Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2015 22:32 - Кой "експерт" по национална сигурност не знае какво пише в Стратегията за национална сигурност?
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 5261 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.02.2015 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В дебата по БНТ (Бандеровската националана телевизия?)  професор Димитър Йончев и настоящият соросид и бивш военен министър на Костов Бойко Ноев  влязоха в сблъсък заради стратегията ни за национална сигурност. Според професор Йончев там пишело, че България подкрепя стратегията за мир на САЩ в Близкия Изток, ама каква е тая стратегия, никой не знаел. Сериозно? Нали според сенатор Маккрейзи  тя е Bomb, Bomb, Bomb Iran. Соросид Ноев разпалено отрече, че пишело такова нещо (не за Иран), Димитър Йончев го посъветва да я прочете, накрая се обазаложиха, като професорът заложи заплата, а страхливият соросоид добра воля. WTF, но може би на това в сросоидството му казват справедливост, а това танто за кукуригу на водещата блондинка изобщо не и направи впечатление. И двамата се водят експерти по национална сигурност, но да видим кой е шарлатанин и не заслужава повече да го канят дори и за парлама/декор:
 
Стратегия за национална сигурност на Република България:
135... Страната ни подкрепя водещата роля на САЩ в близкоизточния мирен процес и дава своя принос за разширяване ролята на ЕС в региона.

  За пореден път соросидството се оказа, че са шайка безмозъчни шарлатани, че са платени телевизионни плямпалници издържани от американското правителство за обикалят медиите за да пробутват лъжи и манипулират хората. Така самозваните експертите в Америка след 11 септември за да подкрепят водещата роля на САЩ в близкоизточния мирен процес   наговориха куп лъжи, че Садам Хюсеин имал връзки с Ал Кайда и вкараха не само Америка, а и клуба на желаещите да се надупят за коя да е стратегия във  Войната в Ирак, която доведе до хаос и разсипия, който доведоха до ИДИЛ, която ни праща сирийски бежанци. Така че, майната им на измислените сорососидните телевизионни експерти, които дори ги е страх да си заложат заплатата на бас, но са готови да набутат всички останали във война. Защото по това време те ще са министри, зам-министри или на друго сигурно място в Малдивите. 

Между другото, този fact checking в една нормална държава биха го направили нормалните уважаващи истината медии и на следващия ден соросидът Бойко Ноев щеше да опозорен, и единственото заради което щеше да посмее да се покаже из медиите е за да се извини, за да се скрие после за да гние в ада при лъжците.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806590
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094