Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2013 15:34 - Какво бихте направили ако патки и други зверове си харесат офисите ви?
Автор: ssstto Категория: Други   
Прочетен: 2389 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.05.2013 22:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Малко почивка от цялата олелия в политиката, защото ни омръзна да повтаряме само "Боже, пази нас, патките" и минаваме на вълна aww!

Пожарникарите в Отава, за разлика от нашите, имат различен отговор на  сложния въпрос " Как бихте постъпили ако кашпата с цветя пред офиса се стори на някаква гъска удобна за мътене?" ( да няма да стават президенти, че да се налага го мислят). Вместо да извадят маркуча и да я прогонят, канадците обградили сандъка с полицейска лента, а местните гъски жители идват да се любуват на мама патка и патетата и. Аww! 

image

 Въпрос номер две: Лисица и малките харесват градинката до офиса, какво ще направите? Ще се опитате ли да разубедите шефа си, че не е добра идея да им извивате вратовете? Наскоро служителите на Фейсбук се изправили пред подобен проблем, искам да кажа с лисиците, не с шефа си. Естествено зверчетата не само оцеляли,но даже още по-естествено вече си имат и фейсбук страница. Аww! 

image

 Ето още един проблем, за теби съ утнася, модератора и цялата ви пасмина: в коя категория да публикувам постинга? Защо няма категория Aww? Защо мразите котките:(


Тагове:   fb,   aww,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782373
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094