Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777618 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Септември, 2006 г.
image

торент рейтинг от torrents.linkos.bg
BigBrother 29.09 -Преглеждания на торента:  483 пъти  Сваляния на торента:  294 пъти   Сваляния на файловете:  220 пъти
Снощи Сървайвъра трябваше да е много интересен,но успях да го изтърпя докъм десетата минута Survivor.29.09-Преглеждания на торента:  424 пъти  Сваляния на торента:  214 пъти   Сваляния на файловете:  150 пъти
Шоуто на Слави 29 09.След Сървайвър имаше разговор за реалито с участието на "креативния" продуцент Росен Петров-Преглеждания на торента:  264 пъти  Сваляния на торента:  39 пъти   Сваляния на файловете:  26 пъти

BigBrother 27.09- Преглеждания на торента:  1070 пъти  Сваляния на торента:  587 пъти   Сваляния на файловете:  480 пъти

SurvivorBG S01E06-
Преглеждания на торента:578 пъти  Сваляния на торента:  318 пъти   Сваляния на файловете:  226 пъти

От вчера имало вече и форум на сайта Сървайвър survivor.btv.bg.Регистрациата за разлика от тази на форума на Бигбрадър е ужасна.Първо пращат линк по имейла,после като се цъкне на тоя линк се появява съобщение "за да влезете трябва да сте регистриран в abv.bg".След като се забавиха с десет дни с форума сега искат и да се регитрирам в абв.бг.Ми няма,не съм умрял за форума ви.Ще си чета форума на Бигбрадър,другият таб ми е на него отворен.
Категория: Забавление
Прочетен: 2470 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 30.09.2006 18:39
Над 20 видеозаписа на насилие между непълнолетни момичета бяха открити при репортерска проверка на програма "Хоризонт" на БНР в   уебсайта Vbox7.com.Материалите, повечето заснети в столични училища с мобилни телефони, са качени в интернет през последните няколко месеца и са сред най-често посещаваните, съобщи вчера Netinfo.bgЗа скандалните кадри в сайтовете, разкрити от БНР пък, вече са сезирани направление "Компютърни престъпления" в ГДБОП и Агенцията за закрила на детето.
 На тях се вижда как момичета на 15-16 години от различни училища разрешават споровете си с удари, скубане на коси и ритници. По-голямата част от записите са направени в дворовете или около училищните сгради, като един от файловете е сниман в коридор на неизвестно учебно заведение. Сред училищата, станали зона на насилие между непълнолетни, са 68-о в жк "Дружба 2", 3-о в кв. "Захарна фабрика" и Професионалната гимназия за транспорт и енергетика "Хенри Форд". На някои от кадрите се вижда как, докато няколко момичета се бият, двойно по-голям брой техни съученици наблюдават и заснемат случващото се. Никъде не се вижда учител или охранител.      
Това е от вестник Стандарт от днешният брой

Преди няколко дни пробвах да кача във vbox7 клипа с радио рекламата срещу Георги Първанов,той е в предишния ми постинг и го акчих в youtube.com.Качвам значи аз клипа във vbox7.com и преглеждам го но след 10-20 минути вече го няма.На клипа има само една картинка която не се сменя и аудио фаил с реклама която описва президента Първанов като фикус в саксия.На онези извратените от vbox7 изглежда това не им се е сторилo интересно и са изтрили клипа.Може да се качват значи клипове с малолетни момичета които се бият  наистина,а една реклама за президентските избори не може.Дали vbox7 не е на някои от БСП?
 
Някой беше писал през първата седмица на Сървайвър,че Сървайвър имали форум и чат ама не били пуснати.Форумът на официалният сайт го пуснаха в петък на втората седмица след старта на  шоуто и за да влезнеш във форума трябваше да си регистриран в абв.бг.
vbox7.com e сайт за клипове,качваш,ако ти одобрят клипа и гледаш каквото има.Какво може обаче да се качва не е ясно.Някой анонимен писа в блога ми,че условията за ползване са били 9 страници.Може и 99 страници да са,но къде са?При регистриране не се показват.Никъде ги няма на сайта.Сайтът youtube.com,по чийто модел е направен и vbox7 при регистрация не си дава много зор,не е задължително да си съгласен с някакви условия за да се регистрираш,но поне се показва нещо
Даже и някой да   наруши условията и да качи клип който ги нарушава може да съобщи,под всеки клип има го има това:Flag as Inappropriate

От FAQ
How do I report inappropriate videos?
If you see a video that you think is inappropriate based on our terms of use, you can report it to us for review by clicking the "Inappropriate" link at the bottom of the page.

Условията за ползване на youtube са на адрес  youtube.com/t/terms,виждат се най-отдолу на сайта  "Terms of Use".Не знам какви са условията наvbox7.com и много бих искал да видя дали пише нещо за свастики.Защото има един потребител рамщайн  vbox7.com/user:rammstein
на когото аватарът му е пречупен кръст. gay  ми спомена за него.Аз пратих имейли миналата седмица на едниственият посочен info@vbox7.com,но гмаила ми го връща  три дена.Пратих и от друга поща,но нямам отговор и свастиката си стои.Пратих и лично съобщение до рамщайна,ама отговор никакъв.
Направо се чудя дали има живи хора останали от екипа на vbox7.com или всички се нагълтали с фашистки отровен газ и просто компютрите продължават да движат нещата.
В сайта има клипове как ученик посяга да бие учителка,друг прегръща учителка,ученичка се съблича в училище,бой в училище....Ако някой от сниманите се почувства унижен и с наскърбено достойнство той как може да сигнализира на сайта да махне клиповете в който е сниман как е бит,прегръщан или каквото и да е?
Това е направо безобразие.

Днес 03.11 виждам че когато се качва нов клип вече се появяват етични правила за съдържание  и общи условия за ползване(вече на адрес http://vbox7.com/show:toc а не host.bg/т.н.) на vbox7.com които ги нямаше миналата седмица защото не можеше да се качва.Тези правила се виждат само когато се качва нов клип от регистриран потребител.На главната страница все още няма линк към тях http://vbox7.com/show:rulzz . Видях че от профила на рамщаин липсва свастиката.Mиналата седмица си стоеше.Самият потребител не е изтрит.


ЕТИЧНИ ПРАВИЛА ПРИ ДОБАВЯНЕ НА ВИДЕО КЛИПОВЕ

Vbox Не толерира качването на клипове съдържащи:

- Еротика и сексуални сцени.
- Бой и насилие (освен в случаите когато е явна пародия).
- Насърчаване и агитация към насилие.
- Прояви на неуважение към училищни правила.
- Разбиване, чупене, трошене и всякаква друга намеса разрушаваща училищно и държавно имущество.
- Действия обидни и нагрубяващи малцинства.
- Явни прояви на расизъм и подстрекаващи към расизъм.
- Ясно различими тела на жертви от катастрофи и други тежки инциденти.
- Религиозни агитации.
- Материали обиждащи дадена религия.
- Действия, целящи обида и накърняване на достойнстовото на човек или група от хора.
- Насилие над животни
- Всякаква информация свързана с тероризъм.
- Сексуален тормоз.
- Лошо качество и неясно съдържание.


Екипът на Vbox си запазва правото да изтрие всеки клип, който по някакъв начин нарушава правилата за ползване на сайта.
Ползвайте линка:
алармирай нередност за да сигнализирате за нарушаване на правилата.
Юзери, които редовно и съзнателно нарушават правилата, ще бъдат банвани.
Общите условия и етичните правила се виждат само от регистрирани потребители  и то само когато се качва клип.Защо ги крият тези условия и правила не ми ясно.
Категория: Технологии
Прочетен: 9029 Коментари: 12 Гласове: 0
Последна промяна: 03.11.2006 20:08
Снощи е имало прдизборен дебат по Канал 1 след мача на ЦСКА научих днес  със закъснение.Кой ли гений  е измислил точно това време за дебати.След шампионската лига в сряда и още един загубен мач в четвъртък по телевизията, на кой ли ще му се е гледало предизидентски дебат? И то без кандидата с най-голяма вероятност да спечели-Георги Първанов.Което си е добра тактика,защото ако се беше появил Първанов можеха да го разкатаят,особено Волен Сидеров.Професор Григор Велев и генерал Йордан Мутафчиев имат много оригинална радио реклама,тя е в клипа,а снимката е за да кача рекламата в youtube.
http://youtube.com/watch?v=vb4pe7q7ClQ
Категория: Политика
Прочетен: 2056 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 04.10.2006 17:49
Компроматната война започна.Георги Марков е бил агент на ДС каза Методи Андреев който е бивш председател на някаква комисия за досиета и трябва да знае какво говори.Този същият Методи Андреев разкри и агент Гоце.Георги Марков беше дотук и Беронов може да се бори за второто място с гласовете на заблудените овце които искаха нещо различно от ДСБ и СДС в дясно.
Категория: Политика
Прочетен: 2473 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 28.09.2006 09:54
image

image

По-големи:
link 1
link 2
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 15046 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 04.10.2006 21:57
Маргото от Сървайвър се поразголи да си направи реклама като фолк певица и в vbox7.com(българският вариант на youtube) има вече поне три клипа с нея без горнище.На тоя остров всички са като отлепени от корицата на списание.Да де много са фотогенични,ама не трябва ли да правят нещо друго освен да се въртят около Маргарита като гладни вълци.Само да свърши шоуто и Плейбой,Максим и т.н ще се изпокарат за Маргарита.Те и мъжете може да се появят в някое списание.В категория ТВ Шоу на vbox7.com първите в 12 класирани по популярност има 5 клипа от Биг Брадър и три от Сървайвър,и трите са с Маргарита.Впървите 24 по популярност има 8 клипа от ББ и 3 от С и 3 от Шоуто на Слави с Краси Радков .Толкова за рейтинга на Сървайвър.Ако Маргото я изгонят трудно ще оцелее май това шоу.Биг Брадър ще го изпапка като бяла акула скумрия.
Категория: Новини
Прочетен: 2971 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 10.08.2007 19:55

Ще направя като Удхаус опит да оценя с плюсове и минуси двете шоута
 
Сървайвър е с едни гърди напред по хубави жени и мъже.По-скоро мъже и жени с хубави тела.Ама само какви гърди.
Биг Брадър  също ги има.Малко са,но всички са  образи и половина,така де характери.Дали са мъже или жени е въпрос на лично мнение.В Сървайвър са само хетеросексуални.

Характерите идват в повече и се стигна до ексцесии в къщата.На острова засега е мирно и тихо,но къде е интригата?В къщата съквартирантите нямат много работа и на някои им избиват чивиите много бързо.
На острова единия отбор втори ден не си е направил къща.В този отбор ми се струва,че всичко се върти около Маргото,тази която дава преднината по първа точка.

Сървайвър има прекален звуков фон,нещо средно между Изгубени и оригинални карибски ритми.Това може на някои да им харесва,но на мен не.В Биг Брадър няма саундтрак.

В Биг Брадър всички са затворени на едно място.Така винаги са пред камерите.При Сърввайвър всеки може да избяга от камерите в джунглата.


Не ми харесва цветовете в къщата.Някой няма ли да се сети да сложи нещо зелено вътре?Няма комари,змии,гущери и,но иначе има храна.В Сървайвър има най-вече ориз и комари,змиите и гущерите са деликатеси.Като цяло обстановката е по-привлекателна-мма джунгла, плажове,море.

При Сървайвър зрителите няма да участват изобщо,всичко е записано .В Биг Брадър всеки може да пусне глас за своя любимец,срещу пари естествено, но демокрацията е с пари.

Наградния фонд в къщата се топи с хиляди на час.Половината милион беше рекламен трик.Сървайвър е ствърда сума.

Официалният сайт на Сървайвър в гугъл се появява просто като SURVIVOR BG,без да пише,че това е официалният сайт.Сайта не изглежда добре,и НАЙ-ВАЖНОТО няма форум,тия хора луди ли са?

Категория: Забавление
Прочетен: 4565 Коментари: 9 Гласове: 0
Последна промяна: 22.09.2006 11:03
  В последната обиколка Беронов успява да излезе от бокса със своята синя катафалка рамо до рамо със Сидеров.

            image
 



Сидеров с кафявият автомобил е пред Беронов.Той всеки момент ще го изпревари,ето,ето...Оооо не,каква катастрофа.Как можахте на 100 метра от финала да се джаснете така вие кьорави ли сте,бе?Беронов с тия кашкавалени пръсти и 10 диоптъра къде си тръгнал?
     image



imageСините фенове са много недоволни.От катафалката на Беронов се измъкват Петър Стоянов и Иван Костов които както изглежда са се возили гратис.Публиката скандира
ТРУПОВЕТЕ ВЪН,ТРУПОВЕТЕ ВЪН
В мелето на платното се нахаква и синьочорното Беемве на Георги Марков.



Червеният москвич на Първанов завършва единствен и на първо място.За загубата на моя любимец Беронов е виновен неговият механик Бойко Турбото,ето виждате къде е паркиран неговия черен  мутробил за да бъде първият който ще поздрави победителя.Този подъл механик който трябваше да подкрепя Беронов през цялото време,а сега се вижда,че е бил в комбина с червеният отбор за да подхлъзне Неделчо.
МАФИЯ,МАФИЯ

image

imageЧервените  бабички,дядовци и внучки празнуват победата.










Сега Беронов обяснява пред радио Най-нова Европа,че на пистата пред колата му се е появил гепард и в стремежа си да запази живота му е катострофирал.Аз не видях никакъв гепард да притичва през пистата,мисля,че Беронов си търси оправдание за катастрофалното си представяне.Ако все пак е имало някаква котка дано да е станала на ваденка и кайма.
За вас коментира пътно-политическият ханализатор Николай Баничков.
Категория: Политика
Прочетен: 2995 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 18.09.2006 22:00
Кметът Бойко Борисов се изгаври с "десният" кандидат-президент като първо искаше да знае мнението му за делото в съда на ДСБ за отстраняването му като кмет и когато иска беше оттеглен и всички си казаха най-после и сините ще живнат малко,кмета отказа да даде подкрепа на Неделчо Беронов.Не беше и обещавал подкрепа,само питаше един конституционен съдия за мнението му.После Борисов се измъкна от ръцете на закона,надявам се само временно,а сините останаха с пръст в уста,не с два пръста-показалец и среден за знака на победата,и още повече се разделиха като се пръкна и още един десен кандидат-президент който,яяяяяя е бившият конституционен съдия Георги Марков и голям приятел на заплаха номер едно за националната сигурност на цяла Европа Михаил Чорни.Та с две думи бате Бойко ги прекара сините смърфове.
Днеска обещава на суходолци реки от мед и масло срещу построяване на модерен завод за преработка на боклука и временно отваряне на сметището ама суходолци не му се връзват.В три сайта по темата гледах и никъде я нямаше думата "разделно".Та колко модерен ще е тоя завод ако няма разделно събиране?Или бате Бойко е забравил от толкова много грижи струпани на единствената му глава да   спомене за разделното събиране.Или си мисли че това е нещо което е ясно на всички.Ама да не стане като с подкрепата за Беронов,всички да си мислят за разделно събиране и преработване пък после да излезе нещо друго дето само кмета си го знае засега.
Гледх "Часът на Милен Цветков" където говореха за тоя смарадлив проблем.Бойко Борисов го нямаше в студиото, сигурно има и по-важни неща за вършене от това да убеждава очи в очи суходолци да се съгласят да си имат модерен завод за смет.По едно време се обади  по телефона и се държа както винаги арогантно,ако някой искаше да го пита нещо не му даваше думата и повтаряше непрекъснато като обран поп "ще ме изслушате ли?".Говореше както се полага на генерал с тон "аз нареждам всички изпълняват".Не се получи никакъв разговор с кмета,изобщо се чудя дали той може ли да осъществи елементарен човешки контакт и откоя планета е паднал.Ако беше в студиото щеше да изглежда жалък,така по телефона поне запази един свеж и неопетнен образ в съзнанието на феновете си.Симеон Саксобурготски беше от същият дол с дренки.
Хората от Суходол казаха,че всички обещания,без това за освобождаване от такса смет  всъщност са задължения на кмета,а кмета не може да ги освободи ей така от такса смет защото за това е необходим закон.Значи Бойко Борисов обещава да наруши закона.Какво ли мисли главният прокурор?Дали ако някой обещае да убие Бойко Борисов ще му се размине?
Друго нещо което раазбрах от суходолци-общината се канела да прехвърли терена на сметището ли беше или за бъдещият завод от една категория в друга.Защото ако се спазва закона никакъв боклук няма място в Суходол.Някъде там надълбокото имало минерални  извори.
Бате Бойко непрекъснато иска помощ от президента и министрите за намиране на място на балите с боклука ама се оказа,че това било работа на концесионера.Значи кмета върши мръсната работа на мутрите.Така стана и с Баталова воденица.Сладкото място било продадено,но купувача искал до го купи след като общината и държавата изсели циганите.
И защо трябвало завода за преработка на боклука да бъде в Суходол.Защото 30  години са имали сметище. 
 
Категория: Новини
Прочетен: 3066 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 08.09.2006 00:39
Не се вижда нищо освен дървета,но се чува музиката.
Категория: Новини
Прочетен: 5770 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 15.09.2006 22:46
      image

                                   image                 

                image


         image

          image

Що годе свястни снимки на златото което откриха в Синеморец аз не можах да открия в българския интернет.Направо срамота да гледам български съкровища от 4уждестранни сайтове.В сайта на вестник сега имаше някакви размазани снимки,в днес.бг нямаше нищо,също  и в новини.дир.бг и старт.бг .
Категория: Новини
Прочетен: 2124 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 06.09.2006 14:06
   Вече няма строителен обект без пароструйка за миене на гумите на камионите. Тия, които се опитват да ни изненадат нощем, ги хващам по калните следи. Взимам на шофьорите книжките, а те още си мислят, че съм полицейски началник, и ми ги дават. 
   София е град без безработица. Това привлича ромите от цялата страна, защото има какво да се краде.
   За тези, които разкопават улици без разрешение, съм наредил да ги вкарат в черен списък. Да им се покаже какво е бюрокрация, ще им съсипя живота. Защото аз вечер не мога да седя, имам сърбежи, понеже вие ме псувате.
    Аз не съм безгрешен, въпреки че някои мои приятели като Слави Трифонов изкарват, че се мисля за такъв. Аз греша много, но винаги се поправям.

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2246§ionid=2&id=0000201
Категория: Политика
Прочетен: 3518 Коментари: 1 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777618
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094