Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2006 00:23 - Ало,Вашингтон,тук замираса.
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1507 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 13.10.2006 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Опозицията на Иван Костов ще иска помощ от Големите братя-САЩ  и Европейският съюз по случая с уволнението на Иво Инджев. focus-news.net/index.php?id=n576492

Ще информираме парламентите на другите европейски страни и американския Сенат за акта срещу журналиста Иво Инджев. Това заяви пред Агенция “Фокус” народният представител от Демократи за силна България (ДСБ) Светослав Малинов по повод прекратения договор на журналиста от бТВ Иво Инджев , който заяви в предаването си “В десетката” че държавният глава имал мезонет в центъра на София.

Докога с този слугинаж в политиката?Така само се закопават по-надълбоко.Сега ДСБ плюят по бившият СССР, но и те са като бившите комунисти,искат помощ за щяло и нещяло от Големият брат.Не искам Сената на САЩ да ни казва какви журналисти да гледаме и така да ни се месят във вътрешните работи.Не че не се месят.Ако Битиви беше руска,а не американска, американският посланник досега сто пъти  да беше защитил Иво Инджев.

Пълен текст на електронните писма, за споменаването на които Иво Инджев  напусна bTV от dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=140892
(тоя сайт  на днесплюс винаги се зарежда бавно)
"

Уважаеми Господа, защо не проверите как президента Първанов се сдоби с мезонет в бизнес център Витоша бл. 3 на тавана (Това е третия и най-малък корпус от бизнесцентъра). Струва около 100 000 евро. Дали пък не е подарък от собственика на трите сгради в комплекса Петър Манджуков? Който пък случайно е награден с орден "Стара планина" от Първанов без всякакви мотиви. Е, ако един мезонет не е мотив. А в най-голямата сграда излизаща на бул. "България" пък е вестник "Стандарт". Това ако не е връзка.
Джеймс Бонд 007

Колеги, разочаровате ме, що за разследваща журналистика, да Ви свърша сам работата и да ме гръмнат. Естествено че имам, но не ги продавам, защото е въпрос на морал.
Прикрепям снимката на бизнесцентъра - става думата за най-ниската сграда отзад - третата поред, и на вратата на президентския мезонет, чиито довършителни работи първата дама лично наглеждаше често и имам снимките й. Но не е достойно една съпруга да страда заради мъжа си. Все пак и в мръсната работа - политиката има и морал.
Агент 007
"

Що за разледваща журналистика наистина.Но  вестник Дневник  намери извинение за Инджев:

 От една страна - непроверена информация. От друга, Инджев не е новинар, а коментатор. Коментира и иска други да коментират публично достъпна информация, включително слухове.

Значи някой му снася информацията къде е точно мезонета,изпращат му снимка и понеже е "коментатор" не отива да провери,а пуска мухи в телевизията.Професионализъм и половина.

Дали някой е проверил на кого е мезонета,чиято врата е снимана?И откъде агент007 знае,че мезонета е на ПЪрванов.В писмото не става ясно.

От второто писмо става ясно,че Битиви или Иво Инджев искат да купят снимки на Зорка Първанова когато наглежда строителството.Ако има такива снимки те пак не доказват,че мезонета е на Първанови.

focus-news.net/?id=n577620
Иво Инджев не е уволнен, той сам напусна, заяви в интервю за предаването “Тази сутрин” на бТВ главният редактор на телевизията Люба Ризова по повод скандала около журналиста Иво Инджев.Тя посочи, че е препредала думите на Парсънс, според когото не е абсолютно възможно, особено в предизборна ситуация, да се цитират писма по интернет, съдържащи информация за някои от кандидатите, при положение, че тя не е нито проверена. Може темата да е формулирана като въпрос, но то съдържа и информация, уточни тя.Според главният редактор на вестник “24 часа” Венелина Гочева, случаят с Иво Инджев няма нищо общо с политиката. Според нея, проблемът е професионален, а Иво Инджев просто не си е свършил работата.


Тагове:   вашингтон,


Гласувай:
0



1. dinka - бръм.... бръм....
13.10.2006 09:31
Чудя се до къде ще се вдигне този прахоляк?....
Аз съм ниска... може и в очите ми да влезе... :)))
Слънчев ден. :))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810834
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094