Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9887459 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Септември, 2007 г.
2 3  >  >>
Из целия медиен континуум плъзнаха коментатори,анализатори и специалисти от кол и въже да разтягат локуми в защита на устойчиво корумпираната власт и срещу стачката на учителите.В локумите им има няколко заблуди с които се опитват да промиват мозъците ни:

-АЛ-Бош и др.-Учителите искат 100% увеличение ВЕДНАГА.Всъщност учителите не искат моментално,а поетапно увеличение и след една година заплатите им да станат два пъти по-високи от сегашните.sbubg.info

-Георги Ангелов(Институт за пазарна и чалга икономика) -Ако се запази тенденцията в исканията на учителите ще се появи инфлация, финасова дестабилизация и цялата световна икономика ще рухне. Тенденцията предполага тая година 100% увеличение,другата 200%,на третата  400 и т.н.Министрите също повтарят това заклинание като папагали в различни варианти.

-Милен Цветков и др.-А пък аз знам едно училище и в него учителите са повече от учениците .Така се опитват да ни внушават,че ако се закрият тези училища ще има пари за заплати.Сигурно има такива училища,но те да гълтат половината пари за образование?!И що сега изведнъж всички се сещат за Реформа в образованието и я размахват като морков-примамка за още по-голям морков-първо Реформата после увеличението.Цяло лято имаше за Реформа и някой пита ли се какво направи министъра на Халеевата комета?

-Ако УТРЕ увеличим заплатите на учителите двойно те какво ще предложат насреща,ще работят ли повече,ще се повиши ли качеството на обрзованието?Много умно замислен въпрос за разтягане на локуми,точно от тия за които се правят кръгли маси и софри по три дена на Пампорово.Но учителите стачкуват  за заплати. Това ми прилича на обвинението на медиите,че за ниската производителност в България са виновни работниците, а не както рече Световната банка фирмите (т.е. мениджърите) дето се ослушват до последния момент.Министър Даниел Вълчев на Негово Дедово и Сатаниско Величество НДСВ е лично отговорен за ниското качество на образованието.

-Ииии,ми сия като ни оди на дасколо малкия ни,кой ши ги гледа,че да ни вземи да  хойка и да стани кату гулемити ученици дету  пу цял ден съ наливът с биръ.Някои хора бъркат училището с кошара където да си натирят децата за няколко часа.Други намират това за сърцераздирателна съвременна трагедия на градския човек,таман за първа страница.

блогърът воайор мирчев-Този въпрос изисква съвсем друг диалог, далеч от този меко казано "несериозен тон", който предлагаш. въпросът в постинга е
Как  Ал-Бош,Г.Анг.,Милен Цветков,мирчев и т.н.
хвърлят прах в очите.
Категория: Новини
Прочетен: 23804 Коментари: 54 Гласове: 0
Последна промяна: 05.10.2007 04:28
Ако не си изпиеш млякото ще  пусна телевизора да те види Торбалан как не слушкаш!Той живее в София,облечен е в черни дрехи и има голяма червена прахосмукачка с гооолям маркуч. През деня Торбалан се появява по телевизора и така разбира кой не слушка.През ноща тръгва да събира с големия маркуч непослушните дечица и избиратели. После ги балира и ги носи да гният в Цалапица.Eй го голямият,лош, черен Торбалан:
Категория: Забавление
Прочетен: 3705 Коментари: 8 Гласове: 0
Последна промяна: 27.09.2007 22:06
Dmoz.org -Open Directory Project са включили блога ми в категорията лични блогове без никакви усилия от моя страна.Това което ме накефи е описанието,вероятно на Dzver

ssstto-Политически блог, ползващ художествена измислица за поглед върху битието

Категория: Лични дневници
Прочетен: 2527 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 21.09.2007 12:17
Точно заради  актьори  като Сали Фийлд тв наградите Еми се излъчват с малко закъснение от FOX за да може при нужда да се изключи звука и зрителите да не слушат критиките на Сали за войната в Ирак и който все още вярва в Буш и,че в Ирак всичко върви по мед масло да не загуби вярата си.На раздаването на Емитата миналия ден голямата сестра на Битивиту FOX (и двете са собственост на Мърдок)  са цензурирали края на антивоенната реч на отличената за най-добра актриса в драматичен сериал Сали Фийлд.Като,че ли това дето FOX са цензурирали не го знае всеки -че ако майките управляват света,няма да има войни. Нецензурирания клип.
       
 
Категория: Новини
Прочетен: 2717 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 21.09.2007 12:48
Въпреки,че вчера на обяд Бойко Борисов откри новата Ариана без София или държавaта да са дали и една стотинка за ремонта бях дълбоко потресен когато Мартин Заимов сутринта по БНТ каза,че финансовия въпрос в Софийска община е решен катастрофално.

Помислих си,че само той от всички други кандидат-кметове не е отишъл на церемонията по вдигането на знамето на София за да избегне въпросите  какво и как би направил за Ариана.А Мартин Заимов не е отишъл защото е трябвало да се е срещне тайно с Иван Костов и Румен Овчаров  да пишат нов сценарий срещу Бойко Борисов щото стария им го разкриха.Естествено никой от заговорниците няма да си признае, но Заимов и Костов са били снимани да чакат Р.Овч.,който също не е бил на вдигането на знамето.

image image

След като Бойко Борисов започна да пълни най-голямата дупка на София казал,че знае за заговора на Костов и Р.Овч. и неговите хора са му донесли подробности.В Ариана било запланувано да бъде пуснат крокодил да плаши  софиянци и да изяде зеленоглавите патици които генералът смятал да завъди в  езерото. После БСП и ДСБ щели да пуснат слухове,че в Ариана живее мутантът Човека-крокодил, а жените живеещи наоколо или минавали по тъмно оттам раждат бебета с опашки.
Кметът обеща лично  да се погрижи в Ариана да живеят само  патки и за съжаление жаби,те са неизтребими.След 2 седмици ще видим дали Ариана ще стане:

image
Категория: Политика
Прочетен: 2188 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 27.09.2007 20:57

Вчера Мартин Заимов крещял пред градската организация на ДСБ-София:
Ще ги бием,страшно ще ги бием ,това е една от детските ми мечти. Друга моя детска мечта беше да разруша мавзолея.Аз съм относително неуправляем.

И аз започнах да смятам:два милиона софиянци имат право на глас и всяко дете в София знае,че от тях един милион със сигурност ще гласуват за Бойко Борисов.Значи за Мартин Заимов трябва да гласуват другия милион и малко красиви, умни и демократични софянци,че да могат СДС и ДСБ със сигурност да сбъднат детската мечта на Мартин Заимов.Но по колко ли гласа ще  има от СДС и от ДСБ?

В блога на Радан Кънев от ДСБ се разкри една открай време за мен голяма тайна-колко са десебарите в София.7911 били. Толкова са тайно гласувалите за  подреждане на кандидатите от ДСБ за общински съветници. Значи и за Мартин Заимов толкова хора от ДСБ ще гласуват. Най-много гласове е събрал настоящият общинар Вили Лилков-826 гласа.Честит най-висок рейтинг Вили.Радан е 10-и с 229,а друг един блогър-Иво Йончев има 408 гласа.

Щом от ДСБ има 7911 сигурни гласа за Мартин Заимов,значи  СДС ще трябва да намерят един милион избиратели за да бият страшно.

Всъщност не знам колко са избирателите в София,но според verolom.blog.bg през 2005 са били 1 милион и 50 хиляди.А и днес една социоложка прогнозира на балотаж да отидат Бойко Борисов и Бриго Аспарухов.

Категория: Политика
Прочетен: 7720 Коментари: 18 Гласове: 0
Последна промяна: 17.09.2007 23:48
imageААААлилуя,Бойко Борисов се върна на екрана на bTV в цялото си Черно великолепие с вратовръзка подарък  от Берлускони,АААлилуя герберите за малко да увяхнат без неговата светлина и мъдрост разпръсквани сутрин с помощта на неформалния му говорител Николай Бареков. Водещият се премести и седна вляво,та генерал-кметът на София да бъде вдясно на телевизора.Защото иначе нямаше  да даде сензационното интервю в което разобличи в подробности най-чудовищната Конспирация срещу себе си (курсивът са цитати):

-Бойко Борисов разкри нещо което и децата в София  знаят,но не и в провинцията,и Николай Бареков също не знае,щото и той е провинциалист- че Иван Костов и Румен Овчаров се срещали тайно за да измислят сценарий как да избутат Мартин Заимов на балотаж.Хора от БСП които са участвали в тези разговори  изнасяли  информация за генерала.

- Според Бойко Борисов за този сценарий знаят не само децата в София,но също Бриго Аспарухов-него най-вероятно ще го пратят посланик някъде, БСП, Първанов, Станишев и Ахмед Доган със сигурност.

-Плaмен Юруков,за когото Демокрация днес намеквала,че е агент Сотир вероятно също участвал в червено-синята конспирация.

-Ако Заимов по сценарий отидел на балотаж, тогава структурите на БСП щели бъдат информирани много надлежно за принадлежността на дядо му към КГБ,за да излезе Заимов тяхно момче.

-Мартин Заимов бил приятел на Сергей Станишев и ако станел кмет щели да се разберат за всичко,а не като сега министър-председателя да воюва с Бойко Борисов.

-Тити Папазов (човек на президента,Станишев и цялото БСПса го пуснали  да приказва от сутрин до вечер неща, които дори и малко запознат човек с проблемите на София ще види, че от неговите въпроси половината не за към кмета. Например за “Ариана” – Ариана е държавна.

- Слави Бинев имал същата поставена задача-по цял ден да говори щуротии срещу Бойко Борисов.

-МВР всеки ден регистрирало в София  по 1000 автомобила  да задръстват улиците,да скапват новия асфалт и да имат Тити Папазов и Слави Бинев от какво да се оплакват и да задават щурави въпроси.

 
-Жълтата преса също се включила в Голямата Конспирация  като написала,че ГЕРБ си търси говорител. Най-голямата идиотщина написана от жълтата преса била,че "неформалният" говорител на ГЕРБ Бареков щял да става и официален говорител на ГЕРБ.

А преди няколко месеца Бойко Борисов каза,че Татяна Дончева от БСП и Атанас Атанасов от ДСБ са изгъдулкали компромата срещу него в "Congressional Quarterly".


image
Категория: Политика
Прочетен: 9543 Коментари: 13 Гласове: 0
Последна промяна: 17.09.2007 00:41
Вчера на откриването на есеннната сесия на Народното събрабние Красимир Каракачанов от ВМРО публично се изгаври с  жалките човешки останки учтиво наричани от журналистите лидера на ДСБ (Драгалевци ще Спаси България)Иван Костов. Tой  е известен в интернет и като драгалевския циганин понеже хората не обичат Свети Иван Драгалевски и сектата му.

Красимир Каракачанов:
Не приемам морални съвети от курсант във съветско военно училище и три пъти кандидат за член на БКП
Категория: Политика
Прочетен: 2012 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 13.09.2007 15:39
На възпоменателна церемония в Белия дом по случай годишнината от атентатите на 11-и септември Джордж У.Буш е бил сниман пак да прави  дяволския знак.

image

Според Минчо Спасов от НДСВ и Павел Чернев,специалисти по тайни общества и сатанинска комуникация  знакът означава обичам те,Сатана.


Предишни такива  жестове на Буш,жена му и дъщеря  му:

image  image

image


Всъщност Буш е чудесен президент и от тоя клип се вижда,че защитава САЩ даже и от зомбита:
Категория: Забавление
Прочетен: 11119 Коментари: 24 Гласове: 0
Последна промяна: 18.09.2007 15:13
 Днес всички новинарски сайтове ми проглушиха ушите,че Националният статистически институт сметнал,че  киселите  млека през месец август са поскъпнали с 6,5%.
Като купувах през август кисело мляко цените бяха:

image 8-и август


image 19-и август

Тия странни снимки си ги пазя цял месец да ги сравня с Инфлацията,Медиите и всичко останало.Имам и по-странни снимки и по-отдавна като на * чешма.

Категория: Лични дневници
Прочетен: 7324 Коментари: 12 Гласове: 0
Последна промяна: 15.09.2007 19:48
На клипа от youtube се вижда,че преди 20 и кусур години американският президент Роналд Рейгън публично е изразил опасенията си,че извънземни чудовища ще нападнат Земята.И в ООН предложил всички земляни независимо от идеологиите си да се обединят срещу инопланетната заплаха за земната цивилизация. Обединение обаче нямало и изглежда извънземните са нахлули на Земята,подчинили са най-могъщата страна в света и казват на президента и какво да прави.CNN са успели да заснемат едно извънземно зад дясното рамо на Джордж Буш.
cnn.com/video/#/video/politics/2007/08/31/bush.sots.mortgages.cnn

image
Категория: Забавление
Прочетен: 3595 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 12.09.2007 01:13
Людмил Бешков от дискусионен клуб в СДС мисли каквото и аз:
Организацията на СДС в София подкрепи кандидатурата на Бойко Борисов, но този избор бе подменен еднолично от председателя на партията Пламен Юруков, въпреки че процесът за издигане на кандидатите на кметове е от местните организации на СДС към националното ръководство.
 Ще ни изключват ли? Нали сме демократична партия!
Категория: Политика
Прочетен: 2944 Коментари: 5 Гласове: 0
Мартин Заимов каза по Битивиту,че прадядо му е бил председател на Комитета по построяването на паметника Левски, Руския паметник, паметника на цар Освободител и “Александър Невски”.Във форума на вестник Сега обаче почти веднага се появи опровержение и докато Пламен Юруков не свика Консилиум от анонимни историци да оборят Заро Змея   дето бълва огън мисля да  приема за вярно змейското опровержение.И изобщо не бих разбрал една параноична гледна точка,че всеки който пише във форумите е  платен компроматаджия и слуга на Путин,КГБ,Бойко,БСП,ДС и извънземните.
Вярно,че по сайтовете на вестниците пишат коментари много откачалки като  ЧОЛАК-ШВЕDEN в Новинар :

Тази мръсна и престъпна сган

Е пила кръв за юдейски ритуал !

Но не помня да съм чел нещо подобно във форумите на в. Сега. Когато Станишев и Емел Етем откриваха Аерокосмическяи център имаше един коментар,че всъщност баламосват журналята с купчина тенекии. Журналята разбраха,че Центъра е бил прах в очите им след два месеца като имаше наводнения в Цар Калоян.
Категория: Политика
Прочетен: 2542 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 13.09.2007 06:49
Забелязвам,че изкопаемите антикомунисти заливат блог.бг на големи вълни.Те много искат да си учтив с тях,но самите те не са много учтиви.Даже напротив,едни такива злобни,ама злобни до няма и къде щото всеки който каже нещо срещу Командира,СДС и Мартин Заимов е луд,за дясното може да се пишат само Хвалби,Градивна Критика и Доброжелателни Препоръки.Един фашизоид,маскиран като демократ ми даваше акъл,че не ми отивало да пиша политически коментари щото съм анонимен.Ми да иде в Китай като не иска да чете анонимни блогове.Ама аз си мисля,че по-важно е КАКВО се казва,а не КОЙ.За ДСБ това е неразбираемо щото там Костов казва какво да става и десебарите искат само той да им казва,да им е Командир завинаги.И не е важно кой е подхвърлил на Пламен Юруков идеята за Мартин Заимов,не е важно,че не е имало предварителни избори да се избере кандидата.Важното го казват лидерите.
А президентът за тях е гоце,Бойко Борисов и Бриго Аспарухов са пошли и гадни.Щото Бойко Борисов казва,че ДСБ е мафиотско  СДС и т.н.

imageПреди няколко месеца някой се беше уплашил от десебарщината в блог.бг,а Иво Беров,Йонков,Л.Христова и gantree още ги нямаше,те   спяха в криптата и за изборите  като примерни политически зомбита изпълзяха навън.
Категория: Политика
Прочетен: 2239 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 03.10.2007 23:58
Има един такъв сайт selo.bg и на него има карта на България по области.Само,че картата не е отскоро и там  област Кърджали е доста по-голяма отколкото е всъщност.Това село.бг е много ама много селско,преди две седмици им писах,че картата им е сбъркана и от друго време,ама полза никва.И сега гледам,че в скайпа им излиза "абонатът отдавна не е бил на линия".
selo.bg                                                                     wikipedia
imageimage

Разликата между картите е община Ивайловград и всяко хлапе знае,че тя е в област Хасково,не Кърджали.

Категория: Туризъм
Прочетен: 3231 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 13.09.2007 11:20
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9887459
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094