Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2006 18:43 - Тцъ. Министерство на вътрешните работи. Всички права запазени
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 2698 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 27.05.2006 21:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

"© 2004 Министерство на вътрешните работи. Всички права запазени."Този надпис стои най-отдолу на всяка страница от сайта на МВР.Осъзнайте се бе хора,осъзнайте се.МВР не е на министъра или поуицайте.То е на всички граждани.Вече стават смешни,та чак идиоти.И ако някой копира нещо от сайта на МВР това пиратство ли е(или плагиатство)?От сайта който се издържа с моите пари.Както писах веднъж  в блога. НИКЪВ К** НЕ СТАВА ОТ ТИЯ ПОЛИЦАЙ,НИКЪВ.
Да бяха сложили и една реклама за филм за Джеймс Бонд за да е завършена картинката и да се разбира,че сайтът е на комерсиална организация на която винаги не и стигат парите.И малко рушвет е винаги е добре дошъл.

Подобен надпис не видях на сайтовете на whitehouse.gov , usdoj.gov-МВР на САЩ, нито на time.gov където се казва"This public service is cooperatively provided by the two time agencies of the United States".Сайтовете на американският президент и министерството на правосъдието имат страница Privacy Policy в която обясняват каква информация събират за посeтителите на сайта и че тя не е персонална.На сайта на нашто? МВР няма такова обяснение.



Тагове:   министерство,


Гласувай:
0



1. анонимен - Ти пък...
27.05.2006 20:25
..колко данъка си платил, че говориш за твоите пари???
Иначе трябва да се изясни въпроса, доколко информацията от сайта на МВР е със запазени права и доколко не е. Аз не разбирам, не мога да взема отношение.
"Посетител" се пише с "е".
цитирай
2. ssstto - пък аз
27.05.2006 23:38
съм си палтил всички данъци,толкова колкото е според закона.ако МВР се нуждае от спонсортство нека да си каже открито,а не да сменя номера на автомобили и да приема дарения срещу арестувани сийдъри от аренабг.
комунистическото МВР се криеше зад идеология и криеха какво прави МВР,а сега социалистите се крият зад авторски права.
Що пък всеки да не може да публикува каквото си иска от сайта на МВР?Аиде за дизайна на сайта-добре.Но за информация ъкълът ми не го побира.Да бях маниакален параноик със страх от джебчий и интернет пирати сигурно щях да рабера.
Дейността на МВР е от обществените блага и всеки би трябвало да има безплатен достъп до тях,а сайта на МВР също е част от дейността на МВР и всеки трябва да може да използва информацията безплатно и без да иска разрешение от някой от МВР така както и от другата,основна дейност на МВР- да лови бандити и да осигурява сигурност и ред в държавата.
цитирай
3. анонимен - някой се бори за честта на пагона
29.05.2006 13:40
и гледа да плювне по всеки критикар...
Ами чиновничеството в БГ вече няколко поколения е обучавано в идеята, че народът му е длъжен, и народът съществува само за да храни чиновниците...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782396
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094