае, защото вчера беше в Хасковско да пресажда блатни кокичета

 image
Категория: Политика
Прочетен: 3586 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 29.05.2012 21:41
Имало едно време, мили деца, един хитър, безскрупулен и алчен цар Саксофон Втори или както биха написали във вестник Капитал "находчив бизнесмен" и в началото на царуването му всички много го обичали. Обичали и неговите  хитри, безскрупулни и алчни  министри. Но най-много обичали бившия му личен бодигард Чичо Тиквичка повишен заради заслугите си в Барон Тиква.

Но постепенно маските паднали. Царят и министрите му без никакъв търг и по непрозрачен начин подарили няколкостотин километра родна земя  на чужда фирма за да построи магистрала Тракия и да събира тол такси. Опозицията и медиите като недоволни магарета ревнали  "корупция" толкова силно, че и в Брюксел ги чули и се скарали на Саксон Втори, и скандалния договор за магистрала Тракия бил развален.

Цар Саксофон Втори паднал от власт, минало време и на власт дошъл Барон Тиква, вече като имератор и всички много го обичали. Макар че той смятал всички хора за лош кучешки материал и непрекъснато ги лъжел с помощта на услужливите медии, докато тайно се договарял с лордс ъф дъ биър. 

По време на третата година от управлението си Барон Тиква се срещнал с катарски шейх и турски падишах, и те му казали "ще ни станеш ли наша магистрална кучка срещу един милиард долара". Така на чабуджак сключили сделка за строеж на скоростен път от Свиленград до Русе, като се договорили, че тяхна обща фирма ще го строи и събира такса от пътя. Да, сделката, мили деца, много приличала на онази за магистрала Тракия. Един от най-светлите умове в правителството, а също и една от най-светлите трътки в страната, Лиляна Павлова била натоварена със задачата да надува мегафона колко неверотно страхотно суперско късметлийско в тая криза е, че идват милиарди инвестиции от Катар. 

И накрая всички заживели щастливо, защото вече обичали корупцията и и се радвали.
Категория: Политика
Прочетен: 2097 Коментари: 1 Гласове: 5
Последна промяна: 27.05.2012 23:41


Cвещената крава на Европа  Ангела Меркел на открит урок в International European school в Берлин, опитвайки се покаже на учениците къде на картата е Берлин обърка немската столица с Москва и така доказа, че е тайна дъщеря на Хитлер. Смейте и се на излагацията, защото това говедо, насочвано от  неолибералните си дресьори води Европейски съюз, и тя си мисли, че го води в правилната посока.
Категория: Политика
Прочетен: 1666 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 28.05.2012 17:17
От години медиите превръщат в новини налудничавото бръщолевене родните ни политици. Това е много нечестно към блогърите, понеже те са по-луди... Преди седмица политическата Касандра, вмирисана на джибри (Ахмед Доган) избълва страшна прогноза за предсрочни избори тази година и тя допадна много на медиите ни, защото те както и гаргите харесват пъстрите неща без значение какво са от къде идват, особено пък и ако са вкусни.

Но изглежда Доган е сложил тази си нелепа прогноза в графа "фантастика", защото вчера заопява друго мрачнo  предсказване изсмукано от джибрите, но сценария вече е с нормални избори. На събора на Демир Баба Теке той се опита да уплаши  хората, че на изборите догодина можело да се появят РАДИКАЛНИ ЛЕВИ НАСТРОЕНИЯ и да ни се случи страшния ГРЪЦКИ СЦЕНАРИИ, защото хората ще се възползват от правото си на глас. УУУЖАС, демокрация!!! 

Освен това Доган говорил за демагогията и популизъма на ГЕРБ. Е, поне Бойко Борисов не му трябва цяла седмица за да си промени мнението, а половин ден. А медиите ни, жадни за нещо сочно извън прогнозата за времето, се нахвърлиха на тази "новина", без обаче да споменат и дума за напълно различната му миналоседмична прогноза. 

Категория: Политика
Прочетен: 2991 Коментари: 1 Гласове: 7
Последна промяна: 28.05.2012 07:15
image

Категория: Забавление
Прочетен: 2324 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 19.05.2012 21:44
image
Другарки и другари хейтъри, прекъсваме съботната ви дрямка в този  сънлив дъждовен ден за да ви информираме как върви конгреса на БСП за "избор" на лидер на партията. Общо взето в приспивно темпо върви, както виждате. Също така върви и управлението на "най-демократичната партия", чийто лидер вече десет години си е един и същ, същият който подари на алчните си олигархични другарчета най-ниския плосък данък в света, на един такъв конгрес. А избор е в кавички, защото Сергей Станишев не беше избран, а посочен от Първанов за негов наследник и както върви така ще бъде избран и следващия лидер на БСП. Същото монархическо положение е и в ДСБ, ГЕРБ, Атака. Има един сигурен начин да събудят заспата от трибуната и другите в залата - като пуснат записа от Сливен за  уреждане на кметските избори. 

От @yukarPIA
Категория: Политика
Прочетен: 1996 Коментари: 0 Гласове: 9
Последна промяна: 19.05.2012 18:56
Тъкмо от първи юни да влезе в сила хитлеристката  (сравнението е на Волен Сидеров)  забрана за пушене на закрито и отчаяните пафкащи наркомани с облекчение разбраха, че българските билки са фрашкани с достатъчно никотин - 3-4 пъти над допустимото.  

Така че когато българите ходят по заведения ще могат да заменят цигарите със сладък билков чай за да продължат да се дрогират с никотин.  А ако никотина не им стига, няма страшно, билкте ни бъкат и от други канцерогенни пестициди заради безконтролното наторяване.  Ако на някой му липсва старата воня  някой ядосан пушач с удоволствие ще ви пръдне в лицето. И спокойно можем да продължим да наричаме заведенията ни заведения за отравяне.

Докато билките, предвидени за износ, минавали щателни проверки в Европейския съюз, у нас никой пет пари не дава и
в цехове за обработка на тютюн продължава производството на отровни билки.
Категория: Новини
Прочетен: 4229 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 18.05.2012 20:49
Предишният президент беше и си остава ловец маниак, а сегашният харесва да се снима ухилен като пача с Били Гейтс или който му е под ръка. Затова и замина на фото сафари в САЩ. Американците обаче ще имат проблем да различат Плевнелиев от Първанов заради сходното им хоби - и двмамат си падат да shoot (снимам/стрелям).

image
  В Сиатъл, където тиранията на социалиста Обама доведе до там, че дори и да си президент не може като у нас най-незаконно да се разхождаш по строежи без каска. Да дойде Бойко ша въ упраи!

image
 Плевнелиев и чаровната му асистентка- посланик Поптодорова правят фокуси-мокуси. Канят на сцената бг IT специалисти, спускат белите чаршафи, абра-кадабра и като ги вдигнат хакерите ще са се телепортирали в България. Просто си спазва обещанието. 

image
 Ето как президента е принуден да се изкачва по бояджийска стълба до самолета си, защото  леля Меркел заповяда бюджетни съкращения. 

image
 На среща с българския Уолдън Шмит и други българи в Гугъл. Поне така пише "българи". Заради азиатката отдясно на Плевнелиев македонците пак ще ни се подикрават, че сме тюрки от монголски произход. 
image
  В Hewlett-Packard, с някакъв брадат терорист.
  

image
 Цуни-гуни с Нанси Купър - един от шефовете на UPS .

 
Всички снимки на plevneliev са от twitter.
Категория: Политика
Прочетен: 2161 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 18.05.2012 18:51
image 
Категория: Забавление
Прочетен: 1825 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 17.05.2012 13:25
Миналата седмица след слуховете, че Бойко Борисов ще решава кой да е  треньор на националите по волейбол Труд изплющя такова заглавие "Премиерът: Не се меся във волейбола" . В статията той признава - за волейбола аз нямам точна преценка кой точно заслужава да е треньор.

Но само за три дена Бате Бойко овладя волейбола до съвършенство и  персонално се  погрижи за треньорския пост.

Ясно защо Бате Бойко не е открил велоалеята в Плевен-бил е зает да заплашва   Стойчев, че ако не се върне ще си направи от главата му волейболна топка, първо по телефона, а после и на "среща" в Министерския Съвет.

 И какъв късметлия е само Стойчев. Не, не че Бойко го върна обратно на поста му, а че въобще излезе жив от кабинета му. След "срещата" федерацията по волейбол клекна пред министър-председателя и промени решението си да уволни Стойчев.

 А  тази сутрин, но в една друга телевизия, Бойко Борисов спретна много харизматично обяснение защо се е намесил: Даваме много пари за волейбола и не ми е безразлично къде отиват те. Проблемът е, че заради пряката му намеса Българската федерацията по волейбол може да отнесе наказание от международната федерация защото е незаконно държавата да се меси в управлението на волейбола. Но кой журналист да се сети да пита премиера дали го знае?!  Ами ако не го знае? 
Категория: Спорт
Прочетен: 1771 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 18.05.2012 18:25
Ако един ден световният шампион на съчетание с ленти и ножици  Бойко Борисов стане неспособен да управялва тая държава ще го разберем лесно. Той просто ще откаже да пререже лентичка  за да открие ново тунелче за костенурки  или мостчета за мечки . 

За съжаление този черен ден,  в който както ни предупреждаваха  ще станем зле като в Гърция, дойде вчера след изнесеното заседание на Министерския съвет в Плевен когато: 

 Премиерът отказа да пререже лентата на новата плевенска велоалея!!!

 Отказал?! Но това е крайно антибойковистко! Как иначе хората ще разберат, че за велоалеята дрябва да са благодарни на Бойко Борисов? Отказал?!! Трябва да е болен, че той не пропуска лентичка?! Че те неговите ръце не завършват с пръсти, а с ножици. Хаус, извикайте Хаус! Да не би злите комунисти да  са го подмении с не толкова негов съвършен двойник? Нали рецептата за излизане от кризата е Бате Бойко да открива нови алеи, канавки и скамейки?! Не може такава важна работа да се остави на нагиздените местни селски  пръчки. Ако можеше това ще значи, че всеки може да е премиер. 
 
Категория: Политика
Прочетен: 2009 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 16.05.2012 21:35
След като чаках 48 часа за отговор от блог.бг на тема колко страхотен хейт се лее от главната страница (която съм виждал само без да искам) накрая съобщението им дойде. В него пише:Скоро няма да има първа страница . Дано това "скоро" да изправари онова "скоро", от което мина година- две, когато обещаха текстовия редактор пак да работи с речника на опера. Според блог.бг без първа страница хейта щял да намалее, но къде ще се дянат тогава троловете? Под мост от емблемата на Синята коалиция ли?!
Категория: Новини
Прочетен: 2461 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 16.05.2012 20:36
Тъжно е пак да си припомняме на кой висш политик "технократ" принадлежат думите, че един мейл не е написал през живота си. Отгоре на всичко жена му буквално е хакерка. 

Дам, на 
образеца на български бизнесмен-милионер Росен Плевнелиев. Но този пропуск ще бъде поправен, защото президентът замина за САЩ, където ще се срещне с Бил Гейтс и основателят на Майкрософт ще го научи как се натиска бутона "send now" в Hotmail-а. Очаквайте първия имейл на президента. По първите страници на вестниците защото ще е историческо събитие. Моля те, Били Гейтс, направи на президентството ни профил във flickr, както си направил на вашето.
Категория: Политика
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 16.05.2012 10:45
 

По време на ежедневната рекламна фотосесия на мъдрият ни лидер Бойко Борисов,  геройски откриващ нова Х (в случая дирекция) стана ясно защо значи той не работи с компютри, таблети, айфони и прочие джунджуря. А само с телефони с копчета. Защото ще ги зарази с вируса ГЕРБ, ще ги извади от строя и после ще се намеси НАТО. Майтап, всъщност Бате Бойко е истински терминатор от бъдещето и изважда от строя нашата първобитна електроника само като се доближи до нея. Компютрите се страхуват от него както мишки от  десеттонен коткозавър рекс. Репортажът на БТВ от славното събитие беше излъскан, в него на зрителите бе спестено как компютрите бойкотираха Бойко!
Категория: Политика
Прочетен: 2677 Коментари: 1 Гласове: 6
Последна промяна: 15.05.2012 11:55
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777530
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094