Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777563 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Август, 2008 г.
Вместо провинциалистите да бият път до София за да усетят столицата, Бойко желае им прати няколко милиона килограма от столичния град, и даже ще им плати, а те- йок. Тъпи провинциалисти! Ако по морето лятоска е замирисало то е било защото на почивката софиянци са си носили в бутилки от собствения въздух без който не могат да живеят.

image


image

В Ирак както всички български ястреби пискат казват  всичко е окей. И за да бъде още по-окей братята хамериканци търсят полицаи, провеждат изпити. И колко хубаво, че някой се е сетил да взриви толкова удобно тази сграда за да има парчета желязо и дупки в стената за могат иракчаните от Барцелона, съвременното име на Бабилон, да се набират.


image


През 2001-а Джордж Буш погледна в душата на Путин и видя, че е "прям" лидер "на когото може да се разчита. Кой се изненадва, че и двамата говорят и вършат едни и същи глупости?! Миналата година Буш обеща, че ако иракчаните поискат Америка ще се изтегли от Ирак. Този юли иракския премиер Малики поиска, но на следващия ден Буш отказа. В момента  се водят преговори и Малики  заплашва, че споразумение за сигурност между Багдад и Вашингтон няма да бъде подписано, ако в него ясно не бъде посочен срок за извеждане на чуждестранния военен контингент от Ирак. Което е като извеждането на руските войски от Грузия.  

image
Категория: Политика
Прочетен: 5780 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.09.2008 11:16
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777563
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094