Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2006 16:42 - Куклите на Костов атакуват
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4259 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 11.10.2006 16:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Чета и не вярвам на очите си.Иво Инджев питал има ли Първанов мезонет и го уволнили по политически причини.Този "журналист" като че ли е живял на остров през последните години,ял е сурови жаби и не знае какво е електронна поща.Пращали му имейли за това,че Първанов има мезонет,добре,може и някои да му е пращал,може да не си ги е измислил Иво Инджев тези имейли .Ама като ти пишат пиши и ти ,писането на имейл не е като да се кара ядрен бомбандировач,пиши,пиши.Ако е имало наистина такива имейли да беше писал на хората да ти пратят конкретна информация.А той Инджев писал ли е,не е ясно.Ама все пак ако Иво Инджев беше отговорил на имейлите с молба за по-конкретна информация щеше да получи някаква конкретна информация-на тая улица,в този блок,на този етаж.Ако някой знае нещо и е писал до Битиви сигурно ще знае нещо конкретно.Първанов е подал декларация за имуществото си,а проверил ли я е Инджев,а?Ако не е защо?Защото сигурно има цел.Да каже,че Първанов си е купил апартамент, аз днес чух ,че му е бил подарен от Петър Манджуков и друга версия,че е купен с компесаторки, и после всички да говорят това.И сега хората говорят,че Първанов имал мезонет,ама вярно ли е или не това не е важно.Важно е,че се говори и ще има повече гласове за Беронов.Защото Иво Инджев не крие,че е "демократ".Наскоро Михаил Константинов получил анонимен плик с досието на Георги Марков и го пуснал в един вестник.Обаче се оказа,че Георги Марков има бележка отпреди 10-15 години от министъра на вътрешните работи,че няма досие.Каква е сестрата на Георги Марков вече не е важно,защото хората говорят за сестра му.И избирателите на Костов се събират малко по малко,скандал след скандал,и накрая Беронов може и да изпревари Сидеров за второто място.Иво Инджев не си признава грешките,не направи пресконференция да каже така и така ето ги имейлите това пише,аз направих опит да ги проверя,вярно ли е това което пише,попречиха ми,или не е направил опит и защо.Най важното е защо е пуснал такава бомба.Да се изправи пред колегитер си и да отговаря на неудобни въпроси.Но Иво Инджев не обича да задава неудобни въпроси,веднъж Софиянски му каза че въпросът който му задава е неудобен и Инджеве каза"няма да ви задавам неудобни въпроси",така,че много се съмнявам Иво Инджев да даде пресконференция.Сигурно ще даде интервю за вестник Демокрация и телевизия Европа.Това глупавите избиратели ги има при всяка партия.В тоя случай си личат.Защото не си задават неудобни въпроси.Повтарят като папагали уволнили го по политически причини.Ами да бяха гледали заедно с Иво Инджев "Темата на Нова" по Нова телевизия да видяк какво се прави с имейли и как се проверяват,как хората търчат по улиците и ги заплашват.А Инджев се люснал в студиото си и даже го мързи на един имейл да отговори.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sparhawk - Къде е разликата?
11.10.2006 17:04
Преди няколко месеца водещия на "Сите Българи Заедно" каза, че не харесва някои позиции на Волен Сидеров и от СКАТ го изгониха. Сега Иво Инджев цитира критичен мейл срещу Георги Първанов и хоп - Би Ти Ви го изхвърлиха.
Преди години Волен Сидеров защитаваше ДПС, а Георги Първанов яростно нападаше Доган.
Сега Георги Първанов защитава ДПС, а пък Волен яростно напада.
Някой да ми обясни къде е разликата, вместо да се занимава с приказките за черния командир и неговите миниъни.
цитирай
2. nakom - ако някой хвърляше кал по Костов
11.10.2006 17:09
на другия ден в офиса му идваха - данъчни , ХЕИ , пожарна , полиция , жандармерия , екогласност , синдикатите , местните власти , всички комисии от които зависи професията му , домоуправителя на блока и всички които имат някаква законова власт да ти вгорчат живота.На това му викаха -свободни медии.
Колкото и да не харесвам Слави Трифонов - неговата одисея по телевизиите е просто класика.
Не трябва Инджев да бъде уволняван а съден за разпространение в ефир на дезинформация (непроверена информация ако щете) и публично уронване на престиж на държавен глава и то не по невнимание.Няма невнимание при такъв журналистически опит зад гърба му.Много добре е знаел какво казва и какви ще са последиците от което.Да не го е казвал вместо сега да се изкарва жертва.Не знам как е в други страни в които в националния ефир се плюе действащ президент , но ми се струва че оставката е най-малкото извинение.
цитирай
3. sparhawk - Това е нелепица
11.10.2006 17:13
Във Франция ежедневно правят политиците си, Жак Ширак включително, на трътки. Имам приятел там и той ми е казвал, че чак му става неудобно. В Щатите има цели песни против Джордж Буш, в които го обвиняват във всички грехове. Не е възможно един политик да има чадър над себе си.
цитирай
4. nakom - Не съм виждал
11.10.2006 17:32
и не мога да преценя доколко ги нареждат там.Но за обвинение в корупция и укриване на собственост и от там евентуално на нелегални приходи - мирише си на съд както и да го погледнеш.Да не говорим че журналистите са си острие - една такава глупост може да провали чия да е кампания в чиито разгар сме в момента.Даже и с такива нелепи изказвания.Най малкото е идиотщина достойна за биг брадър -само там съм видял да се четат мейлове с информация за някой си и да се пускат в ефир.Не отива на сериозен журналист какъвто Инджев претендира да е.
цитирай
5. jean - Съгласен съм
11.10.2006 17:50
Очевидно зад Беронов са застанали всички до момента в сянка бивши "сини" структури. Залогът не е малък - спечелването на президентски избори би била първа победа от много години насам. Страхът, че Беронов би останал зад радикала (за да не казвам по-силна дума) Сидеров ги кара да достигат и до отчаяни мерки. От друга страна аз предпочитам балотаж Първанов - Беронов, който би бли истинско ляво-десен избор, отколкото противоречив балотаж Първанов - Сидеров.
цитирай
6. sawtonide - комунизмът се завръща
11.10.2006 18:02
спете спокойно деца !
цитирай
7. анонимен - Мхъм...
11.10.2006 18:16
http://dnes.bg/article.php?id=28486
цитирай
8. patilan - Samo 2 dumi!!!
11.10.2006 18:45
Jurnalisticheska etika !



Ako samo se razrovite v neta i popro4etete malko, niama da pishtete tolkova smeshki.
цитирай
9. ssstto - Според мен
11.10.2006 20:43
Иво Инджев сам си е виновен защото не е направил нищо да провери тези имейли,не ясно дали се е опитал,дали е говорил предварително с хората на президента.Защо просто не отговарял на писмата с въпроси,това е толкова лесно,защо не казва искал ли е допълнителна информация?Някой му пратил имейл и хоп пита.Ако някой му беше писал,че Беронов всъщност е Осама Бен Ладен,но с обръсната брада щеше ли да пита Беронов?
цитирай
10. анонимен - Нямам думи!
12.10.2006 22:27
Комунистите не се завръщат,те никога не са си отивали.България ще бъде единствената комунистическа държава в Европейския съюз!
цитирай
11. ivanko - Ако за всяка "информация" срещу Костов уволняваха ...
13.10.2006 09:47
досега по телевизията да е останала само "лека нощ деца".
Но все пак тука става дума за АГЕНТА на всички българи - СОЦЕ-ГОЦЕ и медиите на другите по-малки агентчета Бор, Димитър, Николай, Бончо, Желю, Манджуков и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806075
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094