Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777636 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Септември, 2008 г.
2  >  >>
Състоянието на българската журналистика се промени и от налудничаво жълто с отрицателни перспективи се промени на жълто с положителни перспективи. Защото жълтата медиина империя включваща вестник Шок Шоу е призната официално за достоверен източник на информация от журналистическата класа. Не знам дали вестник Шоу има нещо общо със Шок. Но  сайта на агенция Блиц -blitz.bg на която се позовават дир.бг, вестник Монитор, Стандарт и  всекиден.ком за новината, че Малкия Маргин е вече  редовен играч във ФК “Чико” от брациговското село Бяга, споделя архива от новини, като например, че Иво Инджев е бил стипендиант на Държавна сигурност, на bulpress.net( не bilpress.net) където преди това бяха паркирани вестниците Шоу и Врачка.
Категория: Новини
Прочетен: 1737 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.09.2008 22:01

image

Eто го Бойко Борисов, инспектиращ новооткритата детска градина "Детелина" в район "Триадица", където ще се отглеждат десетките негови и на Силвестър Сталоун потомци. Вестник Сега пише как кмета е изплашил дечицата:

    "След като се порадва на легълцата, кметът Бойко Борисов реши да разкаже на малчуганите   за "вампирите от "Бъкстон", които не искат детска градина". Борисов припомни случката, в която бе замерен с яйце от възрастна гражданка, недоволна от намерението на общината да гради детско заведение върху квартална поляна. Проектът е замразен".

Правилно, софийските вампири трябва да са благодарани на бат" Бойко за този политически натиск, той знае, че за да изгради щастливо мултивитално общество в София, подопечените му немъртви заслужават нещо по-добро от детска градина- кланница. Всеки от Бъкстон, който се чувства обиден от кмета, трябва първо да докаже, че не закусва с кръв.

Категория: Политика
Прочетен: 1758 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.09.2008 09:48
Змии мутанти или Брендо е все едно, защото може би Нова телевизия  се е превърнала в част от медиината имерия включваща  Уикенд, Шок, Шоу и други вестници които е препоръчително да се докосват с три ката ръкавици. Но ако Таня, както носещата безбожно скъпи очила водеща нарича депутатката от БСП, беше казала,  че змии мутанти са нападнали съседното село, реакцията и на Цветанка Ризова и на цялата 24 часово плямпаща и драскаща класа пак щеше да същата, като на новината, че бизнесмен само с едно име спонсорира медия-никаква.

Татяна Дончева:Вие знаете, че Огнян Стефанов е бил на вечеря с Брендо, известен в криминалния и оперативен свят.
Водещ: Така чета по непотвърдена информация.
Татяна Дончева: Вие знаете, че фирми на Брендо са спонсори на сайта „Фрог”. Това го има над главата на вестника.

Първо, фрогнюз не е вестник, а сайт, второ, ако Таня говори за Фрог все пак,над главата няма реклами, и трето, кои са фирмите на Брендо та да ги сравним с рекламите под главата-Пещерска, Съни Бийч, homeforyou.bg. Толкова време си живея живота на пет километра от Хухла и кьорава змия мутант да не съм видял. Това най-много ме ядоса като прочетох във вестник Шок, че там имало.

О, неееее, змиите мутанти са изпълзели чак в Нова телевизия.
Категория: Политика
Прочетен: 3300 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 29.09.2008 23:15
Лили Маринкова:Не сте чели сайта "Опасните новини"?
Йордан Бакалов, депутат, член на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, и член на постоянна подкомисия за контрол върху работата на службите за сигурност и на службите за обществен ред, и председател на парламентарната група на ОДС: Не, не съм.
Лили Маринкова: Какъв специалист по национална сигурност сте щом не сте чели този сайт!

Смърфът Йордан Бакалов е абсолютно прав да не чете такива сайтове защото ако започне   неминуемо ще стигне до новина като тази която четох веднъж във вестник Шок или Шоу:Змии мутанти опустошават село Хухла!!! Гадините изпълзяват в България от Гърция.И после Йордан Бакалов ще трябва да се превъплъти в агент Мълдър или ако Яне Янев разбере направо ще обяви война на Гърция.
Категория: Политика
Прочетен: 1717 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.09.2008 18:53
Глобалната война срещу тероризма победи и България пак е Задунайска губерня.

Генералът в оставка от ВВС на САЩ Чарлз Уолд, заместник командващ силите на САЩ в Европа в началото на десетилетието твърди, че НАТО активно уговаряло новите членове да не увеличават отбранителните си способности. България Румъния, посочва той, искаха да създадат модерни ВВС, като купят неколкостотин модерни бойни самолети. "Казаха им да не се занимават с това", твърди генералът. "Те (България и Румъния) бяха посъветвани да се съсредоточат върху "специфичния си принос", което означава части за борба с тероризма и безредици, които да бъдат използвани извън Европа"

Стефан Гамизов: Вижте, последните 8 години в българските служби за сигурност протече един изключително мръсен процес, изключително гнусен процес, който беше изцяло инспириран от, как да кажа, инавитета на нашите западни партньори, защото нашите служби за сигурност и въпросната служба, за която говорим работеше изключително активно по линията на антитероризма, за да може да спечели любовта на западните ни партньори, обаче нашите западни партньори, така наречени съюзници, много наивно си въобразяваха, че тези хора, активността, която проявяват в борбата с антитероризма е същата в останалите им останали задължения. А цялото това приятелство и цялото това партньорство те го обърнаха на индулгенция, за да могат да правят на тази територия каквото си пожелаят и аз бях втрещен в буквалния смисъл на думата, когато преди 6 месеца, всъщност не преди шест месеца, малко повече – есента на миналата година, разговарях с един бивш служител на западна служба, който в момента е на корпоративна работа – пенсиониран, който ми каза буквално следното нещо: „Вашите хора са изключително свестни професионалисти и ние получаваме от тях това, което искаме в борбата с антитероризма, от там нататък нищо друго не ни интересува.”
Категория: Политика
Прочетен: 1489 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.09.2008 16:43

Просто трябваше да припомни какво е казал  Джон Маккейн за Ирак и после да остави мириканците да се чудят дали  направилия такива неверни прогнози човек може да им бъде президент и главнокомандващ.

Категория: Политика
Прочетен: 1490 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.09.2008 12:01
Сергей Станишев носи червен конец срещу уроки, но на републиканката Сара Пейлин такива бабешки номера не и минават. Докато била кмет на "град" с 6000 жители тя поискала истинска магьосническа церемония и всички от Уасила да видят как най-известния кенийски свещеник Томас Хакуна Матата специализирал се в лов на вещици , се моли за нея да стане губернатор на Аляска и Бог да я пази от Сатаната, и от магии (те на журналистите и политическите опоненти).



Moлитвомагията може и да действа на хората, но на извънземните не им пука. А те имат лошия навик да правят магии в цъфналата ръж. Може би така извънземните дават знак, че Пейлин е една от тях?


image
Категория: Политика
Прочетен: 3325 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 26.09.2008 23:09
И така министерството на финансите на САЩ има план да спаси изправената пред пълен крах американска финансова система като изкупи, тоест национализира, всички лоши задължения на американските финансови институции през следващите две години със 700 милиарда долара, което се възприема от една част от американците като КОМУНИЗЪМ. А всеки знае, че такава сума ще доведе до хиперинфлация, срив на долара, и петролът ще стане хиляда долара, и може би би искал да знае защо точно 700 милиарда долара. Говорителката на американското финансово министерство обяснява:
"We just wanted to choose a really large number."
 Really?Що не един трилион, че да се смята по-лесно,
или $666 666 666 666 или lOl lOl lOl LOL.
Категория: Политика
Прочетен: 1499 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.09.2008 18:50
Поздравления за другаря Станишев, комунизма победи и то не къде е, а в САЩ, където е премиерът ни в момента. Заедно с другаря Буш ще танцуват на гробовете на капитализма и на частния сектор убити от некомпетентната американска администрация. От дясно на ляво-Буш, шефа на централната банка на САЩ Бернанке, финансовия министър Полсън, а в дъното гроба ан капитализма.

image

image

 image
Категория: Политика
Прочетен: 1460 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.09.2008 08:07

За Бойко Борисов няма нищо невъзможно понеже е базжалостна популистка машина ! На 20 септември, докато откриваше бюст-паметник на Паисий Хилендарски той предложи пред медиите как да се реши проблема с Топлофикация София , а на 24 септеври по собствените му думи същото това предложение  се оказа не по правилата: когато едно министерство и една община трябва  да си говорят, не трябва да става през медиите, а си има деловодство и писма. Бате Бойко изглежда не гледа телевизия и не чете вестници, иначе щеше да се намрази.

Категория: Политика
Прочетен: 1648 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.09.2008 16:33
Владимир Жириновски заслужава 100 милиона долара от секретните фондове на ЦРУ за да убеди   Владимир Путин и руските депутати да изпълнят откачения му план за да се предпази страната от птичия грип всички руснаци да изпозастрелят    прелетните птици. И всички прелетни птици ще са длъжни да останат там където са. И НАТО няма да има нужда да воюва с Русия защото или ще се разори или ще бъде победена от прелетните птици. -----------------------------------------------------------------------------------------
Категория: Политика
Прочетен: 1770 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.09.2008 15:37
Ако ДАНС и любимите новинарски сайтове на офис планктона бяха запознати с технологията RSS щяха много лесно да следят организации заплашващи националната сигурност като suhodol.org. Но понеже някои компютри са направо изринати от улицата, медиините сайтове пропуснаха публикацията от днес в която се споменава за тайно закрито събрание на сдружение “Защита здравето и живота на населението и околната среда” което ще се проведе на мястото Х : С цел осигуряване на Вашите безопасност и анонимност, ще бъдете информирани за местоположението на събранието след записването Ви на посочените телефони или и-мейл". Дали ще се провъзгласи възбудилата паника сред софиянци Суходолска република?! О, не, имало и друга публикация на суходол.орг в която се отрича планът за поредното Косово. Може би ако журналята четяха какво пишат суходолци или знаеха как да слагат линкове някой щеше да им посочи, че в решението на Върховният административен съд най-отдолу пише "Решението подлежи на обжалване пред петчленен състав на Върховния административен съд в 14-дневен срок от съобщението, че е изготвено." А решението е с дата 19.08. Май отварянето на Суходол и машините за предварително третиране на боклука в депото в Суходол които трябва да заработят до 30 септември няма да бафнат и вече има криза. Но щом никой от медиите не знае значи още няма.
Категория: Политика
Прочетен: 1584 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.09.2008 16:39
Тъкмо погледнах легендарния сайт измътил скандала на 20-и век - Моника Люински- drudgereport.com където имаше графика на борсовия индекс Дау Джоунс с поредния му крах. Отидох на finance.yahoo.com за повече инфо и там топ-новината беше "Oil Spikes $11 a Barrel as Bailout Weighs on Dollar". Докато се зареди обаче статията, американците продавали доларите на кило и купували петрол, и заглавието вече беше Oil spikes $25 a barrel on anxiety over US bailout . Утре бензина ще е три лева, долара 50 стотинки и започва хиперинфлация. Кажи баба тенкю на американския социализъм, който се оказва по-лош от руския.
Категория: Бизнес
Прочетен: 1513 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 22.09.2008 22:27
Категория: Политика
Прочетен: 1496 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.09.2008 16:43
 image

Днес когато политиците, напълно в духа на втората половина на 20-и век, се надпреварват да бръщолевят баналности за 100 години независимост на България, Бате Бойко последва съвета на президента Георги Първанов и отбеляза националния празник по нов и модерен начин. Той: 1. не беше в България; 2. срещна се министър-председателя на Германия Ангела Меркел; 3. щракна гореща фотосесия с нея като за първа страница; 4. подшушна и колко се възхищава от своя германски идол Адолф Хитлер; 5. попита я дали е останала някоя газова камера за да изгори провинциалистите които не плащат данъци в София. Което обяснява трагичната поза на госпожа Меркел държаща ръцете си за да не треперят.
Категория: Политика
Прочетен: 4548 Коментари: 6 Гласове: 1
Последна промяна: 22.09.2008 22:07
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777636
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094