Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2007 21:15 - Защо още блогвам и защо Икономедиа е смотана медия със скапани сайтове и читатели.Заради новозиото Тодор Христов
Автор: ssstto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 18720 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2007 22:46


1.Блогвам защото още няма български блог подобен на wonkette , че да ме забавлява и да пиша коментари в него.Някои блогери от блог.бг се отказаха,може би и аз скоро ще спра да пиша тук,щото...
2. "Икономедиа" АД е втората по големина издателска група в България и най-голямата компания за бизнес медии в страната и издава деловият всекидневник на България – "Дневник" и най-влиятелният седмичник "Капитал".
2.1.И имат едно нещо наречено блогосфера.В него има неща като "В Парламента витаят зли сили-духове на престъпници и тем подобни и влияят на клетъчно ниво на депутатите" и "тери Пратчете е не само голям писател,но и голям фолософ,бла-бла-бла,вчера гледахме филма Дядо Прас,ама откъде си го е намерил не пише блогера задръстен.За нефеновете на Пратчет да обясня-100% блогера е теглил филма през торентите.
Разликата между тоя блогер и мен е,че аз сложих линк към торента в един друг блог.
2.2.Към двайсет и някой декември  пратих  писмо на ония от блогосферата да ми видят сайта и ако им харесва да го добавят.До към двайсет и някой януари типично балкански задръстено отношение от тяхна страна-ни вест ни кост.То продължи като ги питах защо не са ми писали и обяснението защо не са добавили сайта ми.Кореспонденцията съм я изтрил.Писаха ми,че читателите им не биха се интересували от моя блог.Питах ги защо.Отговориха ми,че някои от последните ми постинги са прекалено жълти
2.3.и ми дадоха за пример постинги от преди два-три дена.
Зачудих се защо ми дават примери с последните ми постинги от януари,а не от декември когато им писах.
2.4.Единият постинг беше
Красивата и с неизвестно IQ актриса Ваня Щерева утре ще бъде експлоатирана телевизионно.Сериозно!

Там описвам какво ми отговориха от Пирамида от Битиви на въпроса плащат ли на гостите си.Всъщност нищо не ми отговориха.И  какво съм си писал с Ваня Щерева.Бавно загрява момичето.
2.5.Другият постинг беше
Ахмед Доган вероятно ходи на училище предрешен като ученичка със забрадка и други новини
За да го разбере човек тоя постинг мисля,че трябва малко акъл.Малко и да работи.
 
2.6.Другото заради което мисля,че Икономедия и по-специално дневник.бг е смотан сайт е факта,че 67% от читателите им не знаят що е подкастинг.Честно казано не бих искал блога ми да го четат чак толкова задръстени хора.
2.7.Седмата причина да смятам Икономедия и дъщерните и сайтове за смотани е факта,че са собственост на един мошеник-Иво Прокопиев.Поне аз го смятам за мошеник,извинявам се,че мисля значи.Може и някои хора от Каолин да мислят като мен.Но и той като Стефан Софиянски се измъкна от лапите на правосъдието с извода-няма нищо незаконно в приватизацията на Каолин чрез РМД.
И в двата случая морала кучета го яли.
2.8.Нещо много важно.Тия сайтове дневник.бг и заграда.бг,тоест за София, и другите от Икономедия дето обръщат голямо внимание на ЛААААЙЙЙФСТАААЙЛА някак си си затварят очите,че на официални мероприятия най-рейтинговият политик в държавата Бойко Борисов ходи облечен като циганин-с раздърпана моряшка фланелка тип СУПЕРГЕЙ от Жан-Пол Готие.В същото време се вдига врява за джипа дето караше генерал-кмета.Хммм странно.

Написах това специално заради новозиото Тодор Христов.Между другото тоя сайт новавизияточкабахлигувгъза участва в състезанието за най-добър чуждестранен блог.Тяхна си работа,но се чудя защо пишат глупости на търкалета като ""Една снимка на Джордж Буш - младши, свързана с визитата му в България обиколи страната и се превърна в тема на оживени коментари".А то  в колко сайта я имаше тая снимка.


Тагове:   още,   медия,   новозиото,


Гласувай:
0



1. nio - Ха нищо не си изгубил. В Блогсферата ...
25.06.2007 22:23
Ха нищо не си изгубил.В Блогсферата се води война на група спамери.Тъй като всеки нов постиг измества старите,войната е за брой глупости на ден.Дори една картинка върши работа.Ако са 10 и ако си настроил да е на пълен преглед,другите направо ги застрелваш:-)

Погледни и кои пишат там.Станало е като платените медии.Подбора изключва основния замисъл на "социалната медия".Можеш да се разходиш по включените блогове и кадето има възможност през каунтъра да провериш колко прочитания имат на ден.Изводите си ги прави сам:-)
цитирай
2. анонимен - Unquestionably good point from gode
07.02.2012 06:31
I establish best village http://www.brandgenericdrugs-pillstabletsshipping.com/?info=propecia&offer=202 i interesting
цитирай
3. анонимен - Really worth locale from gode
12.02.2012 07:58
I found foremost place http://www.brandgenericdrugs-pillstabletsshipping.com/?info=propecia&offer=302 i interesting
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782318
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094