Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2006 16:45 - Как да станем македонски национален герой или що за дегенерат е Георги Радулов/Радуле
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 5571 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 22.08.2006 10:57


Много е лесно да станете национален герой.На коя страна е друг въпрос.Да речем че сте роден в България през 1942 в град Кремен, казвате се Георги Радулов и сте доцент доктор в областта на минно-геоложките науки.Мислите че трябва да откриете реки от злато,нефтени находища   по-големи от на С.Арабия   или да откриете как от 1 литър вода  да се произвежда ел-енергия колкото от ТЕЦ Марица Изток?Неее.Трябва да напишете "История на Македония".В два тома.Трябва да напишете и издадете "Десетте лъжи на  Божидар Димитров или кой фалшифицира историята ".Трябва да я публикувате в уикипедията.linkТова ще са геройства по-големи и чутовни от тези на Крали Марко който се борил с ламята.Нейният  съвременен вариант много сполучливо се играе от  профсор Божидар Димитров,ако не вярвате питайте  агент Алберт. Тогава песни ще пеят за вас в училищата,е не българските,а македонските,и блогерите македонци ще пишат за вас с умиление и гордост. Много е важно за да бъдете запомнян по-лесно в новата си ро- дина ако мислите да вървите по стъпките на минно-геоложкия доцент доктор Георги Радулов да си смените името.Той вече е Георги РадуЛЕ.За да не се мъчите да бъдете оригинални като него,той е все пак доц,д-р и айкюто му е гони 200 един съвет: обикновено македонците които не са от тататрски произход(или   български според некои хора) са с фамилии завършващи на СКИ.Можете да се наречете Жоре Български.

 допълнителни връзки и пояснения.
от http://ilarius.blogspot.com/

Стоян Бояджиев
Преди един месец при закрити врата в София - вход само с покани, бе представена книгата "История на Македония - Апология на македонизма". Авторът на същата е цинцаринът (влах) Георги Радулев, сега вече Радуле. Още в заглавната страница започват заблудите и лъжите: обявено е, че книгата е издадена в София в 1997 г., което не е вярно. Книгата е напечатана и издадена в Скопие. За издател е посочена Българската Лига за защита правата на човека и гражданина. Тази нововъзникнала лига е поделение на ОМО "Илинден" и бе създадена при последните законодателни избори, като тя регистрираше кандидати за народни представители - хора на създателите. Предназначена само за Пиринския край, тя претърпя тотален провал и получи 0.012% от подадените гласове. Истинският издател на книгата е скопската македонистка централа, която е и финансирала издаването, а вкарването и разпространението е възложено на нейните хора тук: лигата начело с Константин Георгиев и Българо-македонското дружество за приятелство начело с проф. Иван Калчев. Сама по себе си тази "творба" е адаптиран превод-препис на десетки подобни писания на сърбоманските скопски "учени", които изкарват, че сегашните македонци са наследниците на едно племе, съществувало още в V век преди Христа. Открадвайки цели глави от историята и легендите за древните ахейци, те изкарват племето македоняни на Пердикас за родоначалник на сегашните македонци, живеещи в Р Македония. Всички световни историци до един са единодушни, че това племе е било покорено от Римската империя във II в. сл. Хр. при нахлуването на римляните на Балканския полуостров. Създадена е една изсмукана от пръстите история за един народ, който самите гърци не признават. АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ Е ВЕЛИКИЯТ СИН НА СЕГАШНА МАКЕДОНИЯ твърди Радуле. За да се увери, че древните ахейци съвсем не са били на това мнение, авторът трябваше да прочете по-внимателно Демостен. Там той ще научи за истинското отношение на ахейците към македоняните, "от които даже не може да се намери и един добър и свестен роб", и ще прочете надписа на паметника, издигнат край Атина в чест на загиналите "в битката ахейци в защита на отечеството срещу варварите македоняни"



Гласувай:
0



1. анонимен - Bugarski Heroj
31.07.2006 12:17
Божидар Димитров е бугарски политичар, доктор на историски науки. Роден е нa 3 декември 1945 година во Созопол, во семејство на бегалци од Источна Тракија. Околу неговотото етничко потекло постојат разни шпекулации: самиот тој се декларира за „потомок на Прабугарите“, но бројни се гласовите кои тврдат дека е Ром.
Својата кариера на научен и општествен работник ја има градено како член на бугарската комунистичка партија, а потоа и во нејзиниот наследник, Бугарската социјалистичка партија. Бил член на Централниот комитет на БСП.
Има врски со бившата „Државна сигурност“ (ДС) и разузнавачките служби од време на комунизмот во Бугарија, а и со лидерот на националистичката ВМРО-БНД ,Красимир Каракачанов - агент Иван.
*** Услов за да бидеш бугарски херој: Да си Циган, Комунист, Шпиун и како историски циркузант да се појавуваш на ТВ и да ја засмејуваш публиката.


цитирай
2. анонимен - безродниците не са от вчера
05.11.2006 01:54
Георги Радулов не е първия чуждопоклонник, безродник и национален предател в България. Разликата спрямо средните векове е, че тогава в България са ги избивали като мухи без значение на род и сан. А сега такива като него (или Георги Димитров) стават национални герои в чужди държави, еднодневки като платените си герои. Халал да му е, както викат турците. Всичко се връща!
цитирай
3. анонимен - мислещ
21.04.2012 03:50
Вместо да се пените, четете и мислете!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805374
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094