Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777632 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Юни, 2008 г.
2  >  >>
image


На петия ден от охраната на стадиона в Кaндахар, Афганистан, пичовете  вече съвсем са я подкарали през просото и ако талибаните се върнат на власт, и  ние от НАТО загубим войната срещу тероризма и дрогата ще има кого да обвиним-тези разпасани британци.
Категория: Политика
Прочетен: 3474 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 28.06.2008 20:00
Първата работа на  политическата врачка номер едно на България Стефан Гамизов след като се върна в България от САЩ беше да продължи да пиари без да има никакви аргументи срещу Георги Първанов и Бойко Борисов защото те са проводници на руската мафия и в полза на Станишев защото той е доброто момче на Буш и на американската енергийна мафия.



В събота Блъди Стефан обяви, че ще се оттегли от бизнеса си и вече няма да помага на големите компании да се борят срещу корупцията. За да отпразнува предстоящите светли корупционни времена енергийната мафия дала гигантски банкет за всички в Марица Изток, научих от добре информиран източник, прикрит под  булото на упадъчния  американски празник  "ден на бащата", който никой  нормален човек в България не отбелязва и би трябвало да се отпразнува преди една седмица.

Както и преди една седмица  Стефан Гамизов много разпалено пак обеща пресконференция на която да каже с какво ще се занимава оттук нататък, но най-вече да  омае  журналистите с това от което се опиват и заради което им е любимец-КРЪЪЪЪВ.

Според мен Блъди Стефан има демократичен екшън-план включващ  следните точки :
1. Най-накрая да пусне сайта на фондацията си референдум.бг. Той поне от януари, когато Путин посети България и му хвърлих едно око, е under construction и оттогава се мъдри обещанието  "Ще сме напълно готови с новият сайт до седмици."
2.Да започне кампания за събиране на пари за общественополезни цели например да образова българите каква заплаха за демокрацията е неформалния лидер на ГЕРБ...
3. което ще става с рекламни клипчета срещу Бойко Борисов как той прегазва Конституцията с джипа си. Клипове като тази реклама на MoveOn.org и един от най-големите американски синдикати срещу лошият Джон Маккейн който иска да изяде сладкото бебе:
Категория: Политика
Прочетен: 2616 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 23.06.2008 13:22
Цялата анализаторска класа е бошлаф.

Когато президентът в своето световноизвестно интервю по bTV подхърли идеята  за мажоритарен елемент в парламентарните избори, анализатор- ската класа изобщо не се разтревожи, че може да се повторят изборите във Велинград когато местният олигарх Фидел Беев стана кмет.

Може би защото журналистите, коментаторите и анализаторите  отдавна си мечтаят  за мажоритарни избори, и за да ги накара да минат на негова страна  президентът е бучнал в сайта си предложението в същия ден на интервюто:
9. Въвеждане на пропорционална система с мажоритарен елемент:- Мажоритарните кандидати се кандидатират в окрупнени едномандатни избирателни райони, което допринася за тяхната обществена разпознаваемост и позволява ефективен контрол срещу купуването на гласове.

Миналата година един приятел беше експедиран от София в провинцията за кметските избори. Неговият кандидат  беше локален олигарх-имаше си кабелна телевизия и естествено по нея другите кандидати изобщо не се споменаваха. Но остана на второ място защото го измести друг олигарх, който е и син на най-големия градски феодал, шеф на най-голямата фирма в общината. ТА-ДА-ДА-ДЪМ! Освен това имало и купуване на цигански гласове. Дали не може да се повтори подобен сценарий и за парламентарните избори 30, 60 или 80 пъти и на други места ако се приеме предложението на президента?

Чудно, но опозицията не разви тезата, теорията на конспирацията и не опищя медииния континуум, че Първанов  се опитва да заграби още власт като вкара свои хора в парламента. Може и да се надява на референдум и тогава да извади този коз срещу президента.

Чудно, но анализаторите и коментаторите, прекарващи времето си в измисляне на бомбастични фрази докато си скубят косите от мъка по България и някои опозиционни партии не стигнаха до извода, че предложението на президента е не лекарство срещу купуването на гласове, а отрова. Изпревари ги бесепарския евродепутат  Кристиян Вигенин.

Засрамете се дами и господа от опозицията, засрамете се. С вашите нулеви анализаторски способности за никъде не сте.
Категория: Политика
Прочетен: 2047 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 22.06.2008 22:51
Може би тези британски войници като са охранявали в сряда стадиона в град Кандахар, Афганистан, са се чувствали като в някой филм за Виетнам, например Тропическа буря. За да ходят да патрулират само по гащи, сандали, каска и размъкната  бронижилетка сигурно са се чувствали много далеч от  истинския свят и цивилизацията, и забравени от всички. А може би твърде разкрепостеният дрескод означава, че  седем години след като Джордж Буш свали талибаните от власт,  накрая демокрацията победи. ПОБЕДИ! С НАША ПОМОЩ!
P.S. Това е толкава азиатско, толкова изпростачено, такъв зрелищен провал! Как може българите да не са го направили първи?!
P.S.S. Ех, ако Евгени Минчев беше наясно с армейския дрескод в Афганистан!
 

image
Категория: Политика
Прочетен: 2760 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 22.06.2008 21:31
image

В клипа главната мъжка роля очевидно се изпълнява от Денислав Сербезов-Чингиза, лидер на партия ФАГО, а така също  и известен в града автоджамбазин, който според депутата Яне Янев-Пушилката, искал да влезе в общинския съвет, за да прилапа някакъв  имот, а после да го продаде за строеж на хипермаркет Билла. С две думи да прецака казанлъшката общественост олицетворена в клипа от лекомислената млада мацка. 
Категория: Политика
Прочетен: 2295 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 19.06.2008 21:02
Бедният Иван Костов, толкова беди му се струпват на главата напоследък, освен, че  е неоспорим лидер на партия клоняща към рейтинговата утайка.

Днес лидерът на СДС (и може би контрабандист на кафе) Пламен Юруков намекна, че страдащият  от нарцистично личностно разстройство Командир е проблем  за обединението вдясно:
Водещ: А тревожи ли ви, че някой „чука на вратата” на Иван Костов, че ГЕРБ „чука на вратата” на Иван Костов?
Пламен Юруков: Не, не. Това са несериозни неща, това са несериозни неща.
Водещ: Самият Иван Костов каза „чукат на отворената ми врата”, изясняват отношенията си помежду си с открити писма.
Пламен Юруков: Това са несериозни неща. Аз също не смятам, че 2008 година трябва да залагаме на епистоларната политика като в средните векове с една такава кореспонденция... Там има един друг въпрос, който е много по-важен. Там въпросът е, че наистина фигури от ранга на г-н Костов, г-н Бакарджиев, г-н Софиянски, хора, които са били на високи обществени позиции отпреди десет години, много трудно могат да се впишат в новата модерна политика, която ние като едно ново поколение политици искаме да приложим.
Водещ: Тоест Иван Костов е проблем?
Пламен Юруков: Тоест докато тези хора са на активна политическа позиция, много трудно би могло да се говори за обединение на тези формации.

А миналата седмица депутатът " Коалиция за България" и член на Комисията по бюджет и финанси Петър Кънев предположи как може да се разреши проблемът  със заседналата кост "Костов" когато коментира предложението на ДСБ за увеличение с по 50 лева на всички пенсии:
Изумен съм от предложението на ДСБ. Откога те се грижат за българските пенсионери? Винаги съм считам, че те са една изключително дясна партия, която се грижи за българския бизнес и капитал. Не знам да са пенсионерска организация. Да не би Иван Костов да излиза в пенсия, че да се грижи за себе си?

Освен това "анализаторите" и "коментаторите" изобщо не обърнаха внимание как Костов който сам даде идея операция Чисти ръце да започне от самия него, което предполага пълна прозрачност около съответната опитваща се да се прави на светец личност, премълча, че той е управлявал катастрофиралия джип. Добре, че Елена Костова се изтърва.
Категория: Политика
Прочетен: 1948 Коментари: 1 Гласове: -1
Последна промяна: 19.06.2008 21:07
imageСлед като Бойко Борисов обеща Крумови закони и  да събори сараите му ако са незаконни с ракетната установка която  руската мафия му е подарила, защото според Стефан Гамизов ГЕРБ е неин проект, a във всеки проект на руската мафия се включва и ракетна установка, е съвсем оправдано Ахмед Доган да направи всичко възможно за да може лесно да се изсули от страната ни към Истанбул.

Затова един от тримата най-високопоставени в Гилдията на крадците- Ахмед Доган- който се валя в пари, продължава да ги обръща в движимо мореходно имущество- след яхтата сега си купил и  два червено- черни скутера на име “Cigarette” .

Те били забелязани на  порта в Созопол, много са мощни, на тях могат да се качат не повече от двама човека така че  лесно да избягат на крайбрежната българска охрана когато Бойко разруши Догановите сараи и го погне за да му отсече ръцета както повеляват Крумовите закони.
Категория: Политика
Прочетен: 3418 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 19.06.2008 17:03
Ето защо ДСБ сензационно не подкрепи Барак Обама от Демократическата партия, а Джон Маккейн от Републиканската за президент на САЩ. Документът отразява някой от слуховете и етикетите с които републиканците замерват Обама дори и от най-високо "анализаторско" ниво-бил марксист, терорист, предател и понякога бъркат името му с Осама.
Оригиналът е на shakespearessister.blogspot.com/

image image
Категория: Политика
Прочетен: 1715 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.06.2008 19:48
Петък 13-ти ще бъде фатален за  маниаците специализирали се в обидни политически коментари по сайтове като "Х е глобалистично нищожество и антибългарин"-те ще прочетат статия с цели пет признака, че са пристрастени към интернет. Опитите им за ново начало ще се окажат неуспешни и две минути след като седнат отново пред компютъра той ще се окаже заразен с гаден вирус пратен им от президентството. Ще започнат преинсталиране на Уиндоуса, ще завали и загърми, а енергийната мафия, подчинена на Гоце, ще им спре тока. Предстои им динамичен уикенд посветен на  инсталиране на програми.

Денят няма да бъде подходящ за блогване на открити писма към медиите с въпроси като: как се казва все пак  консултантската компания на Стефан Гамизов, защо никога не го питате за името на фирмата му, как така е успял да запази името на компанията си в тайна въпреки че се разхожда по медиите от година-две, не се ли страхува, че с ексцентричните си приказки за кървища вреди на бизнеса си, защо не го питате за десните, Стефан Гамизов не е ли съвременният Остап Бендер. Оставете тези въпроси на живеещите в безопасност в Лондон.

imageРоденият  на петък 13-ти
бат бойко борисов  ще успее да подтисне  антиконституционалната си и сатанинска същност, за да  излее негативната си енергия ще направи на пихтия един багер. Брадат политически опонент ще го изненада с разходка с автобус и ще прегазят  Конституцията. Бойко ще се въздържи  да  влиза в конфликтни ситуации, достатъчно му  е, че вчера, 12-ти,  обиди  всички българи на " такива анализатори в България има около пет милиона", а и всички сериозни анализатори и коментатори с  "мразя думите „анализатори” и "PR".


Петък, 13-ти, е неподходящ за зрелищни обществени прояви включващи пеенето на мръсни песнички за вълци, така че чорбарите ще отложат митинга си за събота. Освен това автобусът на Бойко може да ги прегази, а и водещата на протеста Патрашкова със своето зловещо излъчване би изглеждала съвсем на място на петък 13-ти.

Роденият под  щастлива звездата  българският псевдомонарх го очакват  приятни моменти  на диамантена сватба на румънските псевдомонарси и разкошна статия от Айриш таймс за безупречното му облекло, жестове и перфектно знание на 6 езика.

Петък, 13-ти, ще бъде пълен провал за Иван Костов- той няма  да произнесе нито една  хващащ ухото фраза срещу президента (е-комсомолът ще се справи по-добре), премиера, ЦСКА, СДС или държавата.

Президентът го очаква особен онлайн сюрприз от е-комсомолът с играта Импийчмънт.

В САЩ
мистериозно явление ще накара всички да  започнат да се самоубиват. Може би заради посещението на Станишев.


Категория: Политика
Прочетен: 2720 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 15.06.2008 14:39
image

image

Предишния ми постинг  "Иван Костов осъден за ужасяващо престъпление, въпреки че от Битиви са виновни" го изтрих щото заради един тъп форум си помислих, че не е вярно. Вече няма да го посещавам.
Категория: Политика
Прочетен: 4267 Коментари: 7 Гласове: 0
Последна промяна: 14.06.2008 12:58
Муа-ха-ха! Кандидатът на Републиканската партия за следващ американски президент и "сензационно", според вестник Сега, подкрепен от Иван Костов признава, че е пълен компютърен инвалид и разчита на жена си за да задоволява компютърните си нужди. И някои хора смятат, че този човек заслужава да стане господар на света!


Категория: Политика
Прочетен: 1521 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 15.06.2008 14:38
 Когато вчера братушките от НТВ в Москва отишли да снимат репортаж за Апокалипсиса в българското посолството заварили на опашката обсадила го и едно диване с твърде осезаем акцент. Това не бил чеченски терорист, а решилият да се прави на шпионин заместник-външен министър Милен Керемедчиев с тайна мисия. 

За която знаели трима души, "министр инностраных дел, посол и я". Так что ето был сюрприз!

Българските власти обещали от първи юли руснаците собственици на недвижими имоти в България да получават мултивиза за три години, вместо да чакат по 2 месеца за обикновена и ще могат да идват когато си поискат с луксозните си яхти, да си харчат милионите у нас и да вдигат цената на доматите.




Категория: Политика
Прочетен: 2860 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 11.06.2008 14:43
imageМинистърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев се опасява, че е  възможен Апокалипсис за държавните служители.

БНР, програма "Хоризонт", предаването "Неделя 150"
Николай Василев:Големи съкращения все още ще има в администрацията. Става дума за хиляди бройки. Казвам бройки, тъй като някои са заети, а много голяма част са незаети, в което няма нищо лошо. По-добре е и незаетите бройки да бъдат намалени, за да бъдат заети впоследствие заедно със заплатата. От друга страна повечето главни секретари на министерства и на други административни структури, и главни счетоводители и така нататък са забелязали още от края на миналата година, че министър Орешарски по такъв начин е организирал бюджета за тази година,  че който не извърши съкращения има два варианта. В някои случаи няма да може да реализира никакво увеличение на заплатата през тази година. Ще има такива системи, които не само че няма да могат да увеличат заплатите, но няма да им стигнат парите в края на годината парите за заплати... Така че вариантът примерно, на когото не му стигат парите от 15 до 30 септември, т.е. декември да си стоят служителите в къщи, да не получават заплати, е възможен.

Тези думи на дребния предвестник на Бюрокралипсиса Николай Василев са останaли напълно незабелязани от медиите, но така е в България. Всеки знае, че  държава отива по дяволите, така че защо нa накого да му пука. Пък и после няма да можем да се правим на много изненадани.
Категория: Политика
Прочетен: 2161 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 10.06.2008 18:46
imageНапоследък рейтингът на много медии пада заради невярната информация която разспространяват и днес в Дарик радио двама политици се опитаха да го обяснят на интервюиращият ги Кирил Вълчев като директно в ефир го обвиниха, че не е обективен, че е черноглед, злобен като дявол и мрази България, с две думи, че се държи като средноститистическо интернет влечуго:

Кирил Вълчев: Някак звучи като -На гол тумбак чифте пиштови-още нямаш единен телефон 112, а вече искаш единни зарядни за Джиесеми?

 Соломон Паси:Вие ми приличате на един учител от моето детство който ми казваше-бе ти като не си добре по руски и като си зле с дисциплината защо ще ходиш на олимпиада по математика......

КВ-Да, но после България се забави с признаването на Косово и съвсем не даде такъв пример на Европа.

СП-Господин Вълчев Вие наистина сте способен да прочетете всяка една книга и всяка една история както Дявола чете Евенгелието, но не смятам, че това е коректния поглед върху външната ни политика.....

КВ-При положение, може и да се съмняваме в ефектовността на Брюксел който се оказва, че не може да накара България да съобрази пазара си на еленергия с европейските стандарти или опазването на дивите птици.

СП-Господин Вълчев за да направите обективна статистика, а не манипулативна каквато правите в момента Ви препоръчвам...Вие в момента казвате дайте да забравим за ония 3500 директиви които България спазва и да извадим обаче онези три и половина които България не спазва и да кажем"Ето колко лоша е България". Това не е коректен поглед преди всичко към страната ни. Разбирам, че правителството трябва да се критикува и има за какво да се критикува, не искам да спася правителството от критика, но това не е коректен поглед към страната ни и истината е много по-различна от тази която се опитвате последните 20 минути тука да прокарате.....

СП-Вие говорихте лоши неща за България през цялото време...и затова такъв тип черногледство което вие насаждате"Дайте да не правим правилни неща защото имаме много грешки".....

 

Р.Овч.: Айде сега със Вас да направим един експеримент. Тъй като приказвате за вдигане на цени, кажете ми господин Вълчев откакто това правителство е на власт колко пъти са вдигнати цените на еленергията?

КВ:Ъм, 2005-а, няма да броя, но поне два или три пъти.

Р.Овч.:Поне, но само един-едиствен път и знаете ли с колко процента?

КВ: В момента няма да импровизирам (понеже помня как се олях преди малко за двата или трита пъти).

И понеже Кирил Вълчев не се извини, че е заблуждавал слушателите на Дарик това значи, че ще продължава в същия дух докато ГЕРБ не дойде на власт и тогава Бойко Борисов ще го обеси на лъжливия му език.

Категория: Политика
Прочетен: 1827 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 08.06.2008 21:06

image

Цесекарското сърце сега прилича на спатъхната топка от която са излетели всички надежди за Шампинска лига. Ако  пратят ЦСКА във В група ще трябват три години за да се върне пак в Шампиoнската лига-чак през 2011. Ако дотогава УЕФА не е забранила на български отбори да играят в Шампиoнската лига заради срамни загуби от мизерни финландски отборчета в които футболистите ходят на тренировки с колела.

Категория: Спорт
Прочетен: 2818 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 07.06.2008 09:44
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777632
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094