Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2008 08:12 - Българските журналисти са ИДИОТИ, ИДИОТИ, ИДИОТИ!
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 4106 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 29.02.2008 16:45


Напоследък покрай истерията на журналята срещу "Средна кула" изживявам дежа вю. Припомням си медийната истерия покрай протестите срещу Путин. То пък едни протести бяха, въпреки океаните от мастило, на обяд протестиращите бяха двайсетина човека.

Тогава май на НИКОЙ журналист не му дойде на акъла да пита псевдократите и разните граждански организации  къде спаха и не протестираха миналата година срещу Джордж Буш когато идва в България. А също и тая година защо не протестират по случай годишнината от концлагера Гуантанамо и разните тайни затвори на САЩ. В други държави имаше протести исрещу Гуантанамо. В нашто блато с алигатори хич.

И сега пак липсва сравнение с други държави. То са едни разтегнати локуми и ругатни срещу хората от квартал "Средна кула". Той не бил квартал, бил село. Журналистите вкупом са учудени и ядосани от реакцията в "Средна кула". Това просто показва, че журналята си живеят в свой измислен свят и той  се върти около устата на Бойко Борисов.

Армията от полуидиоти са се отделили удобно в своя си свят свършващ на прага на дома им и медията им и хал хабер си нямат от чувствата на своите сънародници. Щото ако малко имаха нямаше да са толкоз учудени. И ако бяха толкоз обективни и компетентни веднага щяха да направят сравнение с други страни. И щяха да вият до Бога като ранени вълци когато довчерашния монархист и настоящ демократ Николай Свинаров си направи страхотна реклама на гърба на децата от Могилино във Великолепната шесторка. И щяха да обърна внимание, че центъра на "Средна кула", изобщо, ама изобщо не е центъра на Русе.

Имах едни комший и цялото семейство не можеше да говори нормално, непрекъснато си крещяха  сякаш някой е умрял. На такава ми мяза бг журналистиката-леко откачена, чак не разбира че и има нещо. И Милен Цветков е най-добрия пример, с нетърпение очаквам да получи инфаркт в ефир.




Гласувай:
0



1. bashiiankova - и на мен
29.02.2008 09:07
ми се обърна нещо като глидах предаването на БТВ-отвратително и едностранно. Все едно тия хора са длъжни да приемат всичко само защото БТВ е на правила великолепната шестица
цитирай
2. ssstto - И аз гледах Бареков да беснее преди два часа
29.02.2008 09:12
Съмнявам се, че вече някой би могъл да убеди хората в Средна кула като ги изкараха маймуни
цитирай
3. viovioi - Милен Цветков е силно еуфоричен и леко дементен!
29.02.2008 09:16
Да не кажа луд. Но го гледам от време на време, навсякъде по света има такива кетъринг предавания.Ако си представим един супер интилигентен,начетен и сдържан журналист-водещ, никой няма да говори за предаванете, просто ще се превърне в безличен фон!!
цитирай
4. ssstto - viovioi
29.02.2008 09:37
един супер интилигентен,начетен и сдържан журналист-водещ е Георги Коритаров ;)
цитирай
5. drona - аз по принцип не гледам телевизия
29.02.2008 10:16
поради гореизложените причини ...вчера случайно гледай материала на БТВ за Русе - баси и при соц-а не са правени чак такива постановки - голяма отврат.

В последно БТВ нещо взе съвсем да издиша. Първоначално следях новините им с интерес - сега ако случайно попадна на тях - само колкото да се убедя колко са зле ...
цитирай
6. sis - по БТВ-то
29.02.2008 10:18
само дето не се разрева водещата в ефир. Голяма драма. Много ми е интересно, някой не им ли е обяснил как трябва да се дъжи един журналист.
цитирай
7. chara - твърде си близко до истината
29.02.2008 12:06
ако искаш потвърждение
иди на т.нар. "обществено обсъждане" в ДКЕВР /Държавна Комисия за Енергийно и Водно Регулиране/
сега предстои обсъждане нови цени на тока
постой отстрани и виж какви въпроси ще зададат журналистите:-)
ако нямаш време аз съм поразказала някои неща тук:
http://chara.blog.bg/viewpost.php?id=165355
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782642
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094