Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2008 11:20 - Инвеститорите от Кремиковци на лов за Митал
Автор: ssstto Категория: Бизнес   
Прочетен: 2475 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 31.01.2008 17:16


imageТой дойде  и Институтът за пазарна  икономика го посрещна с "Добре дошъл див европейски капитализъм". Да приветстваме с тази ужасна новина работниците от Кремиковци и Николай Бареков.

България вече си е част ет Европейския съюз и е време да спрат чудовищно некеомпетентните въпроси на телевизионния водещ Николай Бареков бил ли е източван Кремиковци. Това което медиите  истерично наричат източване си е чисто и просто нормална практика в Европейския съюз - оптимизират се производства (както се оптимизират училищата), вземат се заеми и милиарди със скоростта на светлината минават от едни джобове в други. На който не му харесват законите на пазарната икономика да бега в Русия-там олигарсите-пиявици ги хвърлят в затвора, разболяват се от СПИН и ослепяват. Ако не успеят да избягат с откраднатите милиарди в Лондон.

Щом  едни пари всеки месец, собственост на “Кремиковци” са излизали от комбината и са отивали по други части на света това прави комбината инвеститор в нещо. А инвеститорите  от Кремиковци подкокоросани от медиите излизнали  начело със синдикалния лидер Константин Тренчев лов за Прамод Митал и министри. Трябва да
разберат, че Кремиковци е малко зъбно колело в голямата машина на световната металургия и част от КОРПОРАЦИЯТА на Митал и да са готови да умрат за постигането на корпоративните цели. Ако според законите на свободния пазар   Кремиковци трябва да умре, значи така ще стане. Още повече, че и Бойко Борисов го иска.

image




Тагове:   лов,   Митал,


Гласувай:
0



1. chara - не виждам пресичане
31.01.2008 11:31
на множествата "свободен пазар" и "Б.Б."
по-скоро има нещо друго - ако политици са решили, че кремиковци ще умре - то това ще се случи, независимо от уж "свободния" пазар, какъвто у нас не съществува за много стоки /най-общо казано/
виждала съм как става това с други дружества
моделът работи безотказно ...
дори съм част от нещо такова, не от страната на държавата, разбира се
цитирай
2. ssstto - Множеството Бойко Борисов
31.01.2008 12:26
всичко което той поиска се случва ;)
цитирай
3. chara - @ssstto
31.01.2008 13:06
свиквай!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782197
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094