Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777457 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Септември, 2011 г.
image

 Българският държавен ансамбъл по художествена гимнастика, в чийто състав бяха изглеждащият все по-гравитационно затормозен Бойко Борисов заедно с три други грации в категория сумо изпълни блестящо новото си съчетание за 1 лента и 4 ножици в Балчик.

Целта на изпълнението беше да хипнотизира жителите на Балчик и да им внуши, че новооткритата пречиствателна станция е построена лично от Бате Бойко с неговите пари. Или в най-лошия случай от неговото правителство, а предишното участва само като мръсотия за пречистване. И играта на грациите даде резултат, поне върху журналята, и сега те се мислят за гевреци.
Категория: Политика
Прочетен: 1401 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 30.09.2011 17:15
В сутрешния блок  бастунa от БТВ Виктор Николаев, спазвайки най-високите световни стандарти за журналистика, попита:

Опитаха ли се от протеста на хората, които са били тормозени в Катуница, други групи, канализирани отнякъде, да искат безредици във страната, да ги организират със
келеши на по 16-17 години?


Категория: Политика
Прочетен: 2203 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 29.09.2011 13:49
Подобно на италианският си приятел Берлускони и нашенския смешник   Бойко, който в свободното си от гонене на  полуголата Риана из провинцията  време  е премиер, смята страната си за shitty, така че който иска да я руши, да я руши. Пояснение:това за рушенето не беше покана, а заповед. Така че, кажете бай-бау и изпълнявайте.  

Категория: Политика
Прочетен: 2176 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 29.09.2011 09:31
Половината от депутатите могат да бъдат описани (приблизително) като народни избранници, а другата като пълни идиоти, смятащи, че България се е освободила преди 500 години от турско робство и точно затова избрани от Бойко Борисов за негови представители.

 На последните по едно време им щукна идеята да разпитват кандидата на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев за  тримата брокери и подкупа, но бяха полети със студена вода от Големия Маркуч.   

 Днес в парламента депутатите от БСП и РЗС поискаха българският премиер да бъде изслушан заради положението в страната, но депутатите от ГЕРБ (и Атака), гласуваха против. 

Защото, виждате ли, Бате Бойко е зает с по-важни дела, като голф турнири и фотосесии от голф турнири  вчера, а днес след като чул, че Риана подскача полугола в цъфналата ръж из провинцията, ще обикаля да я търси за да се снима с нея.  Ако не с нея все ще намери с кой. 

 И крайно време гербаджийските депутати започнат да бъдат наричани такива кавито са:депутати на Бойко Борисов, негови добре дресирани пудели на каишка.  
Категория: Политика
Прочетен: 1747 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 28.09.2011 11:33
      image

 Не, телевизите не могат да говорят с ЦвъЦвъ не защото се е скрил заедно с Цар Киро. След гафа с Росен Плевнелиев и тримата брокери от Софийска община, се оказа, че вътрешния министър  е затънал в много по-сериозен гаф - постоянен пиянски предизборен секс с Веселин Маринов. От което най-се кефи Росен Плевнелиев. Каквато е и целта, както им е обясникл ББ. Както и при предишния гаф, Цветанов ще си признае, че е сгрешил, само след като началникът му заповяда. Дотогава небузданият предизборен секс между ЦвъЦвъ и Веско Маринов е напълно уместен. После, както и след гафа с Росен Плевнелиев, всичко може да се окаже грешка в резултат на неразбиране и неопитност.  
Категория: Политика
Прочетен: 1780 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 29.09.2011 08:06
7:53-Хиляди протестиращи  искали да се присъединят към публиката на дебата, но били спрени, рапортаува  Мария Кордон.
 7:54-Въпрос към свинете в униформи: защо заповядали на протестиращите да свалят българските знамена?
7:55-Представяне на кандидатите. Екс фактор се пука от яд заради ръкоплясканията.
  7.57-Кирил Йорданов от ГЕРБ (засега, ГЕРБ ги е страх, че до края на изборите може да  мине към друга партия) снощи наминал с мотора си и с каската (браво) си да хвърли едно око на протестите.
 7.58-Ей, Екс фактор ако искате оваций извикайте "ЦАР КИРО".
  8.00-Гуцанов от БСП се чуди защо Цвъ Цвъ е шеф на предизборния щаб на РъпПъ и защо Веселин Маринов му пее на алабастровото ушенце.
 8.01-Според Николай Недков от СДС и ромите носели бг знамето високо.
 8.02-Йордан Андреев от НДСВ иска оставката на "някой" заради етническото напрежение.
8.03-Арестувания кандидат за кмет от ВМРО Костадин Костадинов видял, че снощи циганите били въоражени със сопи и брадви.
8.04-Веселин Марешки е облечен  от Грозната Бети  с жълта фланелка с дълъг ръкав.
8.05-Въпрос от публиката:как ще представите града си на чужд език. OHMIGOD!
8.08-Кмета Костадинов, знае три езика, дъбест, Марешки нямал Ламборджини, а БМВ и знае само руски, другите го докараха до два езика, никой не знае делфински.
8.11-Кирил Йорданов описва апокалиптичен утрешен свят, само зомбита с мотори ще останат.
8.15-Побесняла бабишкера обвини Гуцанов от БСП, четейки от листче, че е с криминално минало и източил милиони.
8.16-Докато Кирил Йорданов защитаваше полицията се опитаха да го заглушат с "МА-ХАЙ-СЕ".
 8.18-Въпрос от публиката:За 12 години, г-н Йорданов, не осъществихте ли плановете си за Варна?
8..19-На 21 юни духът на висшата сила ББ призовал Кирил Йорданов:село Варна има нужда от твоя опит.
 8.21-Риторичен въпрос от Гуцанов от БСП:София ли назначава кмета на село Варна?
  8.25-Също:ГЕРБ спрели проекта за 250 милиона за ново пристанище.Защо, виж в 8.40.
8.26-Костадин Костадинов от ВМРО призова да се говори не за качествата на кандидат-кметовете,   а за проблемите на варненци като незаконните ромски квартали.
8.30-Според Кирил Йорданов Максуда е частен терен и не е работа на общината да се занимава. К.Й. плаши с тероризъм.
8.32-Биляна Раева, екс-евродепут, иска да знае как ще изглежда Варна след 10 години.
8.34-Някой крещи, че жандармерията е била хората.
  8.37-Кирил Йорданов е недоволен от долнопробния формат  на предаването, в кето прости варненци  задават въпроси на потомък на аристократичен варненски род.
  8.38-Според Кирил Йорданов Недков от СДС  е турист, попаднал за кратко във Варна.
8.40-БСП моли ГЕРБ да спре проекта за приватизация на пристанището.
 Реклама
 8.45-Бареков:ако полицията не беше спряла протестиращите щяхме да имаме 10 000 зрители на площада.
8.46-Кирил Йорданов на въпроса какво ще направите за Варна отговаря:искам много неща.
8.47-Недков от Синята Коалиция обещава ниски данъци.
8.48-Според Марешки и трябвали истински мъж.
8.48-Гуцанов щял да направи Барселона на Черно Море.
 8.49-Костадин Костадинов смята, че Варна мързелува през половината време.
 8.50-Мис България прочете резултатите от СМС ловът на шарани -Недков от СДС-52%, Костадинов (ВМРО)-30%. Всички останли печелят, защото избирателите им не са толкова тъпи да пращат СМС за безмислени анкети. Или са изпратили не за техния кандидат.
Категория: Политика
Прочетен: 1206 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 28.09.2011 07:40
Определено трябва да си с недоразвит мозък на тригодишен, за да пуснеш статия като "Фандъкова тръгва от врата на врата" защото "залагала на личния контакт с хората.".

Не се споменава нито в статията   (нито в сайта ), което е заблуда на читателите , но ако и те са като журналята с интелект на тригодишни едва ли го знаят, така че всичко ок, но вчера по БНТ имаше дебат за София, и в други сайтове заглавията бяха "Фандъкова избяга от кандидат-кметски дебат".

Браво на Фандъкова, достойно поема щафетата от батко си Бойко, който пък ходеше по дебати с оръженосците си щото той е над тези неща като детайлите, той е спец по разклоните, където се въдят специалисти.

Очаквайте всеки момент Фандъкова да звънне на врата ви. Ако не днес, то в близките един милион години, които ще са и нужни да...оффф, защо се заблуждавам, тя няма намерение да звънне и на една врата. Което ще е забележително защото ще е нарушила предизборно обещание в момента в който стане кмет. 
Категория: Политика
Прочетен: 1147 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 27.09.2011 16:09
Изглежда доста хора са ядосани на медиината курва на Бойко Борисов Миролюба Бенатова, която в БТВ смятат за богиня. А ако не е богиня, защо като пипне някой по бицепса и той става премиер? Защото е вещица, край. А, не, има още-трябва да отида да се напия, за да може когато довечера Бенатова каже "пиян блогър" това да е истина.



Категория: Новини
Прочетен: 1713 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 27.09.2011 17:15
Обикновено преувеличавам, но този път заглавието е цитат от репортажа. Честита Ал Кайда!  Сега можем да очакваме безпилотните самолети на Барак Обама да закръжат в небето за да свалят властта, подкрепяща Ал Кайда Майна. А сега ще чакам главния прокурор да ме арестува, защото насаждам омраза срещу българите и разпространявам екстемистка литература филми. 


   

  
Категория: Новини
Прочетен: 1745 Коментари: 2 Гласове: 1
Последна промяна: 28.09.2011 05:38
Първо-ако магията не съществува, защо Бойко Борисов носи на китката си червен конец за защита от зли магьосници като Станишев, Барак Обама и Хари Потър?! Второ-думите върху хартия притежават магия. Ако не вярвате питайте Р. Овч.

  Всички знаем какво се случва когато опозионни активисти дразнят  премиера ни с плакати заредени с отрицателна енергия,  влизащи в кадър и засенчващи Неговата светлина, и разсейващи зрителите от главното-че той изглежда като ДВЕ МАЖОРЕТКИ И ПОЛОВИНА, прерязващи ленти. В такъв случай злата опозиционна магия побърква премиера, излиза му пяна на устата, превръща го в петгодишно разглезено дете и започва да говори глупости срещу собствения си народ, и продължава да изглежда като глупак ( дори и в очите на най-верните гербаджии) докато се опитва да излезе от неудобното положение. Така стана в Добрич миналата неделя.

  Взели си поука от случката вчера   в Нова Загора ченгетата  не допуснали това да се повтори, защото дори и най-верните гербаджии ще започнат да си мислят:Бойко не може да удържи на злата опозиционна магия, а дали  всъщност магия изобщо съществува, и защо тогава Бойко носи червен конец, и ако няма магия, о Боже мой, магистралите му всъщност не водят към Хогуортс.

Така че, гавазите на баш-гавазина на Лукойл у нас конфискували плакати на протестиращите от Инициативен комитет "Свобода” с надписи "Прерязвате законите”, "Борисов, откраднахте ни площада”, "Вземете си Кольо, върнете ни площада” и "Батко и Братко, обичат Бате” и "Дразним ви, защото вече подписахте”.

 Последният е бил отнет от ръцете на кандидат за кмет на Нова Загора от ЕНП Станка Тачева. Формално погледнато тя няма някакъв шанс-кандидатирала се е само за да дразни Бойко, следователно формално   погледнато, тя не е никакъв кандидат за кмет, следователно не е имало полицейско насилие срещу опозионен кандидат за кмет, а формално погледнато срещу сборище на вещици.

Формално ченгетата са се оправдали, че дървените пръчки на плакатите са опасно оръжие. Но всички знаем защо встъщност са го направили- това са били летящи метли, които опозиционерите щели да яхнат и да нападнат от въздуха кортежа на премиера.

http://www.enp.bg/novini/2330-pak-policeiski-proizvol-izviha-rucete-na-kandidat-za-kmet-na-enp.html
Категория: Политика
Прочетен: 1969 Коментари: 1 Гласове: 10
Последна промяна: 25.09.2011 14:40
Емоционално незрялата лоена топка Бойко Борисов, която в свободното си време играе ролята на министър-председател, миналия ден демонстрира извънредно детиснко поведение в Добрич. Като разглезено 5-годишно, противно на логиката и защото е още недорасъл, и не може да владее гнева си, заради вътрешни кажгидете, проблеми, премиера заплаши протестиращите срещу опасния шистов газ, че:

Ако продължават да ме дразнят, ще подпиша "на инат".


  И така може хем да прибере мръсните пари на Шеврон, хем да изтреби недоволните от него комунистически турци с огън от кранчето за вода. Днес ББ продължи да се държи като разглезеното детенце на български избиратели, показвайки, че му липсват някой клетки от мозъка отговарящи за самоанализ, или може би те са се изпарили докато е  ритал топка по обяд и хващал тен(това са задължения на премиера записани в Кон$титуцията, или поне в тази, която са пробутали на Бойко със заглавие 
 "Винету спасява Конституцията  от долината на социалистите"):

На кого да се извинявам? На тези, на които им отделих близо два часа в Министерски съвет да ги слушам? Или на хилядите хора, които се снимаха с мен.

 Всъщност е най-добре на всички, а не само на "трима", защото е разбрал, колко обидно се е държал, но това ще стане само ако журналята и опозицията да продължават да го дразнят и той ще се извини на инат. 

А Бойко трябва да се извини и на верните му гербаджии, които му повярваха, че ще подпише на инат, a и за да подразни опозицията, но както и много пъти преди, и сега се отметна от думите си, когато в дебелата му чутура си проби път идеята че изглежда като глупак.
Категория: Политика
Прочетен: 1650 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 23.09.2011 09:15
Българските политици смятат, че най-важното е да лъжат като разпрани за да спечелят изборите и манекена Росен Плевнелиев, с артистични инициали РъП, се направи на тарикат днес.

Той, след като десет дена се кри в миша дупка под някоя от магистралите си (не под от магистралите на Станишев с партизански бункери, там храната е само кисели краставички и водка) докато хората забравят скандала с тримата общинари, днес се появи на сцената за среща с чуждите посланици, и след нея каза:

Посланикът на Холандия посочи категорично и ясно, че позицията на холандското правителство за Шенген е базирана на действията на предишното правителство. И понеже смятал, че говори на маймуни:че казусът Шенген не бива да се политизира и няма нищо общо с предизборната ситуация в България ( втори предизборен трик ).

После думата взел самият холандски посланник и опровергал, тоест съобщил радостната вест на целия свят, че Росен Плевнелиев е идеален за президент на България защото лъже:

Това е оценка за България, не само за настоящото правителство, но и за предишното.

Така че-поздравления- Росен Плевнелиев пак се оказа затънал в лайната, но този път сам си е виновен.
Категория: Политика
Прочетен: 2044 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 21.09.2011 13:09
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777457
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094