Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2007 09:47 - Пирамида на bTV обича твоят задник
Автор: ssstto Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2930 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 08.04.2007 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От Галина Валчева: Целта на предаването на Битиви “Пирамида”не е да търси уловки, сензации и евтините провокации. Идеята ни е да събираме заедно известни и популярни хора, и после по телевизията да ги сравняват с водещата кой от тях има по-готин задник ли?

Наистина ли целта на Пирамида не е търсенето на  уловки и евтини провокации или целта е показването на задниците на водещата и известни дами?А тези задни части съвсем не са евтини уловки и провокации,а много скъпи уловки и провокации само и само да се прати ес-ем-ес-че за левче.

Клипът е от снощното предаване и от 16 секунди поне в 10 се показват женски задници.Така е всеки път когато съм хвърлял за малко око на Пирамида.Като питах Г.Валчева що така се снима нищо не ми отговори.

Някои превзети хора като Владимир Петков от Икономедия биха казали,че това е много жълт постинг.Но те може би предпочитат да не обръщат внимание,че  в Пирамида задниците на водещата Светла Петрова и дамата от участниците в предаването се показват повече от лицата им.





Тагове:   bTV,   обича,   пирамида,


Гласувай:
0



1. анонимен - istinata
08.04.2007 16:54
водещата на това предаване е в структурата:
манипулираж и крадеш едновременно с комунисти и социалисти,други политици в Българиа нема!
а народа беден окраден измъчен и гладен е свикнал само с лъжата, все по-новата надежда.
цитирай
2. viovioi - комерсиално предаване с неатрактивен водещ
09.04.2007 12:15
Много лоша комбинация.Ще търкаля още месец-два и ще ги свалят.За какво се борят трудно ми да разбера.А що се отнася до участниците "изявените хора" те си умират да ги поканят някъде, да ги снимат,да се пъчат и да ни дрънкат врели-некипели .
цитирай
3. анонимен - изпращайте бързо, няма време, не се бавете, че ала-бала
09.04.2007 13:49
с тия проклети смс станага вече нагли.все едно ми подвиква от екрана "како дай ми 50 ст да си купим баничка" да ги зееба говедата смотани, само за това ли сме им нужни кенефи пропандали,
цитирай
4. monologa - излагация
11.04.2007 12:29
Доволна съм, че намирам нещо по темата, защото отдавна не мога да се примиря с пошлото и повърхностно предаване "Пирамида". Първо със самото заглавие може да се започне, но сега да го оставя настрана.
Светла Петрова добре си седеше на мястото със "Сеизмограф", не мога да си обясня защо се захвана с това, което не й подхожда на нищо...

Лошо попадение на БТВ.

И това за съобщенията - напълно верно. Побиват ме тръпки вече...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9804559
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094