Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2007 23:29 - В деня на болката бате Бойко докара мигрена на герберите
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 2154 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.03.2007 23:58


В мрежата има всякакви дивотии,например ujas.org които приемат залози за следващото показно убийство,както и сайт на комикс умело маскиран под името"вестник Новинар" в който нещата се пишат така,че само и само да излъжат по детски наивните и незапознатите да си купят комиксът или да продължат да посещават сайтът им.

 Добре,че не бях обявил залози за това дали бате Бойко ще се появи официалнлно облечен в дрехи в цвят различен от  черният защото той днес го направи и направо ме разби.Това е за мен истинска НОВИНА която софийският кмет е произвел.Разбира се журналистите си имат собствено виждане за това що е новина,за тях новината е,че Долни Богров се е извинил на бате Бойко.Или поне така каза той по Нова телевизия,затова и няма смисъл да се пита Дони Богров.Долни,че и Богров моля Ви се.Като им чуеш името на всеки става ясно,че освен да обижда кметове друго не могат.

Днес започна кампания "Спри болката" и странно,но до седмица щяла да се открива някаква болница за лекуване на болката.А главоболието трябва да се лекува защото е опасно-много често се случва човек  да изпадне в дълбока депресия и да се стигне до алкохолизъм или наркомании от постоянната болка.Добре,че Бойко Борисов не си носи всеки ден по един от плетените от майка му пуловери защото цялата нация щеше да се поболее.

Журналистите като едни от най-големите фенове скриха срамната дреха с която се развяваше в кметството идолът на нацията.Само Нова телевизия показа как беше облечен днес Бойко Борисов и това със сигурност е докарало  мигрена на герберите свикнали да виждат в бате Бойко един Нео който ще ги освободи от червената матрица,а не едно мамино синче което се докарва на селяните и носи селски дрехи.
Само след седмица  герберте които днес масово получиха мигрена  ще могат да се лекуват в болницата по неврология и психиатрия "Св. Наум".


Тагове:   мигрена,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811137
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094