Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777654 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Май, 2009 г.
България е демокрация и затова имаме нужда от възможно повече и възможно по-достъпна информация за намеренията на политиците. Противно на мнението на Теди Москов, който просто иска да бъде оставен на рахат. Телевизионните дебати са част от естествения защитен механизъм на обществото да се опази от глупаци, некадърници или просто не достатъчно чаровни кандидати за управление.            
17:52 Ето ги започват, разплули са се на столове пред Цветанка Ризова. Тя е в червено.
17:54 Михаил Миков прави реклама на столичен вестник свързан с  Държавна сигурност, който ще пусне утре няколко страници за празненство в деня на траур с участието на министъра. 
17:55 Цветанка Ризова защитава мародерската журналистика, въпреки че не се сеща за кой вестник става дума.
17:56 Добре ли чух, Миков нарече Яне Янев запъртък, няма да си подава оставката и не изпитва угризения.
18:00 Откъде Яне Янев имал пари за пет милиона билборда  пита Миков, министъра oчевидно не знае. 
18:02 е и все още се разправят за скандала в траурния ден.  
18:04 Цветан Цветанов говори. Все същите политически общи клишета, бла-бла-бла, никакъв отговор, дъра-дъра.
18:05 Цветанов прогнозира провал на разследването за КАКВО СПРЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ СТЪКЛА ОТ 20 МЕТРА ВИСОЧИНА  *** заради политическа намеса.
18:07 Цветанов призовава  политиците да са мили и толерантни и да не се наричат опонентите така или онака. Кажи го на батко си.
18:08 Миков се хвали за осъдени за купуване на гласове.
18:12 Сега изрежда хилядата причини, заради които никой разумен министър  не може да обича опозиционер като   Яне Янев.
18:13 Mинистъра си призна  отбил се е на празненсвото само да поздрави някого.
18:14 Цветанов не може да си спомни къде е бил след пожара във влака-на купон с Бойко Борисов. Помни обаче за лова на президента.
18:15 Цветанка Ризова кърши ръце и обяснява защо жълтите компромати са център на предизборната кампания.
18:20  Това е лудост казва Цветанов-когато Сашо Томов и братя Галеви и другите престъпни типове влязат в парламента ще контролират министъра на вътрешните работи. 
18:22 Ау, ГЕРБ нямало лидерско ядро, ау.
18:23 Нееее имало хора с качества, но не са били в политиката.
18:24 Ооблечената в комунистическо червено водеща пита дали кампанията на ГЕРБ е вяла защото бате Бойко си счупил крака. Вялата герберска кампания  накърнява чувствата на журналистите, те са отегчени.
18:25 ГЕРБ краде от общината, а БСП от държавата.
18:27 ШШШШТ Стоичков ще се включи, защото е бил на купона.
18:28 ГЕРБ нямало капацитет да си регистрира сайта като boykostov.
18:29  Цветанов  нарича черен пиар  думите на Бойко Борисов за материала.
18:29 Баба във Видин е казала  на Миков "Помня какво направи Костов с пенсията ми" и  на всички пенсионери им треперят гащите от зомбито Костов.
18:31 Цветан Цветанов също е бил във Видин и също една бабичка му се е оплакала, било като през 1996. Очевидно лъже,  никой не е оцелял от апокалипсиса от 96-97.
18:38 Стоичков спасява скучния дебат въртящ се около партии, а не около проблемите на Джо водопроводчика. Той бил идвал да прави кампания за деца останали сираци и застава зад Андреев. "Нито е имало танци, нито е имало пура"  и платил сметка 2000 лева. Андреев ще бъде върнат на работа. Край на учудения от създалото се положение Ицо, възмутен че не може да се направи нещо без да стане политически скандал.
18:41 Финални думи на Цветан Цветанов дебата беше безмислен, но все пак да си каже чернопиарската тирада, че животът трябва да спре три месеца преди изборите.
18:43 Цветанка Ризова не може да им затвори устата на политиците и да ги изрита за да си поговори лежерно с Тодор Колев.
18:44 Не е ясно кой спечели, но на кого му пука, щом го няма Бойко Борисов всеки дебат е пълна боза. Освен това как може за 50 минути двама политици да си кажат всичко ако са седнали? Този дебат може и да беше лош, но в политиката това се нарича опит. Дано да е достатъчен този опит.
Категория: Политика
Прочетен: 1928 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 01.06.2009 23:06
31.05.2009 17:34 - Дебат- liveblogging
След половин час по Нова телевизия започва предизборен дебат за МВР между по-умния от двамата глупаци управляващи ГЕРБ Цветан Цветанов и по-умния министър на вътрешните работи на тройната коалиция Михаил Миков. Водещ на дебата би могъл да бъде Милен Цветков или някой папагал обучен от него да повтара "Ама кажете ми в коя страна го има това" или "Ама отговорете на въпроса" или "Това е хубаво и аз съм десен", но вместо това от Нова тв са избрали истинско човешко същество - Цветанка Ризова. Liveblogging е ...мииии... нещо като..стенограма пречупена през лична гледна точка на записващия. Първи постинг след около час.
Категория: Политика
Прочетен: 1616 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 31.05.2009 22:46
Преди две години, когато имаше местни избори, българските медии подлудиха избирателите, че ще станат жертва на перверзните ни политици, опитващи се да злоупотребят с тях чрез невероятно дълга бюлетина от метър и половина:

"Истина е! Гласуващите на 28 октомври жители на Сандански ще трябва усилено да разгъват огромно парче хартия, за да открият в гъмжилото своя човек! "

Но jochenWolters и Spiritus Negator са гласували предварително за евроизборите и показват страшната по своята дължина бюлетина в своята страна - Германия. О, Боже мой, как се справят германците с такива политически   чудовища, те могат да погълнат човек ако им не ги удушиш веднага след като ги извадиш от плика ( © remmy):


imageimage



Категория: Политика
Прочетен: 1322 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.05.2009 11:02
imageСлед като години любимото сутрешно кукуригу на нацията Николай Бареков беше "обикновен симпатизант на ГЕРБ" вчера предаде своя генерал. Бареков се е заел да организира дебат  в праймтайма между Бойко Борисов и Сергей Станишев и след като софийския кмет е отказал, дебата няма да бъде отменен.

Очертава се  загуба за ГЕРБ, защото премиера ще се окаже в ситуацията да дебатира срещу  празен стол, а и първокласник може да победи в спор една мебел, докато
софийски кмет  ближе и снима болния си крак в бункера "Леговището на  лъва" в Банкя. Но Бареков не мирясва и оказва публичен натиск върху ГЕРБ блогвайки и засрамвайки генерала с обяснения, че дебати са полезни за демокрацията и обществото.  

 Все пак ББ има  четири дена да размисли. Както се случи и  преди  първия дебат, когато отначало се дърпаше и пищеше, но циркаджийските му номера го поставиха в неудобно положение и за да измие срама се яви на словесния двубой.  

В мотивите на отказа си ГЕРБ
казват на БТВ: “Надяваме се, че поканата на бТВ за лидерски дебат не е бърз и послушен отговор на писмото, което председателят на БСП е изпратил до медията”. Какво трябваше да направи БТВ- бързо и послушно вследствие на отказа на ГЕРБ да  отмени дебата, защото в момента присаждат електромеханично терминаторско стъпало на ББ ли? 
Категория: Политика
Прочетен: 1351 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.05.2009 16:05
                     
Днес ВАС  е задължил Централнта избирателна комисия да регистрира Синята коалиция за парламентарните избори, така че нека да празнуваме и денсим с този невероятен демократичен ар ен би (или рап?) клип в изпълнение на царя на черната музика Иван Костов. Или поне първата част е неустоима за краката десебарски. Краят е ужасен, не плачете като бебета - от Междузвездни войни и показва как онзи черен рицар Бойко Дарт Вейдър влиза Министерския съвет на Набу начело на хиляди имперски щурмоваци. 
Категория: Политика
Прочетен: 1713 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 31.05.2009 11:05
image                                                                      

Помните ли нямащия равен на себе си в цялата Вселена гаден заговор да се покрият  Опасните новини за болния от трипер Георги Първанов и гей компромата у Алексей Петров срещу Станишев? Следващия сериал на скандала се разиграва в САЩ с главен герой Обама и същия сценарий, а въпросът е как  вестниците Уикенд и Труд, и Капитал, и Иво Инджев и всички  демократични блогъри умиращи си за свободата на словото са пропуснали да отразят тази световно О-П-А-С-Н-А новина. Не разбират ли, че ако свободата на словото  в САЩ изчезне целият свят ще се хлъзне към социализъма, насаждан от Обама? 

Всъщност опасните новини са три. Първо-Барак Обама е гей, второ - опитват се да спрат книга за това и трето- сайтът на
globemagazine e недостъпен. Сигурно побъркания компютър Ешелон на тайните служби сега изпълнява заповедите на Обама. Но може би последния брой на Globe все още не е изкупен от агентите на ЦРУ от близкия Уолмарт. 
Категория: Политика
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.05.2009 11:10
image 
© John Sherffius

Johan Harry e описал в Индипендънт преди около шест месеца колко много медиите премълчават за пиратите и как от 400 години продължават пропагандната традиция, създадена от британското правителство, че са били и са безчувствени диви престъпници. Всъщност в миналото тълпата често е спасявала пирати от бесилото.

Пиратите избирали своите капитани и всички техни решения са били вземани колективно. С други думи истинска демокрация, а не каквато е била в родната им Великобритания-според имуществен ценз.

Пиратите са романтични герои, въпреки че са непродуктивни крадци, те освобождавали африкански роби и живеели с тях като равни. Такъв хуманизъм в САЩ се случва през последната 1/4 на американската история. Освен това пиратите показат как корабите на търговския и военнния флот могат да се управляват по-добре- с не толкова брутални и потиснически начини.

През 1991 година неформалното правителство контролиращо онази част от страната на Сомалия на изток се срутило, а другото на Сомалиленд, на север, започна да търси международна подкрепа за признаване. Сомалийци гладували, нямало власт и западния свят видял чудесна възможност за печалба-като превърне сомалийските води в сметище за токсични отпадъци, включително ядрени.

Появили се мистериозни кораби, едните изхърлящи варели и други ловящи риба, понеже нямало кой да ги спре. Сомалийци не само умирали от глад, но и започнали да боледуват и сякаш били на път да мутират в орки. 

Рибарите започнали да се опитват да убедят нелегалните траулери и замърсители да се пръждосат изпълнявайки ролята на брегова охрана. И като не могли обърнали дебелия край.

Според сомалийския сайт WardheerNews 70% от сомалийците силно подкрепят пиратството като форма на националната отбрана. 

Eдин от лидерите на пиратите е казал "Ние не считатаме себе  си за морски разбойници. Смятаме за морски разбойници онези, които незаконно ловят риба в нашето море и го превръщат в бунище."
Категория: Новини
Прочетен: 3512 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 30.05.2009 12:37
След безуспешна битка с един  компютър   владееш интернет и  толкова  побъркан, че не вярва повече на нито едно човешко същество, а вместо това се пази с подивели кози, ето ме пак тука, завърнал се в изгнание защото продадох от "любопитство" душата си на дявола . Неговото име започва с Б и завършва на лог.бг. Да видим какво ще стане, поне за два-три месеца.

Може би ще бъда  по-песимистичен, но съм длъжен понеже в България песимизма е на мода, а и ако си оптимист значи не си патриот. Освен това може би ще си правя груби шеги, даже и със сексуален отенък, но нали според филолозите това бил живият език, а и така говори политическата класа. Да направим малко избори, значи.       

Освен това, колкото и трагични да са в блог.бг, да си правят каквото знаят, след като най-лошия админ на света Гео напусна блог.бг положението едва ли може да се влоши повече.  За това трябва много талант.                       
Категория: Политика
Прочетен: 1084 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.05.2009 10:04
Ок, признавам поддадох се на изкушението адсенс, но аз изобщо не съм виновен. За всичко е виновен блог.бг. Те създадоха това чудовище...мен. А сега  така съм затънал в адсенс блатото, че на куково ще се оправя с профилите си със закрити имейли. Сбогом жесток свят!

Все пак съм доволен, че  като на първи април писах, че блог.бг започва да плаща на блогърите на някой това му се сторило велика идея, макар и чак когато дойде кризата и ни остана само да се храним с варени кашони за да не умрем от глад. Сбогом жесток свят, сбогом!
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1227 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.05.2009 23:46
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777654
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094