Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2012 12:17 - Не, бе, журналя, братя Галеви не туитват, нито са напуснали БГ с 40 млн лева (обновена)
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 2386 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.05.2012 12:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вчера най-скапаните медии в ЕС (нашите) луднаха като едва научили се да четат шестгодишни по съобщения публикувани привидно от Пламен Галев в Туитър от профила му @mvrbg*, където се мъдри и снимка на щастливо ухиления като пача бандит, който от два дни се укрива при Мариян от Ариана.

И под луднаха имам предвид,
че публикуваха като истинска сензационна новина саркастичното съобщение от фалшивия профил на Пламен Галев "Цветанов, гледай си работата, няма да се предадем. Венсеремос!".

Някои, като труд.бг, започнаха да се усещат, че се излагат и днес във втора статия по темата пишат:...навява на мисълта, че профилът е фалшив. Да, бе, също и туитът "Ало, Танов, звъни ти ЕГН-то."

Това обаче изобщо не значи, че trud.bg са поднесли извинение заради вчерашната си фалшива сензация, защото заглавието им днес е  "Братя Галеви": Не ние, правосъдието изчезна в България
. Труд, спрете да ловите балъци със заблуждаващи заглавия и вземете пример от по-напредналите медии от Източен Тимор, и Намибия. Или ми звъннете на ЕГН-то за консултация.

Друга масова тиражирана глупост е слуха как Братя Галеви са напуснали България с 40 милиона лева. Като оставим настрана факта, че такава сума би образува огромна купчина и тежала повече от самите братя, на Сейшелските острови с левове ли работят? 


*@mvrbg вече е закрит. Браво на Явор Колев, че е звъннал за консултация на ЕГН-то на Чък Норис, който също е имал  профил-менте.  

Цветан Цветанов опрoверга слуховете, че през границата на България с Гърция е излизал джип с братя Галеви.



Тагове:   медии,   Галеви,


Гласувай:
3



1. анонимен - чоекът каза по бтв
16.05.2012 21:43
не са избягали-чакат бсп да се върне на власт и да изпълзят от паничище
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805700
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094