Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2006 00:33 - Празниците идват,ГЕРБ тоже
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2527 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 04.12.2006 13:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази сутрин исках да си сложа в блога една снимка на Бойко Борисов със сабята с която го наградиха снощи за "мъж на годината" от "Клуб М",но никъде в интернет не можах да намеря.Това сигурно е заговор на БСП за да не могат хората да се любуват на мъжественият генерал.Много   мъжествено изглеждаше снощи в новините по телевизията с тази сабя,на ученичките и на  Дим Дуков сигурно са им потекли лигите.Другите вадят нож на умряло куче,бате Бойко обаче извади сабя на две умрели кучета-треньора на Левски Станимир Стоилов и главният прокурор Борис Велчев които се отказаха от надпреварата.

Идват Коледа,Нова година и Европейският съюз,но една радостна новина дойде много по-рано.Днес с фанфари,опа,родопски каба-гайди,беше учредена поредната  триста и някоя си партията ГЕРБ.ГЕРБ-граждани за европейско развитие на... България?Или Бойко?Или боклука?Едно по едно или трите в едно?

 image

Гледах  Бойко по телевизията нa учредяването и не можах да повярвам на очите си.Направо бях втрещен  защото Бойко Борисов беше с вратовръзка.Кога друг път е бил с вратовръзка сигурно знаят само в Държавна сигурност и Цветелина Бориславов.
А тази снимка е от вестник "Дума" :)





 Бoйко Борисов каза,че в редиците на партията му имало внедрени агенти- провокатори:).Но разбира се Бойко Борисов " рано или късно ще ги разкрие".Той винаги ги хваща,но сега няма да има кой да ги пусне,няaaa-ма и ще си получат заслуженото.

Докато могат внедрените му врагове  работят тайно срещу него.Ето и първият разкрит материал на тези внедрени агенти-провокатори:"целите в политическата платформа  на ГЕРБ са младежите,семейството и възрастните". Така не може.Щом ще се развиваме европейски трябва да се мисли не само за хората,а и за животните.

На учредителното събрание беше посочен и ВРАГЪТ на  ГЕРБ-тройната коалиция.Ей вие антисоциалисти, антидепесари, анти-НДСВ от цялата страна съединявайте се,елате в ГЕРБ.Анти-Гоце настроените обаче нямат работа в ГЕРБ.
По адрес на г-н Първанов мога да говоря само аз. Поздравявам го с избора, тъй като се съобразявам с интитуциите. Повече вие за него няма да говорите! Ясно нали!”-каза Бойко Борисов.
Съжалявам tsbotev,thehobbit и още много други ама ако станете членове на ГЕРБ и после б сте написали нещо срещу президента б сте са самоубили със седемнайсет удара с нож в гърба.


Приликата със соц-събрание е била доста голяма защото кандидатурата на досегашният заместник-кмет на София Цветан Цветанов  е била  единствена и тя е била подкрепена единодушно или по-точно Цветанов е получил гласовете на 3410 делегати, само 5-ма не го одобрили, а 3-ма се въздържали.Ееех и аз съм бил чавдарче и знам как стават тези работи.

Единият от трите приоритета на ГЕРБ щял  да бъде енергийната независимост на България.Сигурно много хора ще се зачудят как е възможно това,как страната ни няма да зависи от внос на ядрено гориво и природен газ.Тези хора забравят нещо много важно-има толкова много ново европейски технологии и толкова неоползотворен боклук. Всеки месец,а понякога и всяка седмица Бойко Борисов се среща с някой експерт и обсъжда някоя нова технология за преработка на боклука,но те са толкова много тези технологии и се развиват толкова бързо,че докато кмета  проучи някоя нова технология и се пръкне още по-нова.

Внимавайте гербовци да не се омаскарите защото Бойко Борисов даже и да не членува в ГЕРБ може да я разпусне тази партия.За него няма нищо невъзможно,той и от камък може да изстиска вода.

Маскари,гайди,пояси,груб език,политика и един човек който събира очите на всички.На мен това ми прилича на съвременен бай Ганю.


 



Гласувай:
0



1. анонимен - Ni6to po rali4no ot onia ne6tastnik ...
04.12.2006 12:45
Ni6to po rali4no ot onia ne6tastnik deto strelq6e po magistralata
цитирай
2. thehobbit - На сватбата на Бареков също сложи
04.12.2006 17:47
... вратовръзка. То за толкова гъзоблизане си заслужаваше:)))

А иначе член на ГЕРБ не мисля да ставам:))) - дойде ми наум да се "внедря" по едно време, ама не посмях, че Баткото много страшен.
цитирай
3. ssstto - я кой бил агента :)
04.12.2006 18:43
Бареков май ще последва Инджев заради мръсното си минало
цитирай
4. nakom - Стана ми мъчно за Жорж Ганчев
05.12.2006 13:59
като чух тия изказвания.С пръст да махаш на 3000 човека (ама какви хора само) да те слушат и кого да слушат и за кого какво да говориш.Тва само супермен като Бойко може да си го позволи.Да ни е честита новата партия - след кърджалийската , бургаската , драгалевската си имаме и боянска.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812459
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094