Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2006 00:11 - Лъжите на бойковизма
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2280 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 29.10.2006 19:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първа лъжа:Бойко Борисов и ГЕРБ имат висок рейтинг.Досега за рейтинга на Бойко Борисв и неродената му още партия му винаги се казваха само хубави работи:50% за ГЕРБ пък още не е създадена и така нататък и така нататък.Дааа,ама днес истината лъсна във вестник Сега:
 ако изборите за Народно Събрание са днес - 31%  не биха гласували.БСП биха подкрепили 25%, "Атака" - 8-11%, ГЕРБ - 8-10%, СДС - 5%, ДПС-5%, ДСБ-3% и НДСВ-2%.
segabg.com/online/article.asp?issueid=2438§ionid=2&id=0000201


Втора лъжа:Модерен завод за отпадъци.Този завод който иска Бойко Борисов е за производство на брикети от отпадъци.Според български и европейски еколози не е модерен. "При тази технология няма никакво замърсяване на околната среда и заводът може да се направи навсякъде в София", обясни Бойко Борисов и даде пример с Берлин,където заводът струвал 40 млн.евро със земята, при това бил построен за 1г.
Проф. Арманд Льове:България не бива да повтаря грешките на Европа от 20 век, предупреди съветникът на Световната здравна организация и член на “Грийнпийс” проф. Арманд Льове – Фюрстенберг. Според него изгарянето на отпадъците е много остаряла технология, която бе използвана и е била разрешена до 2000 година, защото нищо друго не е било познато. Сега обаче, в 21 век, България не бива да повтаря грешките на Европа от миналото. БГНЕС публикува пълния текст на интервюто на проф. Арманд Льове – Фюрстенберг.novini.dir.bg/2006/09/24/news705571.html           Част от нея
"В България, около София на различните сметища има 17 млн. тона битова смет, от която излизат газове. Нека разгледаме например Суходол. Аз отидох и видях какво представлява мястото, видях хората, които живеят там. Те са разсеяни, уморени, кожата им е набръчкана ... Това са негативни последствия от бактериите и микробите, които излизат от сметището и биват вдишани от жителите. Патогените се разпространяват лесно – те преминават навсякъде и заразяват цялото население. Знаете ли защо тези ученици, които живеят на около 30 километра около сметище или завод за изгаряне на отпадъци, са по-слаби в училище? Те са до 80% по-слаби ученици, в сравнение от останалите. Установено е, че децата дишат 4 пъти по-бързо, отколкото възрастните."
"Аз бях в Берлин и видях комините на фирмата, с която софийският кмет и неговите съветници искат да работят. Там отпадъците се изгарят само вечер, когато жителите не виждат това. Последните новини са, че от тук нататък фирмата иска да строи новите си фабрики дори без комини. Освен това получените брикети се изгарят в циментови и варовикови фабрики, защото при тях липсват предписания за емисии. Много хитро, нали?"
И още.Коментирайки публикациите в българските медии, че тази технология е безвредна и без горене на сметта, той заяви, че това не е вярно.Посочената технология представлява компостиране и като краен продукт от него се получават брикети със съдържание на много високи стойности на тежки метали", каза още проф. Льове.

Трета лъжа:Подкрепа за Неделчо Беронов.Когато всички си мислеха,че след оттеглянето на иска за сваляне на кмета от ДСБ-София Бойко Борисов   ще подкрепи Беронов с всички сили,кмета се направи на ударен и  нарече сделкаджии и рекетьори Костов, Атанас Атанасов и Праматарски.И го подкрепи :
"Неучастието ми в изборите е най-голямата подкрепа за Беронов"
Сега обаче когато има изгледи Волен Сидеров да иде на балотаж Бойко Борисов казва,че ще подкрепи Беронов,ама нещо много мижава подкрепа дава,нито се вижда нито се чува.След изборите Бойко Борисов ще оплюе Костов още повече.

Четвърта лъжа:Бойко Борисов разкри далаверите в Топлофикация София
Кои далавери,онези с джакузитата за сто хиляди  лева ли?Тях да.Но   милионите в австрииски и български банки започнаха да излизат наяве след сигнал от Австрия.И точно затова е в затвора сега Вальо Топлото.Освен това първо имаше една обща проверка на министерство наикономиката и  енергетиката и Софийска община.После започнаха две други проверки,една на Бойко Борисов и  друга на Агенцията за държавна финансова инспекция.Накря лаврите ги обра Бойко Борисов.

Пета лъжа :Бойко депутат.Тази лъжа е стара,от миналата година.Кандидатира се за депутат Бойко Борисов,че и на две места даже.Добре че беше той защото сега ако има избори НДСВ нямада  влезе в Народното събрание.Вечерта преди изборите Бойко Борисов се появи по телевизията в Стар академи.Как стана това не ми е ясно и къде са спали всички политици и онези от СЕМ не ми е ясно.Ако са искали хората да идат да гласуват от Нова елевизия да бяха накарали съквартирантите да изпеят някоя песен,например "People have the power"

Шеста лъжа,несбъдната:Бойко Борисов мъж на 2006-та.Над 100 водещи журналисти бяха поканени да номинират три имена на български мъже, които обогатиха европейския облик на българина в навечерието на емблематичната 2007г. Класирането им от 1-во до 3-то място донесе на избраниците съответен брой точки. Подредени според сбора от точки, първите трима претенденти за приза МЪЖ НА ГОДИНАТА 2006 на КЛУБ М са:
БОРИС ВЕЛЧЕВ – главен прокурор
СТАНИМИР СТОИЛОВ  – старши-треньор на ПФК “Левски”
БОЙКО БОРИСОВ – кмет на София
Борис Велчев и старши-треньора на ПФК “Левски” Станимир Стоилов се оттеглиха от надпреварата.Двамата номинирани са преценили, че участието им в такъв конкурс не е уместно и са изпратили писма до редакцията на списанието.Накрая ще остане само един. Бойко Борисов

Седма лъжа:Бойко Борисов и бойковистите знаят най-добре.Да оставим всичко на тях,който критикува Бойко Борисов нищо не разбира,ако разбира е корумпиран.За Бойко Борисов да се говори или хубаво или нищо.

Осма лъжа:Европейско развитие с Бойко Борисов.Той е излъскано софийско копие на Панайот от Гълъбово от Биг Брадър 3.Дръж се Европо.

Девета лъжа:Завод за отпадъци може да  има след две години.Според хора от много дъвчената от ББ Джаспърс за проектирането на завода са нужни година и половина.Следващото лято на бате Бойко пак  държавата ще му е крива,че  завода няма да е готов за обещаните две години.  http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?d=141725



Гласувай:
0



1. nakom - ;-)
11.10.2006 09:56
thumbs up
цитирай
2. copycat - значи...
11.10.2006 10:28
ето сега една забежка ПРИ ПЪЛНОТО ОКИСЛЕНИЕ НА КАКВОТО И ДА Е СЕ ОТДЕЛЯТ РАДИОКАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ. "Грийнпийс" разбират толкова от климат, колкото ти от политика - сиреч нищо. Но разбират от вдигане на шум.

Втора забележка - въпросът АКО СЕГА БЯХА ИЗБОРИТЕ, не е равен на СЕГА СА ИЗБОРИТЕ. Всички партии си имат скрит потенциал (освен може би ДСБ), при БСП той е най-очевиден на всички избори. Ген. Борисов най-вероятно ще влезе в парламента ако си регистрира партията по надлежния ред.
цитирай
3. nakom - и да влезе - какво от това
11.10.2006 10:41
няма страна която да е вкарала пагони в политиката и да е спечелила от това.Единствено Вашингтон май е по-светъл пример.Всичко останало е леш.
цитирай
4. ssstto - copycat
11.10.2006 11:50
Веднага си пролича,че си бойковист с това "Ген. Борисов".Няма лошо.Ако БСП има скрит потенциал значи на следващите избори ще вземе повече гласове от миналата година,виж процентите.И колко да е скритият потенциал на 8% за ГЕРБ,които са 12 от всички гласували?Ако Гринпийс не разбира от климат Бойко Борисов трябва да иде да замести горилата в клетката в зоопарка,защото той толкова разбира от кметсване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811812
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094