Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2014 13:19 - Блогбегето от каменната ера ще изчезне като динозаврите или ще оцелее като триглодитите?
Автор: ssstto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1777 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.12.2014 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
#аманотмързели #ТиСиПълнаНулаБлог.бг

Може би сте чули от телевизията или новинарските сайтове за този нов  Паисий, оглавил министерството на образованието -  министър Пълната нула/Тодор Танев? Може би щяхте да чуете за великите му прозрения и страстта му да снима ученички в бели престилки, и да им се натиска първо в блог.бг, ама не. Защото когато качих клипа в youtube не го споделих в блог.бг, а в Туитър. О, вярно, то и да исках не може да се споделят клипове, нито пък снимки или аудио в блог.бг, за разлика от други платформи, които няма да спомнаваMBLR.   

Защото блогбегето още е в каменната ера. Единствената добавка за браузър е за Интернет екпслорер и тя е за копи-пействане на текст. За разлика от други платформи, които няма да спомнаваMBLR, те са направили всичко възможно да насърчат потребителите да споделят текст, снимки , аудио, клипове. Обаче тук по Дянковски смятаме, че със затягане на коланите ще се постигне повече. Даже няма да си мръднем пръста да вклчим блог.бг в shareaholic или addthis. Ще го караме като триглодитите,  оцелели милиони години без да евоюлират, щото всичко ни е наред и не ни трябва развитие, нали?! Ще се снишим в първичната тиня за да оцелеем.

Но и да бях споделил клипа тук чунким някой щеше да му обърне внимание, нали, драги модератори? 

И знаете ли какво ми отговориха на предложението за добавяне на блог.бг в shareaholic или addthis? НИЩО, щото всичко ни е наред и не ни трябва развитие, нали? А междувременно Tumblr пусна Exploreщото видите ли, ги критикували, а те будалите решили да направят нещо, за разлика от блогбегето. То и тука никой не го и критикува де.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811282
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094