Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2009 10:08 - Заповядайте в либертарианския рай СОМАЛИЯ (видео реклама на англ.)
Автор: ssstto Категория: Бизнес   
Прочетен: 1748 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.06.2009 11:12




Либертарианците вярват, че колкото по-малко държава и данъци има на едно място, толкова по-добре ще се живее там. Всъщност мечтата на всеки либертарианец е да смали  държавата до размерите на гумено пате, и да го удави във ваната си.  В Сомалия, въпреки твърденията в медиите, няма правителство. И понеже  си нямат такова зло никой не плаща данъци. 

Журналиста Кевин Сайтс пише, че Сомалия е либертариански рай-частната инициатива процъфтява, а силната конкуренция е единствената форма на регулация. Очевидно това от което се нуждае ЕС е анархия и  беззаконие.

Либертарианския Independent Institute от САЩ  е направил проучване на икономическото  положението на Сомалия през 2005 и  открива, че в сравнение с  1990 то се е подобрило, понеже този вечен злодей-правителството вече е мираж.

Заповядайте в  територията с най-добрите телекомуникации в Африка (наистина, има проучване за това) -  либертарианския рай Сомалия, където либертарианството имаше време да  докаже, че наистина може да функционира и в истинския свят, а не само на теория.



Тагове:   клип,   Сомалия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9809882
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094