Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2008 09:51 - moderatorite.blog.bg - пример за мързел, наглост, безхаберие и комунистическа цензура в блог.бг
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 2051 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 26.03.2008 10:53


image
Разпадът на обществения ред и морал, и пълната чалгаризация не подмина и блог.бг, и все повече безхаберието надига грозната си глава в сайта. Предишният админ Гео не беше чак толкова лош защото поне даваше обяснения когато изтриеше някой блог. Заместникът му изобщо не си дава труда да отговаря когато му пращам мейли защо е изтрил moderatorite.blog.bg. Изобщо не счита за нужно да обясни кое правило за ползване е нарушено за да може човек пак да си регистрира moderatorite.blog.bg. В условията за ползване няма забрана за регистрация на такъв блог, няма забрана модераторите да са обект на шеги или да се говори от тяхно име от името на филмов герой. И лошото е, че никой няма да понесе отговорност за тази цензура и наглото поведение на админа ще продължи. Пълно комунистическо безхаберие или капиталистическа оптимизация на разходите е изобщо да не се праща мейл" съжалявам, но поради нарушение на това и това блогът Х беше изтрит"? От доста време вървят слухове за модераторите в блог.бг защото имената им са тайна. Обаче ако наистина са estrеlla, kiro, dinka, lemonpie, esen и т.н. въпросът е има ли конфликт на интереси те хем да са модератори, хем блогъри? Някои от постингите им са като по поръчка, особено на lemonpie. Когато тя реве "оставете модераторите на мира" с един милион думи изобщо не смята за нужно да отрече, че е модератор. Пълното безхаберие започнало с новия дизайн на сайта не само не спира, но и се засилва. Толерират се постинги в стил агент Коритаров като на tsbotev където се пише за "един човек", вони на национален нихилизъм, разтягат се локуму до луната за щяло и не щяло, a в коментарите арогантността на автора взема връх като доказва колко малък е всеки който не знае за "единия човек" точно както Бойко Борисов смята някои хора за "малки". В moderatorite.blog.bg успях да пусна два постинга-първият беше горе-долу това" Обмисляме да направим ли ден на отворените врати за да разберат всички колко тежка е работата на модераторите, но се страхуваме някои хора да не сметнат поканата за гостуване като предложение за групов секс с модераторите". Вторият беше, че Виктория Георгиева от celebrities.blog.bg се беше логнала.



Гласувай:
0



1. анонимен - Абсолютна клевета!!!
26.03.2008 10:05
Блога е за всички. Тук човек може да разбере, какво вълнува млади и стари, бедни и богати, интелектуалци и обикновенни хора.
цитирай
2. bashiiankova - Какво безпардонно
26.03.2008 12:30
и неприлично отношение на страхливци. Те не смеят да се видят в собственото си огледало.
Някой пое ли отговорност да поредната модераторска цензура и простотия? Въпросът е риторичен - нали се га се крият, защото са много притеснени!
После се чудим защо в МВР има корупция на всякъде - всеки голям душманин е започнал като дребен модератор дето толкова се е надул, че като гръмне унищожава всичко около себе си!

Наистина има ли забрана за регистрирането на блог с име moderatorite.blog.bg - това дори и ГЕО нямаше да го направи!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806938
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094